Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.

• ακολουθησα τις οδηγίες τα έκανα όλα τσατρα πατρα δε σσυμπλήρωσα καν όλα τα βήματα νομίζω αλλά παραδοξως πρέπει κάτι να λειτούργησε γιατί δουλεύει κανονικά το 3g τώρα. Μαγικά πράγματα ! Σας ευχαριστώ Επίσης να πω ότι την κάρτα σιμ την εκοψα μόνος μου κ την έβαλα . Πρέπει νναβπαω να μου βάλουν καινούρια? Και όσον αφορά τη φορτιση .. μπορώ να το φορτιζω και με τον κλασικό φορτιστη που κάνει πάνω κάτω σε όλα ή θα χαλάσει και θέλει μόνο το δικό του ?

• ακολουθησα τις οδηγίες τα έκανα όλα τσατρα πατρα δε σσυμπλήρωσα καν όλα τα βήματα νομίζω αλλά παραδοξως πρέπει κάτι να λειτούργησε γιατί δουλεύει κανονικά το 3g τώρα. Μαγικά πράγματα ! Σας ευχαριστώ

• δεν είχα ιδέα ότι έπρεπε να αλλάξω εγώ κάτι στο κινητό και ούτε και ξέρω πως. Διάβασα τον οδηγώ αλλά δεν καταλαβαίνω κ φοβάμαι ότι άμα το κάνω μόνος μου θα τι καταστρέψω. Δεν μπορώ να πάω κάπου να μου το φτιάξουν?? Επίσης ο οδηγός μου εμφανίζεται πολύ περίεργα οι λέξεις έχουν μεγάλα κενα και αναγραμματισμους και δεν καταλαβαίνω .

• Αυτό είναι?

• Το about phone πως το βρίσκω? Πρέπει να ανεβασω εδώ τη φώτο? Κανένα λινκ να μάθω τι πρέπει να κάνω? Είμαι ασχετος

• πήρα το redmi pro 3 και δεν λειτουργεί το 3g. Ανοίγω τα δεδομένα αλλά ίντερνετ δεν έχω. Το wifi λειτουργεί τέλεια αλλά δε μπορείς να έχεις παντού.. τι να κάνω? Έχω κοσμοτε. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ? Κατά ταλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος