Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Νεα παραλαβη
ΜήνυμαΟποτε υποθετω οτι ειναι η εκδοση με την Β20. Θηκες και τζαμακια υπαρχουν? Καλη ανασταση
-
Νεα παραλαβη
ΜήνυμαΚαλησπερα. Αγορασα το κινητο απο Γερμανικη αλυσιδα και αυτην την στιγμη του περναω τα προγραμματα που θελω. Η εκδοση που πηρα λεει οτι ειναι ΝΟΤΕ 4Χ 3/32 στα 249€. Καποια αυτοκολλητα πανω του λενε Model 2016102 Στο κουτι αναγραφει ομως οτι ειναι Redmi Note 4 και γραφει 832702. 1) Ειναι το λεγομενο 4Χ αυτο; Διαβασα καποιο θεμα το πρωι στο φορουμ για το 832702 αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε, οτι καπως ετσι τα ξεχωριζεις κλπ. Καποια βοηθεια? 2) Στο κουτι ειχε το τηλεφωνο, εναν ευρωπαικο φορτιστη…
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΛάθος μου. Το μαγαζι ειναι γερμανικής αλυσίδας το οποίο βρέθηκε από εδώ Xiaomi Greece SD παίρνει παράλληλα με δύο σιμ? Πρέπει να προσεχτεί κάτι άλλο ή το παίρνω με κλειστά μάτια?
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΕίμαι καλυμμένος με εγγύηση 2 χρόνια από infoquest, b20 και με την ρομ που έχει ήδη περασμένη μέσα?
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΟποτε κοιταζω να εχει snapdragon 625 kai 3/32? πρεπει να προσεχτει κατι αλλο? Η Β20 τι ειναι?
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΠοια εκδοση με συμφερει να αγορασω και απο που στην Ελλαδα?
-
Τα τεστ για την οθονη εβγαλαν ολα PASS. Μου το κανει σε τυχαια διαστηματα. Μπορει τωρα για 2 ωρες να μην κανει τιποτα, μετα απο 4 ωρες να μην σταματαει με τιποτα μεχρι να το κλειδωσω. Στο TWRP και να μπω, πρεπει να το αφησω καποιες ωρες ετσι - πραγμα που δεν με πολυβολευει ωστε να δω αν θα το κανει - μπροει και οχι. Εκανα restore το κινητο, εφτιαξε καπως η κατασταση αλλα ξανα τα ιδια με τις μερες, για αυτο και δεν ποσταρα - περιμενα να δω
-
καλησπερα. Έχω note 2 εδώ και 1.5 χρόνο περίπου και εδώ και μία εβδομάδα πατάει ότι θέλει η οθόνη. Δεν το κάνει κάπου συγκεκριμένα, εκεί που σερφάρω ή κοιτάζω αρχεία αρχίζει και πατάει ότι να'ναι. Αν την πιέσω λίγο στις άκρες επανέρχεται, όμως μετά από κάποια ώρα το κάνει πάλι. Τι μπορεί να φταίει? =============== Φεβ 20th 2017, 4:33pm =============== κανεις?
-
Καλημερα. Το κινητο εδω και μερικες μερες οταν κανω η δεχομαι κλησεις μαυριζει η οθονη. Η κληση ειναι ενεργη ομως δεν μπορω με τιποτα να την τερματισω. Διαβασα στο google πως κατι παιζει με τον αισθητηρα, ενδεχομενως το tempered glass να μην εχει κατσει καλα κλπ και το εβγαλα, ομως το προβλημα παραμενει.
-
Για να ανακεφαλαιωσω γιατι εχω παιδευτει παρα πολυ - απο ασχετοσυνη πειτε το, απο βλακεια μου, οτιδηποτε : flashαρα την kenzo_global_images_6.10.13_20160805.0000.29_6.0_global_b015fadee1, μπηκα μεσα στο miui περασα το account και το εκανα για προγραμματιστες οπως λεει ο οδηγος. Ξεκιναω για το adb και παιρνω το παρακατω : c:\adb>adb reboot bootloader c:\adb>fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (34386 KB)... OK…