Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.

• Απο εδω : Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Κατω κατω εχει οδηγιες, ακολουθησα τα βηματα και την περασε. Εκανα γκαφα παλι ?

• Καταφερα και περασα την kenzo_images_6.10.13_20160805.0000.29_6.0_cn_6a01bbcddc , το κινητο λειτουργει αλλα σκοπευω να το αφησω προς το παρον στην ακρη μεχρι να παρω το ΟΚ απο την Xiaomi για να προχωρησω στην εγκατασταση ελληνικης ρομ. Πρεπει να κανω κατι αλλο μεσα στο λειτουργικο μεχρι τοτε?

• Σε αυτην την περιπτωση τι κανω τωρα? Εκανα αιτηση στην xiaomi για unlock ομως δεν μπορω να μπουταρω το κινητο καθολου

• Σε ευχαριστω για τον χρονο σου, το κινητο ομως ειναι unlocked bootloader. Κατεβασα απο το φορουμ την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0, αντιγραφη στον εσωτερικο χωρο του κινητου και εκανα ΟΛΗ την διαδικασια απο εδω : Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Τωρα απλα το κινητο ανοιγει κλεινει χωρις να βγαζει οτι εχει android μεσα. Κατεβαζω αυτην : kenzo_images_6.10.13_20160805.0000.29_6.0_cn_6a01bbcddc.tgz Κανει ομως καποια ωρα, θα την φλασαρω με το miflash και θα …

• Θα ξεκινησω τωρα την διαδικασια, ποιο μοντελο ομως σε note 3 επιλεγω για ρομ?

• Το γραφω και στην αρχη, κινεζικο με ανταπτορακι

• Δεν ξερω, το ειχαν βγαλει δυστυχως οταν μου το εδωσαν για να περασω τη ρομ

• Κάποιο link με οδηγό γιατί χάθηκα μέσα σε όλα αυτα?

• Xiaomi note 3, τα φωτα σας

mynam3 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλημερα, εκανα παραγγελια πριν καποιες μερες το κινητο αυτο : Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone Golden free shipping Ηρθε χθες, αν κοιταξω στο σχετικα με το τηλεφωνο γραφει τα παρακατω : Device Name : Redmi Model number : Redmi Note 3 Android Version : 5.1.1 LMY47V Επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας android : 2016-08-01 MIUI Version : MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0(LHOMIDG) CPU : Hexa-core Max 1.8GHz RAM : 3.00 GB Internal Memory 32.00GB total Έκδοση βασικού φάσματο…

• Ευχαριστω για την απαντηση. Οσον αφορα την 4η ερωτηση, την εκανα μηπως και παιζει καποια προσφορα η κουπονι για το φορουμ εδω.

• Καλημερα ενδιαφερομαι να παραγγειλω το redmi note 3 pro. Εχω καποιες τελευταιες αποριες που απαντησεις βρισκω σιγουρα στο φορουμ - αλλα διασκορπισμενες . 1) Ποια εκδοση να παρω ? International η καποια αλλη ? Εχουν τοσο μεγαλη διαφορα, αν εξαιρεσω το παχος? Προκειται να χρησιμοποιηθει με wind - αρκετες φορες θα χρησιμοποιειται και το 4g. 2) Το GPS του πως τα παει ? 3) Θηκες, ζελατινες και ολα τα σχετικα υπαρχουν σε αφθονια ? Για το redmi note 2 pro που εχω εδω και παρα πολυ καιρο βρισκω ακομα τε…

• Σε ευχαριστώ πολύ.

• Παιδιά καλησπέρα. Μετά από κάποιες προσπάθειες κατάφερα να περάσω Ελληνική rom από εδώ μέσα. Αυτήν την στιγμή το κινητό μου λέει: Έκδοση android: 5.0.2 LRX22G Έκδοση miui: 7.4 by xiaomi-miui.gr GTV 6.5.26 | Developer Είναι σωστό όλο αυτό? Update πως θα κάνω αργότερα, γιατί κάπου το έχασα? Μην ξεκινήσω να την σετάρω και αργότερα έχω πρόβλημα! Ευχαριστώ.

• Δοκίμασα το κόλπο με τα κουμπιά και δεν έπιασε. Άλλαξα rom τώρα, θα το δω αργότερα - ίσως το βράδυ αν φορτίζει καλά και θα γράψω πάλι νέα. Ευχαριστώ

• Δεν το εμφανίζει καθόλου. Δεν λέει τίποτα, ούτε ακούγεται κάτι από τα ηχεία.

• Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες δεν εμφανίζεται με τίποτα σε υπολογιστή, στα ξαφνικά. Κατέβασα το mi pc suite, δεν το βρίσκει. Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά καλώδια, το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει. Δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή για να το δοκιμάσω και θέλω να αλλάξω την rom, αυτήν την στιγμή φοράει την 7.3.1.0 Global. Ο υπολογιστής έχει windows 7. Κάποια πρόταση?

• Έκανα καθαρισμό cache αλλά το πρόβλημα παραμένει. Θα δοκιμάσω κι αυτό με τα πλήκτρα και ο Θεός βοηθός. Με το factory reset επανέρχεται στην ρομπότ που είχε όταν ήρθε από Κίνα ή στην γκλομπαλ που πέρασα αργότερα εγώ;

• στο αμάξι είναι όλα κανονικά. Φορτίζει άλλο τηλέφωνο αλλά το rn2 όχι.

• εχω δοκιμάσει φορτιστές με πάνω από 2α, ένα σωρό διαφορετικά καλώδια αλλά τίποτα. Δείχνει να φορτίζει, όμως είναι μόνιμα στο ίδιο ποσοστό και σιγά σιγά πέφτει. Τι να κάνω? Φοράει την 7.3.1.0 γκλομπαλ. Σε φορτιστή τοίχου φορτίζει κανονικά. Αλλά κινητά π.x Samsung s5 φορτίζουν κανονικά με τα ίδια καλώδια - φορτιστές .

• Καλησπερα. Ετοιμάζομαι να την περάσω. Ρουτ θα μπορέσω να το κάνω;