Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου, το κινητο ομως ειναι unlocked bootloader. Κατεβασα απο το φορουμ την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0, αντιγραφη στον εσωτερικο χωρο του κινητου και εκανα ΟΛΗ την διαδικασια απο εδω : Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Τωρα απλα το κινητο ανοιγει κλεινει χωρις να βγαζει οτι εχει android μεσα. Κατεβαζω αυτην : kenzo_images_6.10.13_20160805.0000.29_6.0_cn_6a01bbcddc.tgz Κανει ομως καποια ωρα, θα την φλασαρω με το miflash και θα …
-
Καλημερα, εκανα παραγγελια πριν καποιες μερες το κινητο αυτο : Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone Golden free shipping Ηρθε χθες, αν κοιταξω στο σχετικα με το τηλεφωνο γραφει τα παρακατω : Device Name : Redmi Model number : Redmi Note 3 Android Version : 5.1.1 LMY47V Επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας android : 2016-08-01 MIUI Version : MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0(LHOMIDG) CPU : Hexa-core Max 1.8GHz RAM : 3.00 GB Internal Memory 32.00GB total Έκδοση βασικού φάσματο…
-
Καλημερα ενδιαφερομαι να παραγγειλω το redmi note 3 pro. Εχω καποιες τελευταιες αποριες που απαντησεις βρισκω σιγουρα στο φορουμ - αλλα διασκορπισμενες . 1) Ποια εκδοση να παρω ? International η καποια αλλη ? Εχουν τοσο μεγαλη διαφορα, αν εξαιρεσω το παχος? Προκειται να χρησιμοποιηθει με wind - αρκετες φορες θα χρησιμοποιειται και το 4g. 2) Το GPS του πως τα παει ? 3) Θηκες, ζελατινες και ολα τα σχετικα υπαρχουν σε αφθονια ? Για το redmi note 2 pro που εχω εδω και παρα πολυ καιρο βρισκω ακομα τε…
-
Παιδιά καλησπέρα. Μετά από κάποιες προσπάθειες κατάφερα να περάσω Ελληνική rom από εδώ μέσα. Αυτήν την στιγμή το κινητό μου λέει: Έκδοση android: 5.0.2 LRX22G Έκδοση miui: 7.4 by xiaomi-miui.gr GTV 6.5.26 | Developer Είναι σωστό όλο αυτό? Update πως θα κάνω αργότερα, γιατί κάπου το έχασα? Μην ξεκινήσω να την σετάρω και αργότερα έχω πρόβλημα! Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες δεν εμφανίζεται με τίποτα σε υπολογιστή, στα ξαφνικά. Κατέβασα το mi pc suite, δεν το βρίσκει. Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά καλώδια, το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει. Δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή για να το δοκιμάσω και θέλω να αλλάξω την rom, αυτήν την στιγμή φοράει την 7.3.1.0 Global. Ο υπολογιστής έχει windows 7. Κάποια πρόταση?
-
εχω δοκιμάσει φορτιστές με πάνω από 2α, ένα σωρό διαφορετικά καλώδια αλλά τίποτα. Δείχνει να φορτίζει, όμως είναι μόνιμα στο ίδιο ποσοστό και σιγά σιγά πέφτει. Τι να κάνω? Φοράει την 7.3.1.0 γκλομπαλ. Σε φορτιστή τοίχου φορτίζει κανονικά. Αλλά κινητά π.x Samsung s5 φορτίζουν κανονικά με τα ίδια καλώδια - φορτιστές .
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
mynam3 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα. Ετοιμάζομαι να την περάσω. Ρουτ θα μπορέσω να το κάνω;