Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Μετά το unlock, το "find my device" δουλεύει; Η global developer κάνει OTA; Δεν καίγομαι ιδιαίτερα για unlock και ελληνική ROM - όμως root θα ήθελα. Για χαζομάρα μου δεν κράτησε το Mi backup τις τελευταίες 2 μέρες - αλλιώς ούτε το root θα με ενδιέφερε. Ξέρετε αν δουλεύει δεύτερη SIM και microSD ταυτόχρονα; (Με το σχετικό ανταπτοράκι)

• Ξεκίνησα την προσπάθεια βάση του σχετικού οδηγού. Έκανα και backup (με titanium και copy internal SD). Το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι ότι τα driver έχουν αυτή την περιγραφή: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42280/ Ξεκινάω το MiFlash 2016, όμως δεν προχώρησα πολύ. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου πέταξε σφάλμα: "ping target failed". forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42281/ Δοκίμασα το MiFlash 2015 και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα σε 389 δευτερόλεπτα. forums.xiaomi-…

• Ο οδηγός εδώ κατεβάζει το XiaoMiFlash 2016 Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Κάνει αυτό ή πρέπει να βρω το 2015;

• Οι global είναι κανονικές ROM; Δηλαδή το τηλέφωνο μπορεί να εργαστεί κανονικά με αυτές; Ή υποχρεωτικά πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader και να βάλω twrp με άλλη rom; Δεν μπορώ να περάσω εύκολα την νεότερη από αυτή που φοράει χωρίς ξεκλείδωμα; (θέλω root, υποθέτω ότι οι official δεν έχουν).

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο οδηγός για flashing παραπέμπει στην σελίδα αυτή για να κατεβάσω ROM: Xiaomi MIUI Official Forum Δεν βλέπω αναφορά για ido οπότε υποθέτω ότι είναι μία από τις παρακάτω. Ποιά βάζω: ★ Redmi 3/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download ★ Redmi 3/Prime Latest China Developer Version Fastboot File Download ★ Redmi 3/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download ★ Redmi 3/Prime Latest China Stable Version Fastboot File Download

• Τι προτείνεις να κάνω; Μπορώ να βάλω κάτι νεώτερο; Υπάρχει τρόπος να περαστεί custom χωρίς ξεκλείδωμα bootloader; (όπως δηλαδή περάστηκε αυτή που έχει τώρα επάνω) Και official να μπει δεν με πειράζει - αρκεί να υποστηρίζονται ελληνικά (όχι τόσο στα μενού αλλά στις εφαρμογές).

• Έχω αυτό το Redmi 3 πάνω από ένα χρόνο και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41939/ Πρώτη ερώτηση που έχω είναι αν είναι το ido ή κάποιο άλλο (για να ξέρω ότι είμαι στο σωστό φόρουμ). Υποθέτω ότι το λογισμικό είναι μαϊμού γιατί δεν βρίσκει αναβάθμιση. Η συγκεκριμένη rom έχει root και μπορώ να κάνω backup με το titanium. Με ενδιαφέρει να βάλω την τελευταία (και αν είναι δυνατόν κάποια που να αναβαθμίζει μόνη της). Το bo…

• Απλά έχω μπερδευτεί αφάνταστα με τους οδηγούς. Υπάρχει κάτι που μπορώ να περάσω με κλειδωμένο BL? Η έκδοση που έχω δεν με προβληματίζει - μια χαρά πάει απλά λείπουν πράγματα που θα ήθελα (π.χ. μέτρηση MB mobile data) και να παίζει το pokemon go που ενώ δεν είναι root δεν παίζει.

• Αυτό το έκανα - όπως αναφέρω παραπάνω είναι κλειδωμένος.

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από George Zotos: “Λίγο βοήθεια - δοκίμασα τον οδηγό και το MiPCSuite μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση - επίσης δεν κάνει backup. Έχω κλειδωμένο bootloader. ” Τότε πας με αυτόν τον οδηγό εάν βέβαια μιλάμε για kenzo : Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από George Zotos: “δοκίμασα τον οδηγό και το MiPCSuite μου λέει ότι δεν υπάρχει αν…

• Λίγο βοήθεια - δοκίμασα τον οδηγό και το MiPCSuite μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση - επίσης δεν κάνει backup. Έχω κλειδωμένο bootloader.

• Η λύση στο σχετικό Link του insomnia Xiaomi Yi IR Night Vision - Σελίδα 15 - Gadgets - Insomnia.gr - Σελίδα 15

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

George Zotos - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιο codec / converter για win 8 /10 για τα αρχεία g726; Μήπως και βάλω κάποιο ανίψι να αντικαταστήσει την Κινέζα;

Μήνυμα

Το πρόβλημα δεν είναι στην εφαρμογή αλλά στο firmware της κάμερας. Μόλις γίνει η αναβάθμιση σβήνει το φωτάκι της κάμερας και δεν δουλεύει. Και οι εκδόσεις Μ,Ν ... λένε κάτι στα κινέζικα κάθε 30 δευτ. ενώ στην τελευταία 1.8.6χχ το μήνυμα έχει αλλάξει στα αγγλικά. Ακόμα και reset να κάνω και ξανά pairing μόλις ολοκληρωθεί το Pairing σβήνει το LED και τέλος. Στην εφαρμογή συνδέεται, έχω πρόσβαση στα μενού κλπ αλλά το πλήκτρο on/off δεν κάνει κάτι. Υποθέτω ότι η κάμερα βλέπει ότι το IP δεν είναι κίν…

Μήνυμα

Δοκίμασα την δικιά σου και έχω το ίδιο αποτέλεσμα με την κανονική YI Home. Η κάμερα συνδέεται μόνο με την παλαιά έκδοση λογισμικού. Μόλις την αναβαθμίσω πάπαλα. Την βλέπει turned off και η κάμερα λέει το κλασσικό "this camera can only be used in china"

Μήνυμα

Παράθεση από newworld: “Παράθεση: “ Δηλαδή αν αγοράσω CN version και είναι κατασκευασμένη μετά την 1η Νοεμβρίου 2015, θα παίζει με την μεταφρασμένη εφαρμογή του γιατρού και και θα παίρνει και τα firmware updates? Δύο CN κάμερες που δουλεύω δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με το μεταφρασμένο app του γιατρού...” Για την CN Version αν είναι κατασκευασμένη μετά την 1η Νοεμβρίου 2015 ξεχνάς τα νεότερα Firmware. Αν περάσεις το νέο θα σου βγάλει ότι δεν λειτουργεί η κάμερα εκτός Κίνας.” Καλώς σας βρή…