Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαφλασαρει φλασαρει... θα μαι κανετε πιστο εσεις εδω μεσα ενω δεν πιστευω!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαXiaomi MIUI Official Forum κατεβαζω αυτο τωρα να το περασω ziparismeno μπας και βγαλουμε ακρη.. εγχειρηση λεμε σημερα κανονικη... αμα ζωντανεψει το κινητο θα ναι θαυμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Nαι ναι κανονικά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μου αναγνωριζει το φλασακι, δεν μου αναγνωριζει το αρχειο οπως ειναι zipαρισμενο και εκανα το αρχειο unzip στο πισι και το ξαναπερασα στο φλασακι, τωρα το διαβαζει αλλα δεν επιλεγει αρχειο για να τρεξει το ινσταλ. το αρχειο πως θα πρεπει να ειναι ? μονο το image πρεπει να περασω? ζιπαρισμενο? εν θα μου το διαβασει. unzip θα το διαβασει?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα wipe cashe - dalvik art- data μετά reboot to recovery και install την rom Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τα εσβησα και τα 3 που μου ειπες αλλα εχω την εντυπωση πως εκανα βλακεια γτ δεν εχω καρτα μνημης για να κανω το ινσταλ επιτοπου απο το recovery οποτε αν περασω την ρομ σε φλασακι και με καλωδιο ΟΤG κανω Install απο το φλασακι υποθετω δεν θα εχω προβλημα. σωστα?
-
Μήνυμαλοιπον επειδη περασα την oficial stable ξανακλειδωσε. χιλια συγγνωμη για τις π*******ες που κανω. θα κανω τα βηματα παλι τωρα για twrp αφου τον ξεκλειδωσα παλι =============== Ιαν 18th 2017, 1:35pm =============== λοιπον εκανα και dalvik και cache wipe αλλα δεν αλλαξε τπτ. ακομα αργει παρα πολυ για να μπουταρει. υποθετω πως πρεπει να περασω ρομ κατευθυαν απο twrp και να τρεξω wipe cache και wipe dalvik? η απλα παιζει κατι αλλο?
-
Μήνυμαναι μου ηρθε σημερα η εγκριση για ξεκλειδωμα
-
Μήνυμααυτο το Failed δεν καταλαβαινω. ειμαι σε fastboot mode αλλα δεν παιρνει αυτην την εντολη
-
Μήνυματο προβλημα με το πολυ αργο (4 5λεπτα) power on & restart δεν λυθηκε.. οποτε πρεπει απαραιτητως να κανω wipe kai dalvnik οπως προειπατε.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “takisfrag wrote: ” Παράθεση από takisfrag: “Kανε άλλον λογαριασμό με φίλου ή συγγενικού προσώπου αριθμό ,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους παρακαλάς ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο εκανα μπας και δουμε ασπρη μερα.. ευχαριστω πολυ παιδια.! =============== Ιαν 18th 2017, 12:20pm =============== ηρθε η εγκρση μετα απο 15 μερες.. εκανα καθαρη εγκατασταση της global stable kenzo και περιμενω να ανοιξει το τηλεφωνο.. μετα αποολα αυτα μπορω να π…
-
Μήνυμααφου τελικα το ξεκλειδωμα ειναι μονοδρομος εγω θα κατσω με το τουβλο στο χερι μεχρι να σπασει...περιμενω 15 μερες μετα απο αιτηση για να μου δωσουν εγκριση ξανα και δεν βλεπω να την παιρνω ... τελος παντων ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για τον χρονο σας τις πληροφοριες σας και την βοηθεια σας!
-
Μήνυμααν ακολουθησω ολα τα βηματα εκτως απο το 4 και το 10 απο το λινκ που εβαλα 1 ποστ πιο πανω δεν θα μπουταρει σε recovery mode? τοτε υποθετικα θα μπορεσω να κανω wipe... η μην φαω κανα Brickarisma και την σπασω την μ*****α μια ωρα νωριτερα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “@lallasgr μήπως ο @alpha21 εχει official global και δεν έχει περάσει TWRP? Νομιζω πως παλεύει τσάμπα να κανει wipes απο recovery γιατί μάλλον ειναι με mi recovery ” να κανω αυτο που βρηκα εδω αλλα χωρις να ρουταρω το κινητο Root Redmi Note 3 PRO with TWRP recovery ?? απλα για να μπω σε twrp? obootloader Μου ειναι κλειδωμενος .
-
Μήνυμαμπηκε και μου εβγαλε σε ασπρο πλαισιο με μαρυη οθονη ενα κινητο Mi και μου εγραφε Mi pc suite και επισης εδειχνε ενα usb να μαπινει στον κινητο.. βαζω pc suite kai βλεπουμε. το Pc suite μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να αναβαθμισω την συσκευη μου για να συνδεθει. =============== Ιαν 17th 2017, 4:04pm =============== αυτο...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Πάτα το Volume+ και Power μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση και να μπεις TWRP. Μόλις μπεις ακολουθείς τα παρακάτω βήματα: 14565-Wipe-cache-dalvik-jpg Με το που τελειώσουν τα Wipes κάνει reboot to system! ” η συσκευη εχει 5 λεπτα κολλησει στο λογοτυπο Mi και προσπαθει να bootarei σε recovery οπως λεει τα βηματα απο το βιντεο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@alpha21 Θα έλεγα να δοκίμαζες να μπεις σε recovery mode (TWRP) και να κάνεις wipe cache & dalvick μετά επανεκκίνηση. Αλλιώς γύρνα πίσω μια roυπαρχ ” υπαρχει καποιος οδηγος για αυτα? γιατι δεν τα εχω επιχειρησει ξανα!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@alpha21 Ποια rom έχεις? Δώσε ένα screenshot από το about phone. ”
-
ΜήνυμαΥπομονη δεν λεω όχι. το κινητο εχει θεμα για καποιο λογο με την ρομ.. αρχει παρα πολυ να ξεκινησει,μπορει να παρει και 5 και6 λεπτα.. δεν ξερω για πιο λογο.. θελω να αλλαξω ρομ να βαλω την ελληνικη η οτιδηποτε αλλο θελησω για να ερθει στα ισα του... αλλα πραγματικα αυτη η συμπεριφορα τους μονο απαρατηρητη δεν περναει και πραγματικα μα πραγματικα το βαλα σε αγγελια να το πουλησω το μ******λο!
-
ΜήνυμαΚαλησπερα στους φιλους! 4 ιανουαριου εκανα την αιτηση. εγινε submit απο την πρωτη μερα... προχθες λογω νευρων εστειλα μηνυμα στον τυπο που μου πατησε το submit για να δω τουλαχιστον αν εφαγα ακυρο.. ο τυπος μου ειπε οτι το χει προωθησει στον admin και να περιμενω μεχρι ναγινει accept. προσπαθω 2 φορες καθε μερα και με τους 2 τροπους και παλι τπτ... λες και δεν με διωχνουν και μου λενε αι παιδακι μου αγορασε κανα huawei!! δλδ ημαρτον, αν δεν εισασταν και εσεις που ασχολειστε με την ελληνικη κοινο…
-
κατι μ******α εκανα....το έχω κάνει αυτό και τίποτα. Περιμένω ακόμα την έγκριση για να ξεκλειδώσω bootloader να κανω flash καμια άλλη rom μήπως και γίνει τίποτα.