Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Παράθεση από makisfz: “Για το λογαριασμό κοίτα τον οδηγό Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader Για το φόρτωμα που κάνει η Rom μπορεί να μην έκατσε καλά από την αρχή κάνε ένα factory reset Redmi note3 prο το έχ κάνει αυτό και τίποτα. Περιμένω ακόμα την έγκριση για να ξεκλειδώσω bootloader να κανω flash καμια άλλη rom μήπως και γίνει τίποτα. ”

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από alpha21: “καλημερα στους φιλους. Εχουν περασει 8 μερες και τιποτα ακομα. εστειλα μηνυμα στον moderator που μου εκανε submitted το thread και μου ειπε χθες πως εχει αποσταλει στον admin για ελεγχο..οψομεθα! ” Μπες να κάνεις έλεγχο, να γνωρίζεις ότι δεν θα έρθει ούτε mail αλλά ούτε και sms, να κάνεις έλεγχο en.miui.com/unlock/download_en.html ” κανωκαθε μερα ρε φιλαρακι και με τους 2 τροπους αλλα τιποτα.περιμενουμε.

• καλημερα στους φιλους. Εχουν περασει 8 μερες και τιποτα ακομα. εστειλα μηνυμα στον moderator που μου εκανε submitted το thread και μου ειπε χθες πως εχει αποσταλει στον admin για ελεγχο..οψομεθα!

• μετα απο παραθεση σε αλλο νημα (το παραθετω για να εχετε μια αποψη περιπου πανω στο τι εχει γινει στο κινητο Καλησπέρα στους φιλους και καλη χρονια με υγεια και ευτυχια σε ολους! Πριν 4 μηνες πηρα ενα redmi note 3 pro 32gb 3gb ram με snapdragon. Εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader Και μετα απο μερικες μέρες πηρα έγκριση και πέρασα μια Official rom την global stable γιατι το κινητο μου ειχε ερθει me unofficial τροπο ξεκλειδωματος του bootloader και φοβομουν μην ειχα οποιοδηποτε θεμα. Πριν …

• Καλησπέρα στους φιλους και καλη χρονια με υγεια και ευτυχια σε ολους! Πριν 4 μηνες πηρα ενα redmi note 3 pro 32gb 3gb ram με snapdragon. Εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader Και μετα απο μερικες μέρες πηρα έγκριση και πέρασα μια Official rom την global stable γιατι το κινητο μου ειχε ερθει me unofficial τροπο ξεκλειδωματος του bootloader και φοβομουν μην ειχα οποιοδηποτε θεμα. Πριν λιγο καιρο μου έσπασε η οθονη , παρηγγειλα και ενας φιλος μου τεχνικος την εβαλε επανω, κανοντας καποιες διαδ…

• redmi note 3 pro unofficial

alpha21 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

:P:P:P

Μήνυμα

για ολους λεω ρε ακομα και για αυτους που το διαβασαν!τρολερς

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ παιδια. να στε ολοι καλα!

Μήνυμα

σημερα το πρωι

Μήνυμα

ναι καταλαβαινω απλα επειδη σε λιγες μερες φευγω για φανταρος και επειδη φοβαμαι μηπως δεν ερθει εγκαιρα η εγκριση να του βαλω τωρα την ρομ που δουλευει κομπλε και εχει τα παντα , γτ αν αργησει η εγκριση θα γυρισω σπιτι μετα απο 1 μηνα... δεν θα μπορω ουτε στα mail μου να μπω , τροπος του λεγειν, να κατεβασω 2 εφαρμογες

Μήνυμα

οχι σε fastboot Με to miflash εβαλα την chinese developer για να κλειδωσει ο bootloader.Απλα σκεφτηκα να μην περιμενω την εγκριση για να ξεκλειδωσω το bootloader μιας και θελω να βαλω την official global stable και να το κανω τωρα το φλασαρισμα σε edl mode.

Μήνυμα

το παρελαβα με ξεκλειδωμενο bootloader. εβαλα την chinese dev και κλειδωσε ο bootloader και επισης εκανα και την αιτηση για να τον ξεκλειδωσω σωστα γιατι δεν ηξερα πως τον ξεκλειδωσε ο μαγαζατορας. οποτε σκεφτομαι τωρα να βαλω την official global stable που εχει αυτα που χρειαζομαστε, δλδ δουλευουν ολα κομπλε και Playstore και ενημερωσεις , δεν με νοιαζουν τα ελληνικα. Θα χω θεμα? και το να φλασαρω thn official global stable θα το κανω με το Miflash ? Οπως ακριβως φλασαρα και την official chines…

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Νέος χρηστης σε Xiaomi, redmi note3 pro 32. το πηρα πριν ενα μηνα περιπου και διαπιστωσα σημερα οτι εχει unofficial rom και ξεκλειδωτο bootloader. Εκανα την διαδικασια και τον κλειδωσα και επισης εκανα την αιτηση για σωστο ξεκλειδωμα.. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: οταν με το καλω παρω την εγκριση με το μηνυμα πως συνεχιζω για να τον ξεκλειδωσω? Και ακόμα θελω να ρωτησω ,δεν με απασχολει αν θα εχει αγγλικα, μηπως καλυτεραγια να παιρνω και τις αναβαθμισεις να βαλω μια global stable…

• Καλησπέρα σας. Νέος χρηστης σε Xiaomi, redmi note3 pro 32. το πηρα πριν ενα μηνα περιπου και διαπιστωσα σημερα οτι εχει unofficial rom και ξεκλειδωτο bootloader. Εκανα την διαδικασια και τον κλειδωσα και επισης εκανα την αιτηση για σωστο ξεκλειδωμα.. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: οταν με το καλω παρω την εγκριση με το μηνυμα πως συνεχιζω για να τον ξεκλειδωσω? Και ακόμα θελω να ρωτησω ,δεν με απασχολει αν θα εχει αγγλικα, μηπως καλυτεραγια να παιρνω και τις αναβαθμισεις να βαλω μια global stable…