Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• διαλυτικό σε Mi Band 6

C on - - Mi Band

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Στην δουλεία καταλάθος έπεσε λίγο διαλυτικό στο band 6 και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω στη φωτό. Δουλεύει κανονικά όμως είναι λίγο άσχημο αισθητικά . Διορθώνεται με κάποιο τρόπο αυτό το αποτέλεσμα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70825/

• Battery optimization MicroG notification

C on - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Εγκατέστησα επιτυχώς το vanced αλλά δυστυχώς υπάρχει notification από microg το οποίο δεν μπορώ να διώξω. Υπάρχει κάποιο fix γι αυτό για να γλιτώσω το hide ; Σας ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70824/

• Screen flickering Redmi note 10 Pro

C on - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Κάτοχος note 10 pro 2 ημερών . Παρατήρησα στην έκδοση 12.5.6 Screen flickering. Τρέχω την οθόνη στα 120hz χωρίς automatic brightness Έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάποιο fix; Σας ευχαριστώ

• Παιδιά γρήγορη ερώτηση. Έκανα για τις ανάγκες ενός φλασαρίσματος install τους drivers αλλά προέκυψε θέμα. Πως βγαίνει το test mode στα windows 10? (έχω κάνει ήδη disable driver signature αλλά δεν...)

• Καλησπέρα και πάλι. Εγκατέστησα με επιτυχία την τελευταία fastboot rom αλλά μόλις πάω στο επόμενο βήμα για να εγκαταστήσω το twrp μου βγάζει error όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67879/ Μήπως κλείδωσε το κινητό και θέλει ξεκλείδωμα;

• το κινητό ήταν σε μία αρχαία xtvr με 6.0

• Καλησπέρα στην κοινότητα. Παιδιά έχω ένα σοβαρό θέμα με το REDMI NOTE 3 PRO. Ενώ εγκατέστησα κανονικά το orangefox recovery (την τελευταία έκδοση) οποιαδήποτε rom και αν εγκαταστήσω με πετάει σε bootloop. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Σας ευχαριστώ