Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Μπέρδεμα.με singapore post
Μήνυμαok σ ευχαριστω τέλος τα post εδω .. καλό βραδυ
-
Μήνυμαοκ σ ευχαριστώ πολύ.. κατι τελευταίο καλη είναι αυτή η rom?? αν δεν αλλάζουν πολλα μην παιδευτώ τσαμπα.
-
Μήνυμαβασικα είμαι λίγο άσχετος αλλά είμαι στο σωστο forum, ,αυτά γράφει εδω
-
Μήνυμαελληνικη νορμαλ η developer?
-
Μήνυμαρε παίδες εχω πατήσει να κατέβει η 5.12.10 απ το update του κινητου .. και κανει κατι χρόνια για 600 mb ειναι λογικο???
-
ΜήνυμαΑκριβώς φίλε μου.... παίξε και κανένα κινο.... σ ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαίδες παρέλαβα σήμερα πριν καμιά ώρα γτ στα ελτά ειναι λιγο γκασμάδες.... το κινητό απλά τα σπάει δηλώνω κάτοχος redmi note 2 prime
-
Μήνυμακαλά μακάρι να έρθει αύριο γιατί θέλω να την κάνω για τα πάτρια εδάφη...
-
ΜήνυμαΝαι ρε φίλε μου σόρρυ αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτά... σας ευχαριστώ πάντως, Ας έρθει ας έρθει θα τον κεράσω και καφέ
-
ΜήνυμαΛέγε ρε τρελέ??? δε με δουλεύεις?????
-
Μήνυμαπαίδες καλησπέρα σας... ως νέος (ελπίζω ) κάτοχος xiaomi redmi note 2 prime δν βρηκα που αλλου να ρωτήσω σχετικά και σας παραθέτω αυτό Destination Country - Cache Time: 2015-12-17 18:432015-12-17 17:02KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-17 15:02KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-17 12:02RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-11-26 13:17SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Cache Time: 2015-12-17 18:432015-12-12 13:29Arriva…