Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
FDD-LTE και TDD-LTE
ΜήνυμαΜακάρι γιατί έχω φρικάρει. Το περιμένει πως και πως μετά από δική μου προτροπή να το πάρει και να περιμένει τόσο πολύ μεχρι να έρθει. Δε θα ήθελα να του πω πως θα πρέπει να περιμένει ακόμα τόσο και ακόμα παραπάνω. Ετσι κι αλλιώς θα του περνούσα ελληνική ρομ. Στο μεσοδιάστημα το πήρα και εγώ το κινητό και έχω ενθουσιαστεί από τη δουλειά των παιδιών!!!
-
FDD-LTE και TDD-LTE
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα! Μόλις συνειδητοποίησα ότι έκανα πατάτα αγορά από geekbuying για λογαριασμό φίλου. Οπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο του αγόρασα εν αγνοία μου TDD-LTE έκδοση του Redmi Note 2 μιας που μέχρι τότε δεν είχα μπει στο φόρουμ για να γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ των2. Χτες διαπίστωσα από τη σελίδα παραγγελείας λοιπόν οτί πρόκειται για την TDD αν και στη σελίδα κάτω από το μοντέλο γράφει τα εξής: "Please pay attention to the differences of FDD version and GSM version: This item is 16G…
-
άλλο ένα vote από τη σύζυγο! user name: e1drua
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από on4c1d: “Ελπίζω το επόμενο μου ποστ να είναι με τη νέα ρομ! ” Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις ” Ετοιμος με τη ρομ και έχω ήδη ψηφίσει!! Και πάλι ευχαριστώ τους devs και την κοινότητα για το έργο τους!
-
Τέλεια!! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Ελπίζω το επόμενο μου ποστ να είναι με τη νέα ρομ!
-
Εχω developer αυτή τη στιγμή, απλά ο οδηγός που βρίσκω στο φόρουμ αναφέρεται σε νέα τηλέφωνα με το default recovery της xiaomi από οτι καταλαβαίνω.
-
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι έτοιμος να βάλω για πρώτη μου φορά ρομ καθώς αγόρασα πρόσφατα το Redmi Note 2 έτοιμο με gtv rom (gtv 5.12.17). Από αυτά που διαβάζω πρέπει να την εγκαταστήσω από twrp για να συνεχίσω να το έχω στο κινητό μου. Ποιές είναι οι cache που πρέπει να διαγράψω; θα προτιμούσα να μη σβήσω data. Η ρομ πρέπει να είναι απλά χύμα στην SD card και με όνομα update.zip η δε χρειαζεται με το TWRP αυτό;
-
Μόλις ψήφισα! Καλή επιτυχία! username: on4c1d
-
GTV-5.12.17 Hongmi Problems
ΜήνυμαΛογικά στις αρχικές ρυθμίσεις επιλέγει ελληνικά. Δοκίμασε να πας πίσω και να αλλάξει σε αγγλικά μέχρι να τελειώσει το setup. Είχα το ίδιο πρόβλημα me redmi note 2. Επίσης όταν έχω το τηλέφωνο στα ελληνικά με την developer rom δεν το κάνει locate για το weather app. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk