Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Παράθεση από MIUI_ART: “ - Πήγαινε στην εφαρμογή Updater/Αναβάθμιση. - Πάτα πάνω δεξιά στις 3 τελίστες (...) - Επέλεξε επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery - Όταν μπεις στο Mi-Recovery και αφού επιλέξεις Αγγλική γλώσσα - Πήγαινε στο μενού Wipe&Reset - Επέλεξε Wipe All Data - Με αυτόν τον τρόπο θα σβηστούν όλα τα User Data αλλά και ότι υπάρχει ως αρχείο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου. - Αν θέλεις να αδειάσεις μόνο την εσωτερική μνήμη, επιλέγεις Wipe SD Card. Τώρα έχεις 100% καθαρή συσκευή, …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Να μην σταματάτε καθόλου την διαδικασία του FastBoot ή ADB Sideload με βίαιο τρόπο (Αποσύνδεση ή RESET), γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταλήξετε στο τέλος με νεκρή συσκευή. Να περιμένετε να ολοκληρώσει ώστε να πάρετε μήνυμα Success => Επιτυχές Flash ή Failed => Αποτυχημένο Flash. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί αρκετά λεπτά για να ολοκληρώσει την διαδικασία. Να έχετε υπομονή γιατί το FastBoot ή το ADB Sideload δεν είναι για βιασύνες και παιχνίδια. Παράθεση από panmou: “να …

• είχα και εγώ θέμα με τους drivers αλλά πιθανολογώ ότι έφταιγαν τα win 10, μόλις έβαλα την συσκευή σε λάπτοπ με win 7 έπαιξε οκ, βρίσκομαι στο στάδιο αυτή την στιγμή όπου έχω περάσει την rom στην συσκευή και μου γράφει restarting adbd... Finding update package.. opening update package... installing update. .. .. .. και στο τέλος γράφει writing image sbl1.mbn και εκεί έχει κολλήσει πολύ ώρα. βέβαια να πω ότι από όταν ξεκίνησε να γράφει installing update έβγαλα την συσκευή από τον υπολογιστή, θεωρό…

• Xiaomi MiFa F1 review

panmou - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αγαπητέ μου φίλε panmou.... Πραγματικά από το αρτιότερο REVIEW που έχω δει εδώ και μήνες..... Ένα πραγματικό Μπράβο σου που μας πρόσφερες αυτό το Review και μας έκανες να τρέχουν τα σάλια μας για αυτό το απίθανο Gadget της Xiaomi.... ” Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! χαίρομαι που αρέσει στην κοινότητα και εύχομαι να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να προσφέρω περιεχόμενο όπως σήμερα!

• Xiaomi MiFa F1 review

panmou - - Hands on - Review

Μήνυμα

Xiaomi MiFa F1 review jUgU9lh.jpg Πρόσφατα η ΧΙΑΟΜΙ, γνωστή κατασκευάστρια έξυπνων συσκευών ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία φέρει το MiFa logo και αποτελείται από wireless bluetooth speakers. Στην σημερινή παρουσίαση θα πάρετε μια γεύση από το MiFa F1 μοντέλο! Το F1 είναι ένα μικρό, εύκολο στην μεταφορά και ποιοτικό gadget όπου επεκτείνει τις δυνατότητες ενός smartphone και σας προκαλεί να το έχετε πάντα μαζί σας. sEZFRNu.jpg Συσκευασία Έρχεται σε μια προσεγμένη συσκευασία η οποία απ…

• πότε προβλέπεται να πάρει Lollipop το mi4?

• Παράθεση από panmou: “καλημέρα, για να πάω από την developer σε stable, χρειάζεται να κάνω όλα τα wipes ή να το κάνω μέσα από την εφαρμογή της αναβάθμισης?” τελικά κατέβασα την 5.3.0 την πέρασα από το στοκ ρεκοβερυ αφού έκανα wipes και μπήκε μια χαρά. το θέμα είναι ότι μου την ονομάζει 5.3.0 developer και η εφαρμογή αναβάθμισης την ονομάζει εβδομαδιαία ρομ. είναι φυσιολογικό?

• καλημέρα, για να πάω από την developer σε stable, χρειάζεται να κάνω όλα τα wipes ή να το κάνω μέσα από την εφαρμογή της αναβάθμισης?

• παιδιά τι γίνεται με το MI4? πως και δεν πήρε αυτή την version?

• για το MI 4 πότε θα γίνει διαθέσιμη? έχει θέματα η ρομ?

• για την μπαταρία έχω να σχολιάσω ότι 2 δύο τελευταίες ρομ μου φαίνεται ότι της συμπεριφέρονται καλύτερα. θεμα με υπερθέμανση δεν έχω, ΑΛΛΆ στην τελευταία μας ρομ, έχω πολύ κακή διαχείριση RAM. εκεί που παλιά είχα 1-1.3GB free τώρα την βλέπω να πέφτει στα 600-800mb με παρόμοια χρήση. MI4 - 3GΒ LTE

• να την περάσω άφοβα δηλαδή στο mi4 4g μου? change log που μπορούμε να δούμε? offtopic επίσης bug reports που κάνουμε?

• Mi4 internal Boot to recovery

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panmou: “το κάνει και σε άλλους αυτό? είναι γνωστό?” Ναι είναι γνωστό αφού το κάνει και σε εμένα. Στην επόμενη Version θα έχει φτιαχτεί πιστεύω,,, :D” ok, αφού είναι γνωστό οκ. νόμιζα ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά. Επίσης, ίσως δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να το πω αλλά παρατηρώ ότι και το official gmail. app κρασάρει συχνά. Είναι και αυτό γνωστό? Στην προηγούμενη συσκευή μου έπαιζε μια χαρά με τα ίδια settings.

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

μόλις τελείωσα και είμαι με την δική μας ελληνικής ρομ 5.5.29 χωρίς να έχω περάσει τίποτα παρά μόνο το google account μου, έχω πάλι το ίδιο @θέμα@, όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και πάω να την ξεκλειδώσω, σέρνοντας δεξιά για να μπω στο phone dialer εκεί σαν να κολλάει και να δείχνει μόνον την ταπετσαρία. φτιάχνει μόνο αν πατήσω το power buton 2 φορές και ξεκλειδώσω με άλλον τρόπο. το κάνει και σε άλλους αυτό? είναι γνωστό?

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

πολύ ωραία, ευχαριστώ και τα 2 παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο βοηθώντας με! ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πάλι πρόβλημα, και δεν θα πειράξω πάλι πράγματα που δεν είμαι σίγουρος!

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εκει που βρήκες τα "εργαλεία" είναι και η 5.2.29. Κατέβασε την απο το forum (για να μην αργείς) και φλασάρισε την μεσα απο την εφαρμογή Updater = Αναβάθμιση. Οδηγίες εδω => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Αν έχεις προβλημα μπορείς να δοκιμάσεις και αυτήν την διαδικασία μέσω του recovery => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) Οταν τελειώσεις θα είσαι με την 5.2.29” αρα wipes κτλπ δεν χρειάζονται …

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Μόλις τελείωσα με την διαδικασία. Χαίρομαι που όλα πήγαν κατ'ευχήν . Είμαι με μια "ξένη" dev τώρα. Για να πάω στην δική μας ελληνική dev ή stable χρειάζεται να κάνω πάλι wipes? αν ναι ποια? ποια προτείνεις @iAmLiakos, stable ή dev? Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. edit έπειτα από το φόρτωμα της Fastboot rom, χρειάζεται να πειράξω κάτι στο recovery για να έρθει στα ίσια του ή το φτιάχνει η rom?

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

άρα καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι το mitools, το οποίο και μόλις πέρασα, και μια Fastboot rom, που πιθανώς θα βρω από εδώ? τα λέω σωστά μέχρι εδώ? ποια ρομ να κατεβάσω?

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

οποιοδήποτε και από το 2 system και να κάνω active στο reboot με πετάει στο λογότυπο του Fastboot και μένει εκεί. Σχετικά με το MiTools βρήκα αυτό ? από ότι βλέπω αυτό δεν χρειάζομαι? Επόμενο βήμα παρακαλώ. edit μήπως χρειάζομαι το xiaomi tool?

panmou - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Χαιρετώ όλη την Miui κοινότητα. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το MI4 LTE μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται την κατάσταση και ζητώ προκαταβολικά την κατανόηση σας εάν κουράσω. Αρχικά να πω ότι πήρα την συσκευή σφραγισμένη με την με μια stable rom που είχε ελληνικά με κακή γραμματοσειρά. Έπειτα από μερικές ώρες και αφού είχα περάσει μερικά apps σκέφτηκα να περάσω την "δική μας" ελληνική rom ώστε να φτιάξω το θέμα με την γραμματοσειρά. Ακολούθησα τον …