Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Καλησπέρα παιδιά. Σημέρα κατάφερα να περάσω και γω στο κινητό μου την νέα έκδοση. Λίγο που λειτούργησα το κινητό είδα ότι είναι μια χαρά σε όλα προς το παρόν. Ωστόσο είδα οτι δεν έχει φτιαχτεί στα battery stats να δείχνει και πια αλλα στοιχεία καταναλώνουν την μπαταρία στο tab του hardware. Δείχνει μόνο την οθόνη και την αδράνεια (ότι και πριν δηλαδή με την 6.5.26). Επίσης μου παρουσίαστηκε κι ένα μικρό θεματάκι το οποίο δεν κατάφερα να λύσω κανα 3ωρο που παιδεύτηκα. Στο συγχρονισμό με το Mi acc…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από guantanamo4: “να ρωτήσω κάτι επειδή η συσκευή μου δεν έχει SD cart με το factory reset από twrp θα σβήσει και την Ρομ που έχω μέσα στον αποθηκευτικό χώρο; ” Αν κανεις το factory wipe που γράφει στο TWRP δεν σβήνει το εσωτερικό storage. Μόνο αν το επιλέξεις εσύ χειροκίνητα.
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΕίχα διαβάσει τους οδηγούς εδώ αλλά "παρασύρθηκα" απο το επίσημο forum που λέγανε ότι γίνεται κι από την Global. Το πιο πιθάνο είναι να κατάλαβα λάθος και να είναι αυτό που είπε ο @NasDriver με την China Stable.
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΝαι μπορει να χεις δικιο.. Παντως ηταν λιγο μπερδεμα η υποθεση. Γι αυτο το καλυτερο ειναι να κανεις τον κοπο να flashaρεις την China Dev για να χεις το κεφαλι σου ησυχο!
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από την στιγμή που είχε Ελληνικά δεν ήταν η official global που ίσως μπορούσες να ξεκλειδώσεις άλλα unofficial ” Δεν εκανα αποπειρα για unlock με την custom vendor. Είχα περάσει την Official Global και απο κει δοκιμασα το unlock αλλα δεν..
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΜία παρατήρηση σχετικά με το unlock του bootloader επειδή προσωπικά την πάτησα και ψαχνόμουν αρκετές μέρες χωρίς λόγο. Ακόμα και στο official forum γράφουν ότι γίνεται να κάνεις unlock τον bootloader με την Global Stable Rom. Όταν μου είχε έρθει το μήνυμα για το ξεκλείδωμα του bootloader έτρεχα την Global Stable μιας και αυτή γίνοταν να περάσω χωρίς ξεκλείδωτο bootloader (το κινήτο είχε έρθει ναι μεν με ελληνικά αλλά ήταν custom vendor rom) ωστόσο ύστερα από πολλές απόπειρες δεν κατάφερα να το ξ…
-
Θα το ήθελα πολύ είναι η αλήθεια Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone