Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Παράθεση από demakhs: “Το messenger κάνει καλη δουλεια (ακομα κ τους τόνους που δεν έβαλες ξεπατηκωσα @salonikiotiko_skouliki) ” Και τα παλιά μηνύματα πως τα μεταφέρω στο καινούργιο messenger?

• Παιδιά πια εφαρμογή μηνυμάτων χρησιμοποιείται? Η κινεζική μηνύματα αλλού νταλου μου ταξινομει τα μηνύματα. Να βάλω το messenger της Google?

• Παράθεση από geoanto555: “Λογικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα βγει.. ” Επειδή είναι από lollipop σε ΜΜ κάνουμε την ίδια διαδικασία έτσι? Ακολουθώντας τον οδηγό αυτόν.

• Σαφώς και η ελληνική ROM που έβαλα τώρα είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες officials και μάλιστα σκέφτομαι να βάλω και την greek dev ΜΜ edition. Η ομάδα της ελληνικής ROM και η υποστήριξη με το forum είναι σπουδαία αλλά με χαλάει ο ξεκλειδωμένος bootloader δεν ξέρω. Θα την κρατήσω μάλλον για κάποιο καιρό. Αν θέλω τώρα να επιστρέψω σε global dev ή σε global stable official (που μάλλον θα ξανακλειδώσει και ο bootloader) υπάρχει κάποιος οδηγός?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xristo2121: “Όχι με την ελληνική δεν κλειδώνει ” Συνήθως δεν κλειδώνει... Πάντα όμως κάνουμε έλεγχο....(πριν-μετά) ” Εγώ επιμενω από θέμα ασφάλειας τι είναι πιο καλά να είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος. Και το κινητό όταν μου το στείλανε ήταν ξεκλείδωτο με την unofficial ROM που είχε. Μετά έβαλα official dev και ήμουν γενικά ευχαριστημένος. Τώρα έβαλα ελληνική ROM 6.8.18 dev αλλά με ενοχλεί που ο bootloader είναι ξεκλειδωτος. Μπορεί κάποιος να μου πει με βεβ…

• Παράθεση από lallasgr: “Για να βάλεις την Ελληνική ρομ πρέπει να ξεκλειδωσεις πρώτα. Παιδιά διαβαστε και κάνα θέμα μην τα θέλετε όλα στο πιάτο σας. Ενημερωθειτε για καλό σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ξέρω το έχω ξεκλειδώσει. Λέω αν βάλω την ελληνική θα ξανακλειδώσει? Για λόγους ασφαλείας δεν πρεπει να είναι κλειδωμένος ο bootloader? έτσι γράφει το unlock tool

• Αν βάλω την ελλήνική ROM o bootloader Θα ξανακλειδώσει?

• Ζεσταίνεται το κινητό σας όταν το φορτίζετε? Μη γίνει καμιά έκρηξη σαν το galaxy Note 7 ?

• Παράθεση από Agapios Chrysostomidis: “το ξαναρωτησα και με εστειλαν εδω αλλα δεν το βρισκω καπου. τι θα κερδισω απο το να περασω την ελληνικη ρομ και ποια ειναι τα συν και ποια τα πλυν απο αυτο ;; σορρυ για την επαναληψη αλλα δεν βρηκα απαντηση στην 1η μου ερωτηση ” Τα συν και τα πλην σε σχέση με τι? Με μια unofficial Rom? Με μια official global stable Rom? με μια official global developer rom? με μια κινεζική official ROm?

• Από official china stable μπορείς να πας σε global developer μέσω του updater χωρίς πρόβλημα?

• Να πάρω αυτή την θήκη ή αυτή για να μην πάθει εύκολα αυτό?

• open camera ή snapdragon? Πιο πολύ συγκλίνω στην open.

• Οδηγοί υπάρχουν μόνο για windows ή έχουμε και σε Linux?

• Παράθεση από geoanto555: “Ακόμη stable όχι.Τι εννοείς είναι επίφοβο... Αυτήν έχουμε οι περισσότεροι... Φυσικά υπό προϋποθέσεις.. ” Εννοώ μήπως και βγάλει κανένα πρόβλημα στη συσκευή?

• Παράθεση από geoanto555: “ - Πολυ καλή..μην το σκέφτεσαι.. ” Έχει βγει MIUI 8 stable για το REDMI NOTE 3 PRO? Αν όχι δεν είναι λίγο επίφοβο να την περάσουμε?

• Παράθεση από mtziris: “Θα έχει φάση όμως να δούμε ένα βίντεο σύγκρισης official Με ελληνικα και unofficial με ελληνικά. Η official ανέβάζει γενικά και τις επιδόσεις? π.χ. στα benchmarks? ” Βασικά μάλλον έκανα λίγο λάθος διατύπωση. Λογικά και οι δικές μας ROM unofficial είναι απλά είναι πιο βελτιωμένες από τις ελληνοκινέζικες unofficial σωστά?

• O φίλος μου παράγγειλε το elephone P8000 και ήρθε με android 6.0 και λίγο ανανεωμένη σχεδίαση η xiaomi πότε θα κάνει κανένα update σε 6 για το redmi note 3 pro?

• Παράθεση από mixalis760: “εγκεφαλικά, νεύρα ολα μαζι έρχονται και θα το κλέισω τελείως κοιτα να δεις.. ” Εγώ λέω να τα παρατήσεις και όταν (και αν) θα αρχίσουν τα προβλήματα με το κινητό να κάνεις την διαδικασία αναγκαστικά.

• Αν βάλουμε global official υπάρχει πιθανότητα σε κάποιο μελλοντικό update να εμφανιστεί και η ελληνική γλώσσα?

• Θα έχει φάση όμως να δούμε ένα βίντεο σύγκρισης official Με ελληνικα και unofficial με ελληνικά. Η official ανέβάζει γενικά και τις επιδόσεις? π.χ. στα benchmarks?