Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• xiaomi redmi note 3 pro

soulismo - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Μέσω του updated μου βγαίνει "No updates available". Εάν κάνω "Reboot to Recovery mode" μου βγάζει μόνο την έκδοση που ήδη έχω εγκαταστήσει. Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός διαθέσιμος να δοκιμάσω?

Μήνυμα

Tα δοκίμασα όλα εκτός από την περίπτωση να κάνω flash gapps, το οποίο με φοβίσει σαν διαδικασία. Δυστυχώς δεν έφτιαξε. Το έκανα και unistall και install ξανά αλλά πάλι τα ίδια..

Μήνυμα

Καλησπέρα, Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σας έστειλα ένα Post στο οποίο σας έλεγα ότι έχω αγοράσει το redmi note 3 pro 16gb με ελληνική RΟΜ την 7.1.9.0.0 η οποία είχε προβλήματα κυρίως με την ποιότητα της εγγραφής video και μου προτείνατε να βάλω την global Official σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Ακολούθησα τις οδηγίες και η ROM έγινε update στη Stable 7.3.2.0(LHOCNDD), η οποία από ό,τι κατάλαβα ε…

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μία τελευταία ερώτηση. Με αυτές τις global official εκδόσεις θα μπορώ να γράφω sms μηνύματα στα ελληνικά ή όχι? Επίσης αρχικά η γλώσσα θα είναι αγγλική ή κινέζικη και δε θα ξέρω τί να πατήσω??

Μήνυμα

Τί θα μου πρτότεινες να κάνω? Βασικά τα ελληνικά δεν τα χρειάζομαι στα μενού, μόνο για τα sms τα θέλω..

Μήνυμα

Ναι έχει. Μάλιστα όταν το πρωτοπήρα είχα επιλέξει ελληνική γλώσσα, αλλά είχε πρόβλημα με τον αρχικό wizard, με πετούσε συνεχώς πάλι πίσω. Πήρα τηλ. το μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν ότι είναι γνωστό πρόβλημα. Πρέπει να επιλέξεις στην αρχή αγγλικά να περάσεις τον wizard και μετά μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα.

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στην κοινότητα αφού μόλις πριν μία εβδομάδα αγόρασα το redmi note 3 pro 16gb, μέσω skroutz. Η συσκευή φοράει τη stable έκδοση 7.1.9.0 για την οποία δεν άκουσα εδώ καλά λόγια. Η συσκευη είναι κλειδωμένη (το έλεγξα σύμφωνα με τις οδηγίες σας) άρα δεν είναι πειραγμένη. Έχω κι εγώ λοιπόν ένα σημαντικό πρόβλημα και δε ξέρω εάν φταίει η έκδοση. Ενώ η συσκευή γενικά πετάει, η κάμερά του είναι άθλια, κυρίως κατά την εγγραφή video. H ποιότητα της λήψης είναι πολύ κακή κ…