Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη η πρώτη επίσημη GTV-5.4.3 ROM (V6 Kit Kat - Developer), για το RedMi Note 3G/WCDMA... Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery)” Είχα ένα πρόβλημα με τις επαφές τελικά ήταν δικό μου!Όλα δουλεύουν άψογα το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι όταν πατάω να ξεκινήσει μία εφαρμογή π.χ. το sygic που τα αρχεία του είναι αποθηκευμένα στην sd , η εφαρμογή κλείνει και μου γράφει κάρτα sd …
-
Παράθεση από harvad: “Ο/H Bodai έγραψε: Αν πηγαίνοντας στον λογαριασμό σου στο gmail και βλέπεις παραπάνω επαφές τότε κάνε την διαδικασία του συγχρονισμού ξανά, χειροκίνητα και μόνο για το gmail. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση δεν μου έχει ξανατύχει και θα το κοιτάξω.” Τελικά κάποιο πρόβλημα της rom είναι!!Μόνο 10 επαφές απεικονίζει,όταν πήγα να κάνω προσθήκη νέας επαφής μου έγραψε (Δυστυχώς η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει!) αναφορά ΜIUI -OK
-
Παράθεση από Bodai: “Αν πηγαίνοντας στον λογαριασμό σου στο gmail και βλέπεις παραπάνω επαφές τότε κάνε την διαδικασία του συγχρονισμού ξανά, χειροκίνητα και μόνο για το gmail.” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση δεν μου έχει ξανατύχει και θα το κοιτάξω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη η πρώτη επίσημη GTV-5.4.3 ROM (V6 Kit Kat - Developer), για το RedMi Note 3G/WCDMA... Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Θα πρέπει ανεξάρτητα από ποια ROM έχετε στην συσκευή σας, να προχωρήσετε σε Factory Defaults/Reset από το Recovery πριν κάνετε Flash στην νέα ROM. Changelog της τρέχουσας έκδοσης. RedMi Note 3G/WCDMA Πρώτη επίσημη Developer MIUI V6 Rom Ε…
-
Android LOLIPOP (beta) 5.0.2 for Redmi Note 3G Καλησπέρα έχω ανοίξει θέμα όποιος θέλει μπορεί να την δοκιμάσει και να πάρει μια γεύση από Lolipop είναι beta, έχει κάποια προβληματάκια βέβαια. Την δοκίμασα για να την δίνω.
-
MEGA CUSTOM ROM - ::: Android Lollipop ::: 4.4.2 ::: Descarga ::: | Móviles Chinos y Tablets - Comunidad DualSIM Option Not Working 'Airplane Mode' from the notification bar, it works perfectly from settings. The first time you start the ROM and I ask that language want to choose, touch nothing, wait until you get a message that says 'ERROR' to give access to notifications to the two app's who ask, then continue the initial setup.
-
Μια βοήθεια παλικάρια.Παρέλαβα το redminote 4G της κόρης σήμερα και προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom καθότι το πήρα με αγγλοκινέζικη απο το vickmal.Επίσης προσπάθησα μήπως του αλλάξω recovery (TWRP v.2.7.0.0) και πάλι χωρίς επιτυχία.Έχει την ΜΙ-Recovery 2.0.1 κάνω τα αρχεία update.zip στην κάρτα κανονικά.
-
Παράθεση από takisfrag: “Ο/H harvad έγραψε: Καλησπέρα σε όλους.Admin βρήκα και κατέβασα αφού έκανα εγγραφή, αυτήν, (MIUI 5.1.20 Beta V6 4.4.2) είναι beta και αν δεν κάνω λάθος είναι για το redminote 3g.Είναι ισπανόφωνο το site και προσπαθώ να κάνω μέσω google μετάφραση αγγλικά και ελληνικά. CUSTOM ROM - MIUI V6 5.1.20 Beta 4.4.2 | Móviles Chinos y Tablets - Comunidad DualSIM Καλησπέρα την κατεβασες λόγω V6 ? Και τι να την κάνεις όμως αφού είναι ισπανικά ? Νομίζω πώς κάπου τώρα κοντά θα δώσει η X…
-
Καλησπέρα σε όλους.Admin βρήκα και κατέβασα αφού έκανα εγγραφή, αυτήν, (MIUI 5.1.20 Beta V6 4.4.2) είναι beta και αν δεν κάνω λάθος είναι για το redminote 3g.Είναι ισπανόφωνο το site και προσπαθώ να κάνω μέσω google μετάφραση αγγλικά και ελληνικά. CUSTOM ROM - MIUI V6 5.1.20 Beta 4.4.2 | Móviles Chinos y Tablets - Comunidad DualSIM
-
Miui Greece
-
MHL
ΜήνυμαΚαλησπέρα . γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να συνδέσουμε USB Male to HDMI Female MHL Adapter Cable για να συνδέσουμε το redminote 3g με την tv?Αγόρασα αυτό (Millionwell Micro USB Male to HDMI Female MHL Adapter Cable - Black (15cm) - Worldwide Free Shipping - DX) το σύνδεσα αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Από ότι διάβασα υποστηρίζει MHL (Buy Xiaomi Redmi Note | Buy Xiaomi Hongmi Note | Redmi Note Price). thinking
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ο/H harvad έγραψε: Παλικάρια μια βοήθεια,έχω το redmi note όπως γράφω και περασμένη την [Stable 37.0] Xiaomi Redmi Note (GTV-4.10.10) (Rooted).Έβαλα ακουστικά xiaomi και δεν μπαίνει όπως σε προηγούμενη rom σε menu για να διαλέξω τον τύπο του ακουστικών!Μπαίνω ρυθμίσεις ακουστικά και μου δίνει τρία πεδία έλεγχος επιπέδου έντασης,έλεγχος αναπαραγωγής μουσικής και ορισμό κουμπιών. Επανεκκίνηση έκανα και βάλε βγάλε ακουστικών, επιλογή για τον τύπο πουθενά! Ρυθμίσεις - Ήχος …
-
Παλικάρια μια βοήθεια,έχω το redmi note όπως γράφω και περασμένη την [Stable 37.0] Xiaomi Redmi Note (GTV-4.10.10) (Rooted).Έβαλα ακουστικά xiaomi και δεν μπαίνει όπως σε προηγούμενη rom σε menu για να διαλέξω τον τύπο του ακουστικών!Μπαίνω ρυθμίσεις ακουστικά και μου δίνει τρία πεδία έλεγχος επιπέδου έντασης,έλεγχος αναπαραγωγής μουσικής και ορισμό κουμπιών. Επανεκκίνηση έκανα και βάλε βγάλε ακουστικών, επιλογή για τον τύπο πουθενά!
-
Παράθεση από ktsak: “Το fix για την καμερα το εβαλα γιατι δεν ειχα δει πως μεσα απο τις ρυθμισεις πλεον μπορεις να ορισεις που θα πηγαινουν εικονες και videos. Το fix για την εξωρτερικη καρτα το βρηκα απο εδω αλλα μαλλον δεν κανει δουλεια τελικα” Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και βοήθειά σου.
-
Παράθεση από ktsak: “Εβαλα την 4.9.19 στο Xiaomi Note μου. Εγκατεστησα το fix για την καμερα, το fix για τον ορισμο της external sd σαν default, εβαλα δικο μου bootanimation, δικο μου startup sound και ειμαι πλεον κομπλε Και ολα αυτα πανω στην 4.9.5 Ευχαριστουμε και παλι. Περιμενω εναγωνιως την v6 να τη δοκιμασω” Φίλε μου, έχει πρόβλημα και εγκατέστησες το fix για κάμερα; επίσης αν θες πες μου που θα βρω να βάλω το fix για τον ορισμό της external sd σαν default!
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
harvad - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν θέλεις πραγματικό Wipe, έχω φτιάξει ένα τέτοιο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα που θα σου πώ. Κατεβάζεις το note_Full_wipes.zip Κατεβάζεις την ROM που θέλεις Βάζεις και τα δύο Zip στο τηλέφωνό σου Μπαίνεις στο recovery Κάνεις πρώτα flash το note_Full_wipes.zip Μόλις τελειώσει χωρίς να κάνεις Reboot ΑΜΕΣΩΣ κάνεις Flash την ROM που κατέβασες. Reboot Tώρα σετάρεις πάλι το τηλέφωνο από την αρχή...” Aν πατήσεις πάνω στο note_Full_wipes.zip σου κατεβάζει ένα άλ…
-
Στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν ξεχνάμε να τικάρουμε διαγραφή εφαρμογών και διαγραφή εσωτερικού χώρου έτσι πρέπει να καθαρίζει ο φάκελος /data/app.