Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από vis: “δοκίμασε lineage 17.1 απο xda ” Ότι καλύτερο. ” lineage 17.1 ή Syberia os ;;;;;

• Ρωτάω γιατί και εγώ αυτήν είχα αλλά περνώντας ένα update μου έβγαζε error7 και γυρίζοντας πίσω στο 3.3.1.0 τo πέρασε κανονικά. Βλέπω ότι βγήκε και άλλη έκδοση 3.4.0.1

• Παράθεση από vis: “lineage os 18 for mi5 στο xda unofficial , θα περιμένω λίγο να περάσουν οι παιδικές ασθένειες ” Ποια έκδοση twrp χρησιμοποιείς;

• Μήπως έχεις και καμία λύση για διπλοτυπες εφαρμογές;

• Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να κάνει επαλήθευση αριθμού κάρτας sim. Μου έγραφε ότι η κάρτα sim δεν λειτουργεί η έχει καταργηθεί ενώ δούλευε κανονικά και σε κλήσεις και σε μηνύματα. Έκανα, fastboot rom με miflash official stable.Το σεταρω και στο καπάκι περνάω twrp. Στο καπάκι format data, reboot to recovery, factory reset και flash την rom. Αρχίζει πάλι τα ίδια ότι ο χώρος της εύρεσης συσκευής έχει καταστραφεί. Το σεταρω στην αγγλική γλώσσα βάζω mi account και μου έρχεται SMS επαλήθευσης sim. Β…

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ναι το εκανα με mi flash και Fastboot official rom και τα ιδια.

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Γύρισα πίσω τελικά στη τελευταία xtrv stable αλλα έχω πρόβλημα. Μου γράφει μήνυμα ότι ο χώρος αποθήκευσης της εύρεσης συσκευής έχει καταστραφεί και το τηλέφωνο κινδυνεύει. Βάζω ασφάλεια συσκευής ενεργό και μετά από επανεκκίνηση πάλι τα ίδια. Έκανα καθαρή εγκατάσταση με official fastboot με το miflash και μόλις ανοίγει μου γράφει τα ίδια και δεν μπορώ να βάλω mi λογαριασμό.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67991/

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Και στο βίντεο τα ίδια...

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από vis: “δοκίμασε lineage 17.1 απο xda ” Καλη rom φαίνεται με πολύ καλό ήχο. Μόνο που δεν κάνει αποθήκευση τις φωτογραφίες από την gcam. Δοκίμασα αρκετές και σε όλες το ίδιο. Μένει κολλημένο στην επεξεργασίας HDR. Κλείνω το HDR δείχνει ότι βγάζει αλλά μόλις πατάω να την δω δεν κάνει τίποτα.

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα ομάδα. Η μπαταρία μπήκε και το κινητό έγινε καινούργιο (nohon bm22). Άνετα βγάζει ημέρα πλέων. Έβαλα pixel experience αλλά δεν με εντυπωσίασε.Η δικιά μας xtrv miui 11 πολύ καλύτερη αλλά μείναμε πίσω σε android.Το miui κάνει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την experience. Καμία ιδέα για rom με νεότερο android που να υποστηρίζει και ελληνική γλώσσα;

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “μήπως είναι εύκολο κανένα link; ” 32844051605.html?spm=a2g0n.seo-amp-detail.productBottomBar.viewDetails&_gl=1*3e4azn*_ga*MMjA3NTQyNDM0NS4xNTc3ODc5NTgy Νομίζω την έχει και φθηνότερη τώρα!!!

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από antouaa: “Παράθεση από Olsar: “Ωραίος μπράβο!!! Εγώ περιμένω να μου έρθει η μπαταρία και μέχρι να έρθει δοκιμάζω διάφορες rom. Σήμερα θα περάσω την pixel experience!!! ” Ποια παρήγγειλες; Γιατί όλο λέω να πάρω αλλά πότε δεν έκανα την κίνηση.. ” Παρήγγειλα την nohon bm22 από AliExpress. Στα 17€ μαζί με τα εργαλεία αντικατάστασης. Φιλος μου που την φοράει εδώ και ένα χρόνο μου λέει ότι είναι πολύ καλή.

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ωραίος μπράβο!!! Εγώ περιμένω να μου έρθει η μπαταρία και μέχρι να έρθει δοκιμάζω διάφορες rom. Σήμερα θα περάσω την pixel experience!!!

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ερώτηση...... Τώρα από την xtrv stable πως πάω στην τελευταία pixel experience; (Και το αντίθετο αν χρειαστεί) Έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάποιον οδηγό. Οποία βοήθεια δεκτή!!!

Olsar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από dajannis: “καλησπέρα στη παρέα πριν λίγες μέρες εκανε την λαλακια και εβαλα το MI5 στην κωλοτσέπη και έσπασε το πίσω καπάκι της μπαταρίας εγινε θρύψαλα , αλλα η οθόνη έμεινε άθικτη. το πρόβλημα είναι οτι δεν ακούει πλέων στην αφή πρέπει να το τεντόνω στην αντίθετη κλήση απο πίσω για να πιάσει ή να κάνω επανεκκίνηση με παρατεταμένο το power. μετα την επανεκκίνηση δουλέει κανονικά η αφή μέχρι που κάποια στιγμή αρχίζει πάλι τα ίδια . υπόψιν είμαι χωρίς καπάκι , παράγγειλα ενα με 10€ αλ…

• Παράθεση από spideman3: “Εγώ προσωπικά θα περνούσα μια Pixel Experience γιατί ακόμη υποστηρίζουν την συσκευή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει ελληνική γλώσσα η pixel experience;

• Η προηγούμενη stable xtrv v10.2.2.0 παρατήρησα οτι κάνει καλή διαχείριση στη μπαταρία σε σχέση με την τελευταία stable xtrv miui11. Κάπου είχα διαβάσει ότι καλή μπαταρία για το mi5 είναι η nohon bm22. Αν κάποιος την έχει δοκιμάσει ας μα πει εντυπώσεις.

• Στο mi5 (gemini) εξαφανίστηκε η εφαρμογή του magisk ξαφνικά. Το έκανα ξανά εγκατάσταση με twrp δείχνει ότι εγκαθίσταται αλλά η εφαρμογή πουθενά. Κάνω τσεκ αν είμαι root και είμαι κανονικά. Έκανα ξανά flash τη rom αλλά τίποτα πάλι.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Olsar: “Συμβαίνει σε άλλους σε gemini αυτό που έγραψα για το dolby και τη κάμερα; Όταν έχω εγκατεστημένο το dolby η κάμερα αργεί αφάνταστα να ανοίξει...το βγάζω και όλα ok... Θα μας τρελάνει ντιπ ρε..... ” Προσπαθεί το Dolby να πάρει δικαιώματα στην κάμερα ώστε να ενισχύσει τον ήχο της, και προφανώς αποτυχαίνει με αποτέλεσμα να καθυστερεί η εκκίνησή της.Δες στα δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί στην εφαρμογή του Dolby και πρόσθεσε και την κάμερα. ” Στα δικαιώμ…

• Ρε παιδιά θα τρελαθώ.... Συμβαίνει σε άλλους σε gemini αυτό που έγραψα για το dolby και τη κάμερα; Όταν έχω εγκατεστημένο το dolby η κάμερα αργεί αφάνταστα να ανοίξει...το βγάζω και όλα ok... Θα μας τρελάνει ντιπ ρε.....