Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.
-
Παράθεση από darkshadowman: “Εγω το έκανα αυτό αλλά μου λέει flash older version is not allowed. Θα το κάνω απο twrp =============== Απρ 6th 2017, 8:28pm =============== το μπρικαρισα τελεια. εχει boot loop. καποια ιδεα να το ξεμπρικαρω? ειμαι με twrp 3.1 ” Μπικαρισε με το updater του κινητού ή με το twrp????
-
Παράθεση από spideman3: “Την βάζεις χύμα όπως είναι. Αν έχεις το μαμά recovery μέσα από τον update με ανοιχτό wifi. Με το twrp μπαίνεις σε recovey - instail. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό.Ετσι το παρήγγειλα με global stable και οι αναβαθμίσεις ήρθαν όλες μονες τους...
-
Τωρα εγώ για να γυρίσω από 8.2.1.0 στην 8.1.4 με την εφαρμογή του κινητού τι κάνω? Κατέβασα από miui.com για global την 8.1.4 και βλέπω είναι σε μορφή zip....Τώρα πάω και την επιλέγω από εκεί που λέει "επιλογή πακέτου ενημέρωσης" όπως είναι η κάνω αποσυμπίεση και επιλέγω μετά????Η κάνω κάτι άλλο????
-
Παράθεση από Jason-S: “Επιτέλους γύρισαν από Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο γύρισαν αλλά είναι και φορτωμένοι με καρύδες!!!! Και οι 4!!!f77bfb9a4b4441fefe1d177842c7d2fc.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Στο δικό μου οι δύο γράφουν stopped... Πού οφείλεται?? Μήπως στην 8.2.1.... Εκτός από το play store παίζει και με δύο πύρινες τώρα???
-
Καλημερα σε όλους τους Χiaomiδες... Ερώτηση...... Είχα την 8.1.2 global stable, έπειτα μου ήρθε OTA η 8.1.4 και στη συνέχεια η 8.2.1.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι εάν μπορώ να γυρίσω στην 8.1.4 μέσο της εφαρμογής του κινητού,να την κατεβάσω δηλαδή από το en.miui.com και να κάνω χειροκίνητα ενημέρωση μέσω κινητού.
-
Παράθεση από spideman3: “Την κατεβάζεις μόνος ή αλλάζεις χώρα και βάζεις Ινδία. ” ευχαριστω πολύ spiderman3.... =============== Μαρ 2nd 2017, 11:26pm =============== Παράθεση από spideman3: “Την κατεβάζεις μόνος και μέσα από την εφαρμογή update κάνεις την εγκατάσταση ή αλλάζεις χώρα και βάζεις Ινδία. Αν συνεχιστούν τα ίδια δοκίμασε τα εξής factory reset - fastboot rom global developer με το miflash tool 30.8.2016 και επιλογή clean all. ” το έβαλα Ινδία και ήρθε ενημέρωση 75mb.Αυτην που αν κατεβά…
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Olsar: “καλησπερα στην παρέα.Κατοχος xiaomi mi5 με Miui 8.1 official global stable rom(8.1.2.0 MAAMIDI)Το πρόβλημα μου είναι ότι σε αρχεία μεγαλύτερα από 35mb δεν έχω download μεγαλύτερο από 350kb ενώ σε μικρότερα αρχεία πάει ανάλογα με την ταχύτητα τού ρούτερ.Τι φταίει; ” στο router δωσε βαση δοκιμασε και αλλου =============== Μαρ 2nd 2017, 10:18pm =============== Παράθεση από damakrit: “Το τελειο σημα δουλευει μεσω ίντερνετ με lan γραμμη και σου δινει μεσω 3…