Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Και σε μένα ζεσταίνεται άπειρα ο φορτιστής. Επειδή ο νο1 εχθρός της μπαταρίας είναι η θερμότητα, γι' αυτό ρωτάω.

• Όταν το έβγαλα από το φορτιστή το gsam battery έγραφε 45 βαθμούς κελσίου, το κινητό όμως πραγματικά ζεμάταγε. Οταν το φορτίζω από τη usb3 του λαπτοπ μου ζεσταίνεται αρκετά λιγότερο, βέβαια είναι λογικό γιατί από το φορτιστή τραβάει γύρω στα 2 αμπέρ, ενώ από το λαπτοπ κάπου στο 1 (μέχρι να φτάσει κάπου στο 70-80%, μετά πέφτει αρκετά). Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του αντάπτορα από κινέζικη σε ευρωπαϊκή πρίζα; Βέβαια μου φαίνεται κουλό, δυο απλά μεταλλικά κομμάτια είναι

• Την τελευταία ελληνική dev. Βέβαια ζεματάει από την πρώτη στιγμή που το πήρα, οπότε δεν ξέρω αν είναι θεμα ρομ

• Ρε παιδιά το δικό μου τηλέφωνο με το μαμά φορτιστή ζεσταίνεται υπερβολικά. Πριν από λίγο το έβγαλα αναγκαστικά γιατί έκαιγε πάρα πολύ και το gsam battery μου έγραφε 45 βαθμούς κ ότι τραβούσε λίγο πάνω από 2 αμπέρ.

• Παράθεση: “VolumeSteps+ | Xposed Module Repository για το volumestep ειναι απαραιτητο το xposed; αλλα αυτο δεν νομιζω οτι βελτιωνει την ενταση του ηχου, Σωστα; ” Ναι χρειάζεται απαραίτητα το xposed για να δουλέψει. Δεν βελτιώνει την ένταση, απλώς αυξάνει τα βήματα που ανεβαίνει/κατεβαίνει η ένταση κάθε φορά. Δηλαδή αν πριν στο 5 σου φαινόταν ο ήχος πολύ δυνατός και στο 4 πολύ χαμηλός τώρα μπορείς να το ρυθμίσεις και σε ενδιαμεσα επίπεδα. Ωστόσο δεν σου αλλάζει το μέγιστο και ελάχιστο επίπεδο έντ…

• Παιδιά και γω με το ακουστικό έχω τεράστιο πρόβλημα γιατί η ένταση στα hands free είναι υπερβολικά δυνατή. Σε διάφορα φόρουμ που έχω ρωτήσει/κοιτάξει δεν βρήκα κάποια λύση, παρατηρώ όμως ότι κάποιοι παραπονιούνται για χαμηλή και κάποιοι για δυνατή ένταση, δεν ξέρω πως συμβαίνει. Εγώ έχω βάλει μια εφαρμογή το volume step+, έχω ρυθμίση το in call volume στα 50 βήματα και πάλι είναι υπερβολικά δυνατό στην πιο χαμηλή ένταση.

• Οταν μιλάω στο τηλέφωνο κάποιες φορές ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας. Μάλλον είναι κάποιο gesture που κάνω κατα λάθος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί; Εχω την τελευταία miui8 dev.

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

occam - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Bugs που έχω δει μέχρι στιγμής -Δεν μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά με το ifont και ούτε μπορώ να βρω γραμματοσειρές μέσω του themes (γενικά μάλλον δε δουλεύει η λειτουργία ακόμα) -Η οθόνη πρόσφατων εφαρμογών δείχνει να λαγκάρει ορισμένες φορές -Καποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ όπως το μέσεντζερ του φέισμπουκ και το smart launcher την πρώτη φορά που τις εγκατέστησα δεν δούλευαν αλλά με μια απεγκατάσταση δουλεύουν κανονικά. Επισης με το smart launcher έχω άλλο ενα θέμα που υπήρχε και στις miui7 st…

• Παράθεση από Project_P: “@occam Καλως ηρθες κατ αρχην. Αυτο με την φορτιση πρεπει να το κανει σε ολα. Το κανει σιγουρα στο δικο μου και το εχω παρατηρησει να το αναφερουν και αλλοι χρηστες και εχεις να κανει προφανως με το οτι δινει απο χαμηλα μεχρι καποιο σημειο για να φορτισει πιο γρηγορα και μετα φορτιζει πιο αργα στα τελευταια 10-15% περιπου για καλυτερη φορτιση και μεγαλυτερη διαρκεια. Και με app που βλεπεις τα mAh μπορεις να το τσεκαρεις αυτο (και το ιδιο συμβαινει και στο φορτιστη, που ζε…

• Την τελευταία ελληνική stable

• Γεια χαρά. Είμαι καινούργιος κάτοχος του redmi note 3 pro και μπορώ να πω ότι έιμαι υπερευχαριστημένος σε όλα εκτός από τη λειτουργία του ως τηλέφωνο. Συγκεκριμένα, όταν μιλάω με ακουστικά ο ήχος αν και τέρμα χαμηλωμένος παραμένει πολύ δυνατός και λέω σε όλους να μιλάνε πολύ σιγά αλλιώς κουφαίνομαι. Έχω ψάξει στο ίντερνετ για λύσεις από άλλα snapdragon κινητά με το ίδιο πρόβλημα, αλλά το μόνο που βρίσκω είναι πως γίνεται να αυξηθεί το μέγιστο επίπεδο του ήχου (και όχι να χαμηλώσει το ελάχιστο). …

• Απ' ό,τι έχω καταλάβει το cit είναι για hardware testing, σωστά; Μπορώ από κει να καλιμπράρω το μικρόφωνο και τα ηχεία, και αν ναι μπορείς να μου εξηγήσεις επιγραμματικά τι πρέπει να αλλάξω; Για να πάω στην επόμενη ρομ αν δεν κάνω λάθος κάνω wipe μόνο cache και dalvik, σωστά;

• Το έχω απενεργοποιημένο. Όταν είναι ενεργοποιημένο το atmos και η επιλογή volume leveler είναι ακόμα χειρότερα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να πειράζει το ανώτερο και κατώτερο σημείο της έντασης;

• α)Στο προηγούμενο μου κινητό επειδή δεν έχω hands free απλά έβαζα ένα ζευγάρι ακουστικά και μιλούσα από το μικρόφωνο του τηλεφώνου και ο συνομιλητής με άκουγε κανονικά ακόμα και αν το είχα στο ένα μέτρο μακριά από μένα, ενώ τώρα πρέπει να το έχω δίπλα στο στόμα μου για να ακούγομαι. Επίσης ο ήχος από τα ακουστικά ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο είναι εκκωφαντικά δυνατός, οπότε όπως καταλαβαίνετε για τους δυο παραπάνω λόγους δεν μπορώ να μιλήσω με ακουστικά. Μπορώ να πειράξω κάτι, ή υπάρχει κάπο…