Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Εδω και λίγες εβδομάδες εχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία κάποια στιγμή μεσα στην μέρα πέφτει αρκετά και χωρίς λιγο. Το κινητό τότε είναι αρκετά ζεστό και όταν το ενεργοποιω καθυστερεί σαν να κολλάει. Στο background δεν τρέχουν εφαρμογές, τουλάχιστον δεν φαίνονται να τρέχουν. Η κατανάλωση μπαταρίας δείχνει ότι έγινε από το σύστημα Android. Τα δεδομένα είναι ανοικτά και το GPS κλειστό. Το κινητό το έχω εναν χρόνο κσι δεν είχε παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν. Η έκδοση είναι μια custom κινε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από klong: “Τι κάνουμε τώρα; ” Δεν άνοιξε?” Τελικά άνοιξε. Στον οδηγό που μου σύστησες λέει για απενεργοποιηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής, πως ελέγχουμε οτι όντως απενεργοποιηθηκε; και μετά λέει οτι τα Windows μπαίνουν σε τεστ mode, εννοεί safe mode ; Επίσης στο τηλέφωνο εκτός από το speedboot μήπως πρέπει να έχουμε αλλάξει και κάποιες άλλες ρυθμίσεις που αφορούν το bebuging Mode;
-
δεν το βλέπει αλλά τώρα είναι σε fastboot κατάσταση θα του κάνω μια επανεκίνηση να δω πως το βλέπει Πολύ αργεί να ξεκινήσει! Ελπίζω να μην έκανε καμμιά επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις!!!!! Εχει μείνει εκεί με το mi.com κολλημένο και μια μπάρα που μεγαλώνει αλλά λίγο πριν τέλος δείχνει κολλημένη... Τι κάνουμε τώρα; Εντάξει ξεκίνησε, μένει και από μπαταρία οπότε το φορτίζω και "ες αυριο τα σπουδαία" Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πολύ χρήσιμες απαντήσεις. Θα επανέλθω με πιο "καθαρό μυαλό" για …
-
Ακολουθώ όλα τα βηματα αλλά όταν δίνω: fastboot devices ή adb devices (ο οδηγός λέει να δώσουμε το πρώτο αλλά η οθονη δίνει το δεύτερο!) Δεν εμφανίζει την συσκευή μου. Η συσκευή δείχνει το λαγουδάκι. Γιατί δεν βλεέπι την συσκευή μου; Μήπως πρέπει να έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή ή driver στα windows πιο πριν; και πως φεύγουμε από το λαγουδάκι τώρα;