Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔοκίμασε κανείς την καινούργια EU ROM 10.3.6.0 STABLE ?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “kostas1050 δεν παίζει σε σένα γιατί έχεις την eu έκδοση όπως κι εγώ... ΕΚΔΟΣΗ : MIUI GLOBAL 10.3.5.0 ΣΤΑΘΕΡΉ PFGEUXM Έχει γενικά δημιουργηθεί κλασικά ένα χάος με τις εκδόσεις, θα ήταν για την Xiaomi απορίας άξιον αν δεν είχε συμβεί... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι ξέρω είναι το 3ο Xiaomi που παίρνω Η ερώτηση είναι υπάρχει νεότερη Eu Rom η αναμένουμε?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@kostas1050 εσύ έχεις ήδη την Global Stable EU...διαφορετική από την απλή global @kkots εσύ έχεις την Global Stable σκέτη...διαφορετική από την EU ” Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, μου λες ότι έχω την πιο πρόσφατη? Κατέβασα την V10.3.9.0.PFGMIXM και πήγα να την περάσω με local update αλλά ότι βγάζει το παρακάτω μήνυμα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πάτα πολλές φορές πάνω στο 10** ” Αυτό ήταν τώρα άλλαξε το περιεχόμενο του μενού και έχει την επιλογή ‘choose update package’ . ευχαριστώ!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σίγουρα έχετε Global rom ? Μήπως έχετε την EU (EEA) ? Μέσα στα γράμματα εσάς λέει MI ή EU ? ” ΕΚΔΟΣΗ : MIUI GLOBAL 10.3.5.0 ΣΤΑΘΕΡΉ PFGEUXM
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas1050: “αυτή λέει οτι είναι η πιο πρόφατη V10.3.9.0.PFGMIXM. Γιατί δεν μου ερχεται ενημέρωση; Πως μπορώ να την περάσω εγώ αφού την κατεβάσω; (δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα) ” Παράθεση από kkots: “Ούτε εμένα μου χει έρθει ενημέρωση, που μπορώ να κατεβάσω το πακέτο όταν για να μην την φλασαρω όλη από την αρχή; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Xiaomi MIUI Official Forum ” Προσπαθώ να κάνω το πιο κάτω αλλά όταν πατάω στις 3 τελείες δ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμααυτή λέει οτι είναι η πιο πρόφατη V10.3.9.0.PFGMIXM. Γιατί δεν μου ερχεται ενημέρωση; Πως μπορώ να την περάσω εγώ αφού την κατεβάσω; (δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα)
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠοιά είναι η πιο πρόσφατη official global rom για το τηλέφωνο ρε παιδιά? το έχω 2 μήνες και δεν έχω πάρει καποιο update. φοράει την 10.3.5.0 PFGEUXM.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕρώτηση : έχει fm radio?
-
Καλή τύχη
-
Το γέροKenzo μετά από FR και καθαρή εγκατάσταση πετάει ξανά, επάνω που είχα αρχίσει να το βαριέμαι, ουτε bugs ουτε τίποτα σημαντικό και απο μπαταρία αν και είναι νωρίς φαίνεται πολύ καλό. Το Νο 1 VFM τηλέφωνο στον κόσμο Συγχαρητήρια στους μάστορες αν αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια Miui 10 υποθέτω οτι θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ στις επόμενες ROMs.[procontra][/procontra]
-
Παράθεση από stelth16: “Μόλις ψήφισα κι εγώ. Καλή τύχη ” Kostas1050 Έτοιμος
-
Παράθεση από kostas1050: “καλή εβδομάδα. Επειδή έχω μείνει μερικές rom πίσω (kenzo aroma 7.12.7) ήθελα να ρωτήσω για να περάσω την τελευταία aroma χρειάζεται αλλαγή στο twrp η την περνάω κατευθείαν ? ” Ξέρει κάποιος να βοηθήσει...?
-
καλή εβδομάδα. Επειδή έχω μείνει μερικές rom πίσω (kenzo aroma 7.12.7) ήθελα να ρωτήσω για να περάσω την τελευταία aroma χρειάζεται αλλαγή στο twrp η την περνάω κατευθείαν ?
-
Mετά απο 4 ημέρες χρήση με την aroma 7.11.16 sto kenzo ολα λειτουργούν ομαλά το μόνο θέμα είναι η υπερβολική καταναλωση μπαταρίας σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη rom. Το έχει παρατηρήσει και άλλος με kenzo?
-
Σε KENZO με xtrv 7.5.4 για να περάσω την τελευταία άρωμα από ότι διάβασα πρέπει να κάνω fr .Ερώτηση : για να επαναφέρω εφαρμογές, κωδικούς wifi επαφές, ρυθμίσεις κλπ ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος ? ευχαριστώ.