Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
με το που τελείωσε η εγκατάσταση της νεας rom se kenzo και ενώ ήταν σε twrp ρωτάει για να κάνει εγκατάσταση το twrp a) και Β) σαν εφαρμογή συστήματος και του είπα donot instal. έκανα λάθος?
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Easy buy word - Την Διεύθυνσή της (URL) : Easy Buy World - Αγοράστε φθηνά, γρήγορα και εύκολα! - Tι ακριβώς αγοράσατε : lenovo laptop - Την ημερομηνία αγοράς :18/10/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 1 ημέρα - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 1. Το laptop ήρθε σε άθλια κατάσταση, ήταν κακοποιημένο πιθανόν εκθεσιακό με ανοικτή την εσωτερική συσκευασία και κομένη τη…
-
Προσωπική γνώμη : από τις 3-4 τελευταίες rom που εγώ έχω περάσει αυτή είναι η καλύτερη. Δεύτερη μέρα και από ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα, το κιν.πάει σφαίρα και από μπαταρία φαίνεται μια χαρά. Συνχαρητήρια στους συντελεστές !!!
-
Περαστηκε χτες πολύ εύκολα και χωρίς προβλήματα thanks! Εκτός βέβαια από το γνωστό lag που κάνει όταν βγαίνεις από μια εφαρμογή και γράφει Just a sec.. για ένα δεύτερο. Η μπάρα που βγάζει στο κάτω μέρος της οθόνης για ποιο λόγο προστέθηκε εκτός από το να μας παιδευει;
-
Δεν υπάρχει το forum παιδιά!!! Συγχαρητήρια!!!
-
Παράθεση από kostas1050: “τις ρυθμίσης της εφαρμογής της έχω κάνει σωστά και μάλιστα κατα την διάρκεια του τρεξίματος όταν ανοίξω την οθόνη τότε ακούω την ηχητική ειδοποίηση του προηγούμενου γύρου :). θα δοκιμάσω της οδηγίες εδώ. ευχαριστώ ” αυτό ήταν τελικά λύθηκε το θέμα με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής. Thanks !!!
-
τις ρυθμίσης της εφαρμογής της έχω κάνει σωστά και μάλιστα κατα την διάρκεια του τρεξίματος όταν ανοίξω την οθόνη τότε ακούω την ηχητική ειδοποίηση του προηγούμενου γύρου :). θα δοκιμάσω της οδηγίες εδώ. ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Χρησιμοποιώ το sport tracker για τρέξιμο κλπ το οποίο κάθε 1 χλμ σε ειδοποιεί για χρόνους κλπ με ήχο, και μάλλον επειδή είναι κλειστή η οθόνη δεν ακούω την ειδοποίηση, λέτε να παίζουν ρόλο οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις του οδηγού και για το συγκεκριμένο πρόβλημα?