Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
μολις εκανα εγκατασταση τιν xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.1.0 σε redmi note 2 prime . παρατηρησα οτι δεν υπαρχει η λειτουργια επισκεπτη που υπηρχε στην 7 και δεν βρισκω αν υπαρχει καπου ωστε να την ενεργοποιησω στους διακοπτες αμεσης προσβασης
-
φοραω την 7.2.3.0 stable
-
κατεβασα και εγω το chomp sms, δεν βρηκα αλλη λυση
-
Παράθεση από makis855: “Παράθεση από MIUI_ART: “4. Έχει ενσωματωθεί σε όλες τις ROM το SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) ” κανουμε κατι για να το ενεργοποιήσουμε? δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι ” υπαρχει κατι γιαυτο το θεμα???
-
Παράθεση από MIUI_ART: “4. Έχει ενσωματωθεί σε όλες τις ROM το SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) ” κανουμε κατι για να το ενεργοποιήσουμε? δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι
-
και το mi tv mainboard δεν θα με χαλαγε για την δικη μου τηλεοραση
-
redmi note 2 tdd
Μήνυμαμηπως εχεις επιλεξει λαθος rom? το ιδιο γινοταν και με εμενα
-
Παράθεση από mihalisvolos: “Ρε guys Μπορεί κάποιος να με βοηθησει με xiaomi redmi note 2 να το ρυθμισω να πιανει internet με q? Εχω πανω μια sim wind αλλα τελειωσε το νετ και εχω τωρα data απο q που πανε χαμενα ” Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από mihalisvolos: “Ρε guys Μπορεί κάποιος να με βοηθησει με xiaomi redmi note 2 να το ρυθμισω να πιανει internet με q? Εχω πανω μια sim wind αλλα τελειωσε το νετ και εχω τωρα data απο q που πανε χαμενα ” Βαζεις όνομα Q και APN myq , όπως σου τα γράφω κεφα…
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμαχρονια πολλα σε ολους!!!
-
mi band inside
Μήνυμαενδιαφερουσα παρουσιαση!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαredmi note 2 prime
-
redmi note 2 prime
-
Παράθεση από len22: “Σε ευχαριστώ για τη βοηθεια. Εχει το εξής νούμερο : 20150416. να επιχειρήσω να περάσω αυτή : xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014813_Stable-V7.0.9.0.zip ?? ” εμενα γραφει τον αριθμο 2015712 , ποια rom να δοκιμασω?
-
Xiaomi MiFa F1 review
Μήνυμαμπραβο για την περιγραφη σου!!