Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Παιδια καλησπέρα. Αναβαθμιση μέσω mipc suite το redmi note 3 pro απο miui 7 σε miui 8. Εκανα μάλλον βλακεία γιατι εχει μέσα κινεζιές (οχι ομως ιδιαιτέρως ενοχλητικά) και διαπίστωσα οτι το playstore δεν λειτουργουσε. Κατέβασε και ενα google installer και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Προσπάθησα βγάζοντας και ξαναβάζοντας το account μου αλλα τίποτα....Τωρα δεν εχει oute gmail ουτε google+ κατα τη διάρκει της εγκατάστασης μου κολλήσε στο 80% το installer....Καποια βοήθεια? Περιμένω πως και πω…

• Φιλε μου φοβαμαι πως δεν παιρνει τιποτα. Διαβαζα τον οδηγο και απαιτει συνδεσει με υπολογιστη και ταυτοχρονα να επιλεξω κατι στην οθονη....πως? αφου θα ειναι συνδεδεμενο το τηλ στο Otg καλωδιο. Τελος παντων......κριμα

• Για την ιστορια σας λεω οτι ειναι η MIUI GLOBAL 7.3 STABLE 7.3.6.0.0 (LHOCNDD)

• Συγγνωμη αλλα εγω δεν καταλαβαινω και παρα πολλα απο αυτα. Μαλλον για να το τρωει το σκοτάδι το βλέπω....εχω απογοητευτει πραγματικα.

• Ακομη και εαν δεν εχει ξεκλειδώσει το κινητο η xiaomi? Εκανα αιτηση εκτός και εαν θεωρείται ακυρο πλέον...

• Παιδιά καλησπέρα. Αγορασα πρόσφατα απο banggood ενα redmi note 3 pro και σημερα πηγα να το κανω ενα reboot και αυτο ηταν....Οταν ανοιγει η οθονη μετα το logo δεν μπορω να την ανοιξω. Εχει rom 7.3 Global Stable και δεν εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα. Επισης ειδα μεσα απο σχετικα post οτι απο το cmd το bootloader ειναι ξεκλειδωτο. Τι να κάνω? Απο minipc suite δεν το βλεπει και αν το δει για ελαχιστα δευτερολεπτα δεν κανει recovery. Να βαλω ενα OTG καλωδιο και να κανω κατι μεσω το ποντικιου? καποι…