Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παιδια καλησπέρα. Αναβαθμιση μέσω mipc suite το redmi note 3 pro απο miui 7 σε miui 8. Εκανα μάλλον βλακεία γιατι εχει μέσα κινεζιές (οχι ομως ιδιαιτέρως ενοχλητικά) και διαπίστωσα οτι το playstore δεν λειτουργουσε. Κατέβασε και ενα google installer και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Προσπάθησα βγάζοντας και ξαναβάζοντας το account μου αλλα τίποτα....Τωρα δεν εχει oute gmail ουτε google+ κατα τη διάρκει της εγκατάστασης μου κολλήσε στο 80% το installer....Καποια βοήθεια? Περιμένω πως και πω…
-
Παιδιά καλησπέρα. Αγορασα πρόσφατα απο banggood ενα redmi note 3 pro και σημερα πηγα να το κανω ενα reboot και αυτο ηταν....Οταν ανοιγει η οθονη μετα το logo δεν μπορω να την ανοιξω. Εχει rom 7.3 Global Stable και δεν εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα. Επισης ειδα μεσα απο σχετικα post οτι απο το cmd το bootloader ειναι ξεκλειδωτο. Τι να κάνω? Απο minipc suite δεν το βλεπει και αν το δει για ελαχιστα δευτερολεπτα δεν κανει recovery. Να βαλω ενα OTG καλωδιο και να κανω κατι μεσω το ποντικιου? καποι…