Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Καλημερα. Εγώ ξεκλειδωσα με τον ίδιο λογαριασμό που είχα ξεκλειδώσει το Mi Note 3 τον Γενάρη. Οπως ανέφερα και πιο πριν, αν εχει permissions ο λογαριασμος σου (ίσως για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) τοτε ξεκλειδωνει αμέσως.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Mrlifeguard: “Οκ, απλά στο reboot recovery, δεν μπαίνει σε σε twrp αλλά στο εργοστασιακό, οπότε αναγκαστικά πάω πάλι σε fastboot. Δοκίμασα πάλι, τίποτα. Εκτός αν θέλει τόση πολύ ώρα, που δεν νομίζω! ” Τι έγινε τελικά; Μπούταρε;"Εγκατεστησα το TWRP μεσω fastboot, κανω εγκατασταση το magisk και μετα την XTRV 8.9.6." Δεν βάζεις πρώτα σκέτη την xtrv και μετά εάν μπουτάρει βλέπεις για root μέσω magisk; ” Δυστυχώς δεν μπουταρε, όση ωρα και να το άφησα. Κάτι γίνετα…
-
Οκ, απλά στο reboot recovery, δεν μπαίνει σε σε twrp αλλά στο εργοστασιακό, οπότε αναγκαστικά πάω πάλι σε fastboot. Δοκίμασα πάλι, τίποτα. Εκτός αν θέλει τόση πολύ ώρα, που δεν νομίζω!
-
Νομιζω πως όχι. Τώρα πως συνεχίζω?
-
Εκανα την διαδικασια, παλι δεν χρειαστηκε αναμονη, ξεκλειδωτος κανονικα ο bootloader. Εγκατεστησα το TWRP μεσω fastboot, κανω εγκατασταση το magisk και μετα την XTRV 8.9.6. Εδω και 10 λεπτα ακομα να κανει boot. Τι μπορει να φταιει?
-
Παράθεση από chrisnik: “China global miui 9 δεν υπαρχει η καμερα.... Στο 10 απλα θα βγαζετε χειρότερες κ απο RN5... 5:52 ωρες sot κ εγω με android 9 κ 23% να απομενει... Απλα δεν μπορω να ανεβασω φωτο αυτην την στιγμη..Η αληθει ” Η αληθεια ειναι οτι το ειχα παρατηρησει στο Mi Note 3 αυτο με την καμερα και ειδικα στις νυχτερινες ληψεις! Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει στην πορεια.
-
Ωραια, βαζω προς το παρον την Dev και βλεπουμε οταν βγει με το καλο οπως λες. Μια τελευταια ερωτηση... Ισχυει οτι στην global ειναι "χειροτερη" η καμερα και η μπαταρια?
-
Λοιπον, παρελαβα με Global, κανω την διαδικασια μεσω miflash, περναω την κινεζικη μεσω fastboot, κλειδωνει ο bootloader. Σημερα λοιπον, παω να ξεκλειδωσω τον bootloader με το δικο μου account, κανω την διαδικασια και απλα ξεκλειδωνει, ουτε αναμονες ουτε τιποτα! Καπου διαβασα αυτο που εγραψα παραπανω, σχετικα με τα permissions. Ερωτηση. Αν βαλω τωρα XTRV 8.9.6, θα μπορω αργοτερα να βαλω την αντιστοιχη οταν βγει σε stable, χωρις factory reset?
-
Ναι κανονικα ολα. Να σημειωσω οτι ειχα κανει unlock το Γεναρη σε Mi Note 3, οποτε ισως ισχυαν ακομα τα permissions στο account μου?
-
Καλησπερα. Εκανα την ολη διαδικασια, ξεκλειδωσα αλλα δεν μου εβγαλε κατι σχετικο με αναμονη. Μπαινω στις ρυθμισεις της συσκευης και εμφανιζει το παρακατω. Ισχυει ή λεει καπου αλλου τις ωρες αναμονης?
-
Πφφφφ, πολυ μεγαλη αναμονη! Θα το κανω ομως, αφου ειναι μονοδρομος οσον αφορα θεματα ασφαλειας.
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να περάσεις όποια ρομ θες, αλλά ο κίνδυνος για ένα hardbrick θα είναι μεγαλύτερος από το να αλλάξεις σε china rom > ξεκλείδωμα > εγκατάσταση άλλης ρομ ” Παράθεση από Germak: “εγω θα σου ελεγα κανε πρωτα το κλειδωμα ξεκλειδωμα με το δικο σου account και μετα ολα τα αλλα. ” Ευχαριστω και τους δυο για τις αμεσες απαντησεις. Οποτε εξ'αρχης καλυτερα να το ειχα παρει με china. αλλα δεν το ειχα ψαξει. Περιπου ποσες μερες χρειαζεται πλεον το ξεκλειδωμα (ισχυει οτι μπορει…
-
Καλημέρα. Παρέλαβα πριν λίγες μέρες το Mi8 απο Banggood. Ήρθε με global rom (9.6.7.0) και ξεκλείδωτο bootloader. Οι πληροφορίες στο κουτί του κινητού είναι στα κινέζικα και δεν υπάρχει κόκκινο αυτοκόλλητο Global Version. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Είναι υποχρεωτικό να πάω σε China Version+κλειδωμα bootloader και στη συνέχεια αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader με δικό μου account ή μπορώ απλά να περάσω όπως είναι την XTRV 8.8.30?
-
Καλησπερα. Ειναι δικη μου εντυπωση ή η ποιοτητα φωτογραφιας στο Mi Note 3 με την Miui 10 (8.7.26) ειναι χειροτερη απ'την stable 9.5.4.0 ???
-
Καλησπερα. Ξερουμε για Mi Note 3 ποτε?
-
Χρονια πολλά,καλή χρονια με υγεία κ όλα τα αλλά έρχονται. Ευχαριστουμε για άλλη μια φορά.Αντε να περάσει αυτός ο μήνας να πάρουμε κ εμείς οι κάτοχοι του Mi4 την 6.0 να ανανεώσει το κινητό εντελώς!
-
Ξερουμε ποτε θα ερθει η 6.0 για το Mi4? Μπραβο παιδια,ειστε αψογοι!
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΚαλημερα.Εχω το εξης προβλημα...Δεν μπορω να αλλαξω wallpaper στην οθονη κλειδωματος.Εχω την 5.8.27 αυτη τη στιγμη.Εχεις κανεις καμια ιδεα?