Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από aoritis: “Σε hongmi 1 δεν παίζει το μεσαίο πλήκτρο παρατεταμένα. Τι κάνουμε? Red Rice” Nομίζω οτι οι ιδιότητες του παρατεταμένου μεσαίου πλήκτρου έχουν περάσει στο πιο αριστερό πλήκτρο.Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το 1S. Λογικά θα ισχύει και για το Hongmi” Αυτό ρυθμίζεται (αν θέλει κάποιος να το αλλάξει) από το Ρυθμίσεις - - >πλήκτρο.” Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από aoritis: “Σε hongmi 1 δεν παίζει το μεσαίο πλήκτρο παρατετα…
-
Σε hongmi 1 δεν παίζει το μεσαίο πλήκτρο παρατεταμένα. Τι κάνουμε? Red Rice
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To Σφάλμα 24 προφανώς θα είναι μήνυμα που προκύπτει από την ίδια την εφαρμογή και όχι από την MIUI (Android). Iσως να σημαίνει πχ. "Μη αποδεκτή συσκευή" Ισως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με το Support της Nova γιατί από όσο ξέρω παθαίνουν αλεργία οι εφαρμογές τους όταν βλέπουν ότι η συσκευή είναι Rooted....” Το έχει κάνει και παλιότερα σε άλλη εφαρμογή οπότε ίσως να μη φταίει μόνο η εφαρμογή Red Rice
-
Παράθεση από aoritis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Βγήκε η νέα GTV-3.20 για τις Hongmi/RedMi 1 (WCDMA) συσκευές, και είναι έτοιμες για Download... - ]Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) - Hongmi WCDMA OTA [lexicon]ROM[/lexicon] => ota_v4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.19.0_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) ” „<span style="font-size: 12pt"><b>Ho…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Βγήκε η νέα GTV-3.20 για τις Hongmi/RedMi 1 (WCDMA) συσκευές, και είναι έτοιμες για Download... - ]Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) - Hongmi WCDMA OTA [lexicon]ROM[/lexicon] => ota_v4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.19.0_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) ” „<span style="font-size: 12pt"><b>HongMi/RedMi/RedRice 1</b…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από aoritis: “Η ταυτοποίηση παίζει εν τέλει ή τζάμπα περιμένω......” Σε μένα (redmi 1s) παίζει μια χαρά! Υ.Γ. Η αλήθεια είναι όμως ότι μια μετάφραση από τα κινέζικα την χρειάζεται! ” Εγώ πάντως περιμένω και περιμένω και μετα απο λίγο λεει ότι έληξε το χρονικό όριο λήψης
-
Η ταυτοποίηση παίζει εν τέλει ή τζάμπα περιμένω......
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από spideman3: “Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα. ” ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα” Προσπάθησα να μάθω την εφαρμογή πως λειτουργεί χωρίς αποτέ…
-
Καλημέρα. Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε αναβάθμιση για 3.15.1 μέσω ΟΤΑ. Αφού αυτή έχω ήδη. :O Red Rice
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
aoritis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦαντάζομαι δεν λέτε για το Hongmi? Δεν βρίσκω τίποτα από αυτά Red Rice
-
Απ: Ήχος
aoritis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από aoritis: “Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο Red rice Στάλθηκε από το Hongmi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήχος
aoritis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο έχω παρατηρήσει και εγώ στο Red rice Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 3.16 για Red Rice έχει βγει γιατί περιμένω από ΟΤΑ αλλά τίποτα. Hongmi 1
-
Καλημέρα. Έχει βγει η 3.16 για hongmi? Επειδή δεν έχει έρθει καμία ενημέρωση στο ΟΤΑ. Λέω μήπως έχει βγει και έχω πρόβλημα εγώ και δεν μου έρχεται Hongmi 1
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To OTA Updater είναι ΜΟΝΟ για τις GTV ROMs και μόνο για Xiaomi συσκσευές...” Όταν έβαλα τον updater (με την 3.15) ήρθε αναβάθμιση από το playstore και την έκανα. Βέβαια μετά πέρασα κανονικά και το updater fix και φαίνεται ότι το πήρε. Μήπως δεν έπρεπε να κάνω αναβάθμιση από το play store? Hongmi 1
-
Ευχαριστώ Δημήτρη ευχαριστώ πολύ. Αυτά είναι.