Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 114.
-
Που βρίσκω το recovery. img και τι εννοείς root της κάρτας. Hongmi 1
-
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω την TWRP γιατί πρέπει να γύρισε σε 3e μετά το update από το ΟΤΑ Hongmi 1
-
Είχες πει κάποια στιγμή ότι θα το κοιταζες για xposed framework rom. Hongmi 1 Άκυρο κόλλησε το mapatalk και δεν είδα την απάντηση σου. Ευχαριστώ.
-
Κάτι είχες πει παλιότερα για xposed framework. Υπάρχει ακόμη η σκέψη? Hongmi 1
-
Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να την δούμε ενσωματωμένη σε κάποια rom? Hongmi 1
-
Δώσε πράμα Για Hongmi 1 έχει το πρόγραμμα? Εγώ μπορώ να βάλω MI-TOOLS? Σε ευχαριστούμε!
-
Κανένα πρόβλημα πλέον και από μένα η 3.13. Πάντως εξακολουθεί το πρόβλημα με το tapatalk. Δεν μπορώ να κάνω παράθεση και επίσης δεν συνδέεται εύκολα με το forum. Μπράβο Δημήτρη Σε ευχαριστούμε! Hongmi 1
-
Μήπως κάνει conflict με καμιά άλλη εφαρμογή? Τι να πω. Μπορείς εσύ να με βοηθήσεις αν υπάρχει και θέλεις να σου στείλω κάνα Log file ή όπως αλλιώς το λένε? Δεν μπόρεσαν βρω και client να έχει push notifications.
-
Τι θα γίνει ρε παιδιά με το Twitter? Έχετε και σεις το ίδιο πρόβλημα? Το κάνω εγκατάσταση και όταν το ανοίγω δεν με αφήνει να ανοίξω τα notifications και μου κάνει συνέχεια FCs. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά την αναβάθμιση του Twitter έχει ξεσκιστεί στα fc η εφαρμογή και δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω τα notifications. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα. Έκανα τα πάντα ρε δεν παίζει με τίποτα. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΣυγκρίνοντας το Red Rice με ένα jiayu g5 και ένα thl w200s βλέπω διαφορά σε σχέση με την οθόνη και τα χρώματα. Δηλαδή μου φαίνεται ότι έχουν πιο ποιοτική οθόνη και καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων. Επίσης η οθόνη τους είναι πιο σκούρα από την δική μας και δεν ξεχωρίζει από το περίβλημα όπως εμάς που είναι μαύρο γύρω και η οθόνη γκρι όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο ή να είναι της ιδέας μου. Το thl έχει gorilla glass III. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έχει σχέση απλά το αναφέρ…
-
Το κοίταξα το link και έκανα ότι έγραψες. Παρακάτω λες ότι αν δεν πιάσει το factory defaults πας για full wipe με fastboot ε αυτό δεν ξέρω πως γίνεται. Είπα ότι σταμάτησε να κάνει βελτιστοποιηση, διαγράφηκαν οι εφαρμογές αλλά συνεχίζονται τα FCs. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα βάλω backup αλλά δεν ξέρω πως να κάνω κάνω και full wipe. Πιο αναλυτικά Σε παρακαλώ Ευχαριστώ Ναι TWRP έχω
-
Η ρομ είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και όπως λέει και ο ART ίσως να είναι η βάση για τις επόμενες. Αυτά τα κλεισίματα ρε γαμώ να μην είχε. Λες με full wipe να φτιάξει? Και πως ακριβώς γίνεται αυτό?
-
Έκανα factory defaults πέρασα πάλι την 3.11.1 αλλά πάλι FCs. Η βελτιστοποιηση τουλάχιστον σταμάτησε . Τι πρέπει να κάνω τώρα με τα κλεισίματος? Βαρέθηκα. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προς MIUI_ART. Μου είπες για factory defaults από recovery. Από την TWRP εννοείς φαντάζομαι γιατί αυτήν έχω? Μετά κάνω επανεκκίνηση και περνάω την deodex πάλι από την recovery? Έχω κάνει link τις εφαρμογές με το link2sd στην SD και έχω κρατήσει backup. Το επαναφέρω ή όχι? Το 'πεψα πο το κοκκινόρυζο 1
-
Υπάρχουν κάποια κλεισίματα ακόμη και στην επανεκκίνηση εξακολουθεί να βελτιστοποιεί εφαρμογές. Δεν μπορώ να κάνω παράθεση με το tapatalk ρε παιδιά, καμιά ιδέα; Το 'πεψα πο το κοκκινόρυζο 1
-
Άρχισαν πάλι τα FCs στην 3.11.1. Σε μικρότερο βαθμό βέβαια αλλά συμβαίνουν. Το 'πεψα πο το κοκκινόρυζο 1