Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 114.
-
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια διαφορά μεγάλη όσον αφορά την ταχύτητα. Σχετικά με τα fcs ως τώρα δεν μου έχει συμβεί κάποιο. Το μόνο που κλείνει είναι το TAPATALK όταν πάω να κάνω παράθεση. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ με την TWRP το έκανα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Το θέμα είναι ότι μου ζητάει σε κάθε επανεκκίνηση να κάνει βελτιστοποίηση σε 56 εφαρμογές. Γιατί άραγε; Μήπως φταίει ότι είχα κάνει link στην SD πολλές εφαρμογές; Βέβαια στις προηγούμενες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ξέρεις εσύ MIUI_ART;
-
Δεν έχω καταλάβει. Τελικά την βάζουμε την 3.11 στο hongmi 1; Άκυρο. Δεν είχε κάνει ενημέρωση το tapatalk με το τελευταίο μήνυμα. Ευχαριστούμε MIUI_ART άλλη μια φορά. Το 'πεψα που το κοκκινόρυζο 1
-
4.2.2 και flash player
ΜήνυμαΜε το flash player τι κάνουμε; Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Send from my Red Rice
-
Ναι βρε το ξέρω οτι έχει της μαμάς αλλά δεν είναι ενεργό συνέχεια εννοώ δεν σκαναρει οτι μπαίνει σε πραγματικό χρόνο, πρέπει να του πεις εσύ σκαναρε. Ασε που δεν ξέρω αν στην τελική αξίζει! Send from my Red Rice
-
Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση. Έχετε βάλει antivirus στο κινητό; Χρειάζεται; Send from my Red Rice
-
Πολύ μεγάλη διαφορά στο Antututu. Απο 16500 πριν 15185 τώρα. Γιατί έτσι; Send from my Red Rice
-
Παράθεση από cas21: “Λοιπον επιβεβαιωνω για το προβλημα με τα θεματα δεν κανει συνδεση.τα σηματα στην τηλεφωνια δειχνουν πεσμενα και το 3g χαθηκε η μπαταρια μαλλον τρωγεται γρηγοροτερα.καμερα αψογη(και σε mp4) ηχος (μουσικη τηλεφωνια κουδουνισμα κλπ) αψογα .ταχυτητα οκ το untutu εβγαλε 15800.Για το root να δωσω μια βοηθεια, καποια προγραμματα δεν ακουνε στα miui permitions (οπως πχ file manager ,σε αυτη την ρομ, [το εχω ξανασυναντηση και αλλοτε]) οποτε καλο ειναι να εχουμε και το superSU. Κατι α…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασέ την πρώτα και βεβαιώσου ότι όλα είναι εντάξει, και μετά μας στέλνεις τα φιλάκια... :lol:” Χαχαχαχα :-)))) Είσαι θεός. Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!
-
Τι κόλλημα έχουν φάει τα data και μου βγάζει συνέχεια προειδοποίηση χρήσης δεδομένων παρόλο που έχω κάνει τις ρυθμίσεις. Πως απενεργοποιούνται ρε παιδιά; Εννοώ την εφαρμογή.
-
Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από sothatz: “όντως έτσι άναβε παλιά ο φακός. σε μένα όχι πλέον. πατώντας το μεσαίο κουμπί εμφανίζει μόνο ποιες εφαρμογές τρέχουν.” Με κλειδωμένη την οθόνη δοκίμασε. Πατάς το πλαϊνό πλήκτρο και ενργοποιείται η οθόνη (φωτισμός) όμως παραμένει κλειδωμένη. Τότε κράτα παρατεταμένα το μεσαίο πλήκτρο αφής. Εκεί θα διαπιστώσεις, αν αυτό που αναφέρω, συμβάινει και στη συσκευή σου. ” Και σε μένα το ίδιο προβλημα με το φακό.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πως σου συνέβει αυτό ? Ξαναπέρασε την ROM από πάνω.” Μήπως θα έπρεπε να δούμε πρώτα το θέμα με τις εφαρμογές που κλείνουν. Είναι πρόβλημα της GTV;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στα μέσα της εβδομάδας θα σας δώσουμε την πρώτη ROM με Xposed Framework που θα δοκιμάσετε όσοι επιθυμείτε για το Hongmi - Redmi 1. Χρειάζονται μετάφραση αρκετά πράγματα (WSM tools ktl) αλλά στις δοκιμές που έκανα φαίνεται να δουλεύουν καλά.” Ήντα ναι πάλι αυτό. Αμε να πα κοιμηθείς να ξεκουραστείς.
-
Ρε κοπέλια πως είναι δυνατόν. Σχεδόν έστρωσε η 3.9. Και η Ραμ όπως πριν. Ρε fagoto μπας και έκανες κάνα περίεργο ΟΤΑ :-))))
-
Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι η Ραμ που μειώθηκε τόσο πολύ. Τα αλλά διορθώνονται.
-
Κρίμα ρε παιδιά με την 3.9. Τόσο κόπο κάνετε. Ήθελα να ξερα ο Art ποτε κοιμάται
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Την κάτω μπάρα του Factory Defaults σέρνεις και είσαι Ok !” Θα τα σβήσει όλα και τυχόν υπολείμματα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πας στο Wipe και κάτω που έχει μία μπάρα κύλισης την σέρνεις προς τα δεξιά και κάνει Factory Defaults.” Τα επιλέγω όλα. Κάτι dalvik κτλ. ή όχι;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το mail είναι ακόμη πολύ μακριά από το να θεωρηθεί ως stable. Xρειάζεται αρκετή δουλειά από τους Developer της MIUI για να φύγουν τα Bugs που έχει. Oσο για την Ram, φυσικό και επόμενο είναι να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις γιατί έχουν βαρύνει τα apks με αρκετές δυνατότητες που δεν είχαν πριν. Εγώ είδα μία διαφορά περίπου στα 50MB σε σχέση με την προηγούμενη version. FCs δεν έχω δει μέχρι τώρα εκτός από το mail που καμμιά φορά θέλει 2 χτυπήματα για να ανοίξει. Το Root δουλεύ…
-
Καλημέρα. Όταν πάω να προσθέσω κάποιο λογαριασμό πχ mail, Twitter απο τις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να ολοκληρωσω την καταχώριση και με πετάει έξω. Μπαίνω και ξανά μπαίνω και τελικά τα καταχωρω. Η Ραμ έχει μειωθεί δραματικα εκεί που πρίν είχα τουλάχιστον 550mb ελεύθερα τώρα μετά βίας ξεπερνάει τα 300. Κατά τα αλλά εξακολουθούν και κλείνουν οι εφαρμογές ξαφνικά όχι με την ίδια βέβαια συχνότητα Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk