Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.
-
Ανοιχτά κουμπάρε, όσοι δουλεύουν κάνουνε λάθη. Στο κάτω κάτω δεν μας έχεις και υποχρέωση Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κοιτα με την ησυχία σου μη θέλει και πράμα άλλο φτιάξιμο. Εμεις εδω ειμαστε δεν φεύγουμε. Τι να κανούμε μας ταλαιπωρεις και σε ταλαιπωρούμε και μεις. Σε ευχαριστούμε πάντως Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω κουμπάρε στο πα. Στειλτο στο διάολο Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και δεν κράτησα και back up ο μουσκαρος. Ρε τι παθαμε απόψε
-
Εγω έκανα 3 φορές factory defaults και τίποτα. Όλοι έχουμε προβλημα από ότι βλέπω δεν ειναι μονο ένας! Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο πληκτρολόγιο έιναι το προβλημα Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και γω το ιδιο θεμα έχω. Όχι παιδιά υπάρχει προβλημα. Καταρχήν αν διαλέξεις πληκτρολόγιο android δεν εμφανιζεται για να γράψουμε και δεύτερο όταν παω στις ρυθμισεις να προσθέσω λογαριασμό κλείνει.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατευθείαν στον Updater.” Καλώς κουμπάρε. Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Σημερα βγαινει η 3.9?:p” Ναι από σήμερα σταδιακά για όλες τις συσκευές. Την πρώτη τιμητική θέση θα έχει το Redmi 1 - Hongmi που περίμενε πολύ καιρό για αναβάθμιση από την Sable 13 στην Stable 15.” Καλησπέρα. Πάμε απευθείας απο τον updater και κάνουμε αναβάθμιση αυτή που θα δωσετε ή θα πρέπει να βάλουμε πρωτα την ξένη και μετά να περάσουμε την δική σας; Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από SomniusX: “ε γράψε λάθος μαν.. edit: πάω να πιω καφέ να ανοίξει το μάτι.. :P” Τον ήπιες τον καφέ; :-)) Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Ποιός θέλει να δοκιμάσει την Kit Kat σε Hongmi/Redmi 1 WCDMA ? Θέλετε μήπως να δείτε πως τα πάει η συσκευή σας με την Kit Kat 4.4 ? Σε λίγο θα σας έχουμε έτοιμη μία ROM βασισμένη στο νέο λειτουργικό της Google. Και φυσικά όπως πάντα με MIUI V5 + GTV 3.8” ” Από όσο ξέρω και έχω καταλάβει η μαμά εταιρία δεν έχει δώσει κάποιο upgrade πανω απο 4.2.2. Εσείς πηρατε την 4.4 κα την διαμορφωσατε έτσι ώστε να μπορεί να παίξει στο red rice και στο redmi? Μην παρεξηγητε αν…
-
Παιδιά παρατήρησα ότι ανοίγοντας κάποια εφαρμογή και σε ανύποπτο χρόνο αυτή κλείνει ή τέλος πάντων γίνεται minimized. Αυτό είμαι 99% βέβαιος οτι το κανει όταν έχω τα δάχτυλα στην οθόνη και όχι ας πούμε όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή και απλά διαβάζω κάτι π.χ. στο tapatalk. Αν την ανοίξω παλι δεν το κάνει. Α και κάτι άλλο. Πριν την αναβάθμιση στο twitter μου έρχονταν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Τώρα πλέον όχι. Καμμιά ιδέα. Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Εντάξει και από μένα. Όλα καλά!! Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Καλημέρες Θα πρέπει να περάσω παλι και την TWRP ή μόνο την Ρομ. Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αύριο θα έχεις και νέα ROM να βάλεις. :D” Να είστε καλά όλοι σας. Ευχαριστούμε!!!!! Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπράβο σου βρε Σύντεκνε !!!! Τα κατάφερες ωρέ ? Το TWRP Recovery είναι εντάξει , το δοκίμασες ?” Πετά το ρύζι, πετά :-))) Ντα δεν εβγάλατε άλλη Ρομ για να το δοκιμάσω. Ή δεν την εγκαθιστώ πλέον από κια;;; Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aoritis: “ Σωστα. Κάνω επανεκκίνηση στην recovery και με βγάζει στο παλιό περιβαλλον. Ξέρεις volume - volume + Στάλθηκε απο το Hongmi μου” Factory Defaults (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) κάνουμε από τιςς ρυθμίσεις της MIUI και όχι από το Recovery, γιατί θα χάσεις τα extra που βάζει η Eλληνική ROM. Για να είσαι 100% οκ, κάνε τα παρακάτω.- Διέγραψε όλα τα update.zip από την CD Card. - Βάλε την ROM όπως είναι χωρίς να την αλλάξεις όνομα στην SD. - Κάνε Flas…
-
Ζητάει να κανει ενημέρωση στην εφαρμογή superuser. Την κάνω η όχι; Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από Cr3ativ7: “Το αν λειτουργεί σωστά μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις. Γενικά τα wipe data και chase γίνονται για να αποφεύγονται τα προβλήματα. Δεν είναι απαραίτητα. Απλά είναι κάτι τόσο απλό που σε γλιτώνει από προβλήματα. Το TWPR δεν είναι εγκατεστημένο? Μπαίνεις στο recovery και έχεις ακόμα το stock? Sent from my MI 2S using Tapatalk” Σωστα. Κάνω επανεκκίνηση στην recovery και με βγάζει στο παλιό περιβαλλον. Ξέρεις volume - volume + Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Δεν έχω πρόβλημα. 1.Ρωτάω αν μόλις τελειώσει το flash πρέπει να κάνω και κάτι άλλο προκειμένου να λειτουργήσει σωστά η καινούργια ρομ. Αυτό!!! 2.Με την TWRP τι κάνω; Πως θα την εγκαταστήσω; Στάλθηκε απο το Hongmi μου