Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.
-
Διάβασα το link για την TWRP αλλά το zip της Ρομ το είχα ηδη μετονομάσει σε update.zip προκειμένου να κάνω το flasharisma. Αν ανοιξω με εναν file explorer βέβαια το zip βλέπω μέσα ενα φάκελο TWRP. Τι να κάνω; Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Δεν έχω κολλήσει απλα το πρωι που πέρασα τη Ρομ όταν τελειωσε το flasharisma μου είχε γράψει οδηγίες ο MIUI_ART ότι αν δεν κάνει μόνο του επανεκκίνηση να κάνω wipe factory defaults και μετα να κάνω επανεκιννηση . εμένα δεν μου έκανε επανεκκίνηση αυτόματα οπότε βάσει των οδηγιών θα έπρεπε να κάνω wipe factory defaults και μετά επανεκκίνηση. Το WFD όμως δεν υπήρχε στο περιβάλλον του recovery που βρισκόμουν εγώ εκείνη τη στιγμή. Οπότε μέσα από την recovery του λέω να κάνει reboot και όταν μπήκε, ρώ…
-
Παράθεση από Cr3ativ7: “Όχι. Sent from my MI 2S using Tapatalk” Τότε τι στην ευχή έκανα λάθος? Δηλαδή μολις μου γράψει οτι τελειωσε το flash τι ακριβώς, ακριβώς όμως πρέπει να κανω ? Στάλθηκε απο το Hongmi μου
-
Παράθεση από Cr3ativ7: “Όχι δεν χάνεις τίποτα από την κάρτα SD. Απλά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή των εφαρμογών.” Αυτό είχα ρωτήσει τον MIUI_ART αν χάνω τις εφαρμογές. Αυτό θα γίνεται κάθε φορά που αναβαθμιζουμε? Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aoritis: “Καλημέρα. Πέρασα κι εγω τη νέα ρομ. Δεν έκανε reboot μονο του και επειδή δεν βρηκα πουθενά το wipe factory defaults έκανα κατευθείαν επανεκκίνηση. Υπάρχει προβλημα? μήπως ειναι το wipe data/factory reset? Αν ναι να το κάνω τωρα η δεν έχει νόημα? H twrp που ειναι? Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις πως μπορείς να ενεργοπιήσεις το TWRP Recovery Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery %C…
-
Καλημέρα. Πέρασα κι εγω τη νέα ρομ. Δεν έκανε reboot μονο του και επειδή δεν βρηκα πουθενά το wipe factory defaults έκανα κατευθείαν επανεκκίνηση. Υπάρχει προβλημα? μήπως ειναι το wipe data/factory reset? Αν ναι να το κάνω τωρα η δεν έχει νόημα? H twrp που ειναι? Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ MIUI_ART για τις απαντήσεις σου. Ξεκινάω το φλασαρισμα. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
-
Αν κάτι δεν πάει καλά μπορω να γυρίσω στην προηγούμενη ρομ? Αν περάσω την ρομ τελικά θα πρέπει να κάνω factory reset η κάτι άλλο? Σε επομενη αναβαθμιση ρομ με τον ιδιο τρόπο θα γίνεται; Γιατι κάτι λέτε για twrp αντι cwm (αναθεμα κι αν καταλαβαίνω) Υπάρχει στο μέλλον πιθανότητα για 3g και στις 2 sim?
-
Παράθεση από sothatz: “Κατεβάζουμε την ROM (3.5α) στο πισί καλύτερα όπου για ν' αναγνωρίσει την συσκευή πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τον mtkdriver που θα το βρείς από το google. Μετά το κατέβασμα & αφού προσέξεις το αρχείο που κατέβασες να έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό που λέει δηλ. 293ΜΒ-που φαίνονται μετά το κατέβασμα ως 299ΜΒ-, την περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής μας. Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής μας & θα …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aoritis: “Σε ευχαριστώ πολύ κυριε administrator. Θα ήταν εύκολο να μου δώσεις το link της ρομ για το δικό μου μοντέλο: red rice. Για να μην κατεβασω οτι να 'ναι δηλαδή:-). Επίσης, όταν λες SD εννοείς την εξωτερική, την micro δηλαδή; Όταν τελειώσω και πάνε όλα καλά τα προγράμματα που είχα περάσει θα χαθούν; Και τελευταία ερώτηση, σε επόμενη αναβάθμιση ακολουθώ ακριβώς την ίδια διαδικασία; αν ναι η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει όλα τα fixes-improvements των…
-
Σε ευχαριστώ πολύ κυριε administrator. Θα ήταν εύκολο να μου δώσεις το link της ρομ για το δικό μου μοντέλο: red rice. Για να μην κατεβασω οτι να 'ναι δηλαδή:-). Επίσης, όταν λες SD εννοείς την εξωτερική, την micro δηλαδή; Όταν τελειώσω και πάνε όλα καλά τα προγράμματα που είχα περάσει θα χαθούν; Και τελευταία ερώτηση, σε επόμενη αναβάθμιση ακολουθώ ακριβώς την ίδια διαδικασία; αν ναι η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει όλα τα fixes-improvements των προηγούμενων. Και παλι σε ευχαριστώ.
-
Θα με βοηθήσει κάποιος και μένα
-
Ευχαριστώ αλλά το πρόβλημα ειναι οτι εγώ δεν έχω updater οποτε; Επίσης είναι ηδη root το τηλέφωνο
-
Καλησπέρα σας. Την βοήθεια σας. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους του red rice. Το αγόρασα πρόσφατα απο minideal και έχει την 4.2.2 HM2013023 και MIUI 5.3.21. Είμαι εντελώς άσχετος και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω την ελληνική Ρομ και αν ναι πως αναλυτικά και βήμα βήμα. Αν θέλετε και δεν βαριεστε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολύ.