Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Έχω την xiaomi camera AW200, δυστυχώς μου έδωσε μόνο 3 μήνες τα δωρεάν 9’’ εγγραφή στο could στον Ευρωπαϊκό σερβερ, μετά κόπηκαν και μαζί με αυτά και η αναγνώριση ανθρώπων οπότε οι ειδοποιήσεις αχριστεύθηκαν γιατί με τις απλές ειδοποιήσεις σε εξωτερικό χώρο έρχονται συνέχεια και με ένα φύλο να κουνήσει, Έχει βρει κάποιος λύση για πρόβλημα χωρίς εγγραφή με συνδρομή στο cloud της Xiaomi, (ίσως στον Κινέζικο σερβερ, αν την αναγνωρίζει και αν έρχονται σε λογικό χρόνο οι ειδοποιήσεις, κάτι δύσκολο ότ…

• amavroudis Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω κινητό Samsung, αν κάποιος φίλος έχει λύση για το πρόβλημα ας με ενημερώσει.

• amavroudis δυστυχώς δεν έχω κινητό xiaomi που να υποστηρίζει διπλότυπη εφαρμογή όποτε πρέπει να βρω άλλη λύση.

• Γεια σας, θέλω την εμπειρία σας, μου έδωσαν μια ip camera xiaomi που παίζει μόνο σε κινέζικο server, η ερώτηση είναι αν αξίζει να μεταφέρω και τις άλλες κάμερες που έχω από τον ευρωπαϊκό server στον κινέζικο για να έχω μία εφαρμογή mi home ή ο κινέζικος έχει πολλές καθυστερήσεις οπότε αναγκαστικά θα έχω δυο εφαρμογές , άκουσα ακόμη ότι υπάρχει ανεπίσημη εφαρμογή που συνδυάζει και τους δυο servers, δεν ξέρω αν ενημερώνεται και αν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

• kostakislarisa κατάλαβα, σ' ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς αυτή την εποχή χρησιμοποιώ samsung κινητό οπότε είμαι αναγκασμένος να βρω εφαρμογές από το google play.

• kostakislarisa, σ' ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε, όταν μπορείς γράψε ή στείλε με π.μ. πιο app προτείνεις για duall app.

• Το dual app το δοκίμασα και δουλεύει με κάποια προβλήματα, πχ1. πολλές διαφημίσεις σε τρία app που δοκίμασα, 2. δεν έρχονται ειδοποιήσεις, 3. δεν προγραμματίζονται με αυτά του άλλου σερβερ. Είναι περίεργο το πρόβλημα, σαν να την έσβησε ο ευρωπαϊκός σερβερ . (Ερώτηση : εσείς που έχετε τον κινέζικο σερβερ σας έρχονται αμέσως οι ειδοποιήσεις;)

• Γειά σας και καλή χρονιά. Eχω την κάμερα Xiaomi Outdoor Home Security Camera Magnetic Mount 1080p (Global Version) από το Μάρτιο 2021, μέχρι τώρα (21/12/2021) λειτουργούσε μία χαρά με τον Ευρωπαικό server αν εξαιρέσεις το γνωστό πρόβλημα ότι πρέπει να γράφει στην SD μόνο συνεχώς και όχι όταν πιάνει κίνηση, έχει ακόμα με το αρχικό firmware δεν έχω κάνει update.. Από την ημερομηνία αυτή και μετά δεν συνδέεται. Αφού έκανα reset δεν μπόρεσα να την κάνω να ξαναδουλέψει και εντόπισα ότι δεν συνδέεται …