Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.
-
Καλησπέρα σε όλους εχω ξανά κάνει βέβαια την ερώτηση που θα κάνω τώρα απλά ξανά ρωτάω επειδή είδα οτι βγήκε η καινούργια stable (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V9.2.2.0.zip).ειμαι στην 8.2.1.0 δε μπορω να πω ευχαριστημένος ειμαι βέβαια σε κάποιες εφαρμογες τρωω κατι μικρα λαγκαρίσματα του τύπου δεν γίνονται σωστα οι αναβαθμισεις κ τετοια.αξιζει να παω σε αυτη? να και μια εικόνα των χαρακτηριστικων και αν ειναι εφικτο να ρωτήσω ακομα αν για να την περάσω χρειάζεται κατι παραπάνω διοτι …
-
Takaros223 άντε παμε να φτασουμε πρωτια!
-
Συγχαρητήρια στον νικητή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλη επιτυχία είναι μια καλη ευκαιρία να κάνω αναβάθμιση απο red I note 2 σε 4 θα το ήθελα αρκετά
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Takaros90: “Παράθεση από Antonios Gagas: “αυτο εδω το εβαλες στο κινητο? ” Ναι το beta που μου είπες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για κανε μια ερωτηση στον προγραμματιστη της εφαρμογης χαρτες στο playstore να σου πει τι να κανεις.Η στον προγραμματιστη του ΚΙΤΣΟΣ να σου πει τι να κανεις.του εστειλα μηνυμα εγω αν θες στειλε και συ. ” Τελικά ψιλοψαχτικα και είδα οτι έλειπε η εφαρμογή κείμενο σε ομιλία είχε διαγράφει το ξανά ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonios Gagas: “αυτο εδω το εβαλες στο κινητο?” Ναι το beta που μου είπες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Takaros90: “Παράθεση από Antonios Gagas: “σε ποια εφαρμογη έχασες την κοπελα ? ” Απο τους χάρτες το ανεφερα και πανω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για κατεβασε απο το playstore τους Χάρτες (Beta) , μηπως και φτιαξει play.google.store apps Beta και διαβασε εδω Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση στην εφαρμογή Χάρτες Google και εδω Ενεργοποιήστε το “Ok Google” στους Google Maps και βρείτε τα πάντα μόνο με τη φωνή σας! ===============…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Takaros90: “Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζεται πριν λίγο καιρό κατέβασα την εφαρμογή "κιτσος" για την φωνη μόλις την ενεργοποιησα δε δούλευε ετσι την αφαιρεσα και έχασα απο τους χάρτες την καλη κοπελα που μιλαει,διεγραψα τους χάρτες και τους ξανά κατέβασα αλλά τπτ όταν είναι να με ειδοποιήσει μου κανει ενα χαρακτηριστικο μπιν ψάχνω να το αλλάξω αλλά τπτ γνωρίζεται μήπως κάτι;; ευχαριστώ εκ των προτέρων ” σε ποια εφαρμογη έχασες την κοπελ…
-
Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζεται πριν λίγο καιρό κατέβασα την εφαρμογή "κιτσος" για την φωνη μόλις την ενεργοποιησα δε δούλευε ετσι την αφαιρεσα και έχασα απο τους χάρτες την καλη κοπελα που μιλαει,διεγραψα τους χάρτες και τους ξανά κατέβασα αλλά τπτ όταν είναι να με ειδοποιήσει μου κανει ενα χαρακτηριστικο μπιν ψάχνω να το αλλάξω αλλά τπτ γνωρίζεται μήπως κάτι;; ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “gtv δεν έγραψες ότι έχεις? developer είναι. άρα θα κατεβάσεις την τελευταία developer και θα την περάσεις "από πάνω" από την δικιά σου!!” Ναι η εικόνα μ λέει gtv stable γι αυτό μπερδεύτηκα κομπλε δηλ αρα περναω την τελευταια που μ έστειλε ο φίλος χάρης κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα σε γελασω φίλε μου δε τα ξέρω αυτά γι αυτό ρωτησα αν πάω σε develop δε πρεπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών κ να μπλεξω με wipe;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 19th 2017, 12:53am =============== Παράθεση από Xaris Skr: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files εδώ είναι η stable Xaris θενξ μαν μου στη ουσία αυτή ήθελα απευθείας να την περάσω στο κιν κ μέσω ενημέρωσης να περάσω αυτήν δε θα έχω θέμα να το κάνω απευθείας εεε; ”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αναβάθμιση θες να κάνεις? κατέβασε την τελευταία GTV και πέρασέ την με τα ακίνδυνα wipe dalvick & cache!” Ναι στην ουσία θέλω να αναβάθμισω την ρομ αλλά δε ξέρω αν πάω σε stable μπορω απλα να την περάσω όπως την αρχική χωρίς διαγραφή αρχείων Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα να κανω μια ερωτησουλα δεν ξερω αν γνωριζεται εχω το snapchat και τον τελευταιο καιρο οταν τραβαω βιντεο απο την μπροστινη ή την πισω καμερα μου ζουμαρει αυτοματα λιγο μαυριζει η οθονη και δεν εχει καθολου καλη ποιιοτητα μηπως γνωριζεται τι ειναι? το διεγραψα και το ξανα περασα αλλα τιποτα δεν εκανε! και στις φωτογραφιες μου κανει περιπου τα ιδια δε ζουμαρει αλλα μου σκοτινιαζει πολυ την φωτογραφια χωρις λογο οταν την τραβαω και ας εχω καλο φωτισμο