Παιδια καλησπερα ξανα μια ερωτησουλα πατησα Powerbutton και το - και με εβγαλε στο fatsboot αλλα εχει κολλησει το εικονακι εκει τι μπορω να κανω? για να φυγει? το αφηνω? και θα φυγει μονο του?
Παράθεση από chrdes: “Κατεβάζεις με 2 δάκτυλα σαν να περπατας προς τα κάτω τις φωτογραφίες στο άλμπουμ και θα εμφανιστούν. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” το εκανα αλλα δεν κανει κατι! και σε αρχεια το ιδιο? ψεματα το βρηκα να σαι καλα ρε φιλε!
παιδες καλησπέρα να κανω αλλη μια ερωτηση πως μπορω να βρω τα ιδιωτικα δεδομενα? εχω πατησει σε κανα 2 φωτο καταλαθος ιδιωτικα και δε μου τα εμφανιζει απο που μπορω να τα βρω? ευχαριστω
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Takaros90: “παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω και γω το redmi note 2 2/32 εχω περασμενη την 7.1.3.0 stable hermes θελω να την αναβαθμισω γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι ψιλο κολληματακια σε ποια να παω? εχετε να προτεινετε καποια? ευχαριστω εκ των προτερων! ” MIui 8 την τελευταία ότι καλύτερο .. Άπειρη μπαταρία , γρήγορη φόρτιση ( Θα έλεγα όμως με καθαρή εγκατάσταση ) ” οταν μου λες να κανω καθαρη εγκατάσταση εννοεις την περναω μεσα στο κινητο …
παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω και γω το redmi note 2 2/32 εχω περασμενη την 7.1.3.0 stable hermes θελω να την αναβαθμισω γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι ψιλο κολληματακια σε ποια να παω? εχετε να προτεινετε καποια? ευχαριστω εκ των προτερων!
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Takaros90: “@maddoctor ή @Bodai ειναι αλλος ενας σε μενα 2 συνολο! ευχαριστω ” Γι' αυτό είναι @Takaros90 +1 ” ναι το ξερω απλα +2 θα ερθω εγω και αλλα 2 ατομα!
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Takaros90: “παιδια καλησπέρα εχω το redmi note 2 ” διόρθωσε το προφίλ σου που γράφεις ότι έχεις xiaomi redmi 2 TD.Ποια ROM φοράς; ” εχω την πιο καινουργια την Stable-V7-1-3-0
παιδια καλησπέρα εχω το redmi note 2 και γω και θελω αν μπορει καποιος να με παραπεμψει ή αν μπορει να μου εχω θεμα με τα μηνυματα δν υποστηριζει 160 χαρακτηρες και χανω ετσι αρκετα μηνυματα μπορει καποιος να με βοηθησει! ευχαριστω εκ των προτερων!