Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 135.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Nikarto: “Την 9.5.9 ” Θα πρέπει να το δει ο @MIUI_ART γιατί δεν σου βγάζει αναβάθμιση :/” Οκ τότε περιμένω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτσε να δω μόνο. Αλλά ούτε στο τηλέφωνο έρχεται αναβάθμιση
-
Καλησπέρα δεν περνώ mail ούτε μου δείχνει αναβάθμιση
-
Σε Mi 8 όλα οκ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Nikarto: “Σε Mi 8 δείχνουν όλα οκ καλή ανάσταση σε όλους ” Μέσω Updater η εγκατάσταση ?” Με updates Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi 8 δείχνουν όλα οκ καλή ανάσταση σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Και πες του να ξεκλειδώσει με τον δικό του λογαριασμό και γενικά να κάνει ότι έκανες εσύ με τον δικό σου λογαριασμό. Twrp , xtrv.... Εάν του βάλεις global και κλειδώσει κάποια στιγμή ; Δεν θα σε κινηγάει;” Ε σίγουρα αλλά είναι ολόκληρο θέμα και δεν ξέρει ο άνθρωπος αυτές της βλακιες να μην είχαμε όλα καλά θα ήταν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Nikarto - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βάζεις με miflash fastboot china original και κλειδώνεις. Αφαιρεις βέβαια όλους τους λογαριασμούς από το τηλέφωνο και το τηλέφωνο από τους λογαριασμούς... Δες γενικό οδηγό Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση” Ωχ δηλαδή αυτός που θα το πάρει πρέπει να κάνει όλα όσα έκανα εγώ από την αρχή? Δεν υπαρχει τρόπος να μπει clobal version Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Καλησπέρα σε Mi 8 όλα οκ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα εντάξει σε Mi 8 0e36233eda8c2aec378052e54a546e1e.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Σε Mi 8 όλα εντάξει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σέ mi 8 όλα καλά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σέ mi 8 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi 8 όλα εντάξει μπράβο παιδιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Κατα την γνώμη μου κάντο...είναι δυνατός ο κερνελ...με λίγη υπομονή να τον στρώσεις...” Συγνώμη πού ρωτάω αλλά δεν γνωρίζω τί ακριβώς θά αλλάξει στο τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@Nikos Artopoulos την διαφορά θα την καταλάβεις μετά από μια μέρες....και κατά από μλτην δεύτερη φορτηση...” Αξίζει λές νά τό κάνω? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk