Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Καλημέρα τελικά μια χαρά είναι η κινεζική ROM έχει δίκιο ο Nasdrive άπειρες λειτουργίες έβαλα και το Play Store έβαλα gogle συνχονιστηκαν οι επαφές κτλ το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια τώρα όταν ξεκλείδωσω θα σκεφτώ να βάλω clobal πέρασα και το POCO launched είναι πολύ καλύτερο και ξεφορτωθηκα τουλάχιστον δεν τα βλέπω όλες της κινεζικές εφαρμογές Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
Nikarto - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Αυτό δεν είναι 4G+, είναι τα βελάκια. Αν θέλεις την εφαρμογή speedtest by oakla, ώστε τι κατεβάζει..” Δες 223ff3f5c202e6b807b74cbde4095580.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παιδιά και 4G έχω μην σας πω ότι έχω ακόμα και 5G και facelock κάνει πετάει γενικά και καλύτερη κάμερα απλά ξεκίνησα ταχύρυθμα κινέζικα και αγγλικά ” Εχεις σηματακι 4g+?? Αυτο θελουμε να μας πεις!!!” Και οι δύο κάρτες 44cac47fc25f6a02b7332278a88a54d1.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο :thumbsup:” Πετάει σε ευχαριστώ πολύ Sent from my MI 8 using Tapatalk” Παιδιά πανεύκολο τελικά και πετάει η κινεζική ας είναι καλά ο nasdrive Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο :thumbsup:” Πετάει σε ευχαριστώ πολύ Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔΠαράθεση από sakis112: “Το πιο σημαντικό! Είναι να κατεβάσετε την σωστή Ρομ!! Να μην είναι για άλλο μοντέλο. Επίσης ελέγξτε αν ο ΗΥ, βλέπει το μι 8. Πρέπει όταν το συνδέεις, να βλέπει τους φακέλους που έχει το μι 8.” Θα το δω αργότερα και μιλάμε Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από chrisnik: “Ξεκινα να κατεβαζεις την ρομ πρωτα... China dev 8.8.31. Αποσυμπιεσε την κ βαλτην κατευθειαν στο c. Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις το mi flash tool κ το κανεις εγκατασταση στο pc Σε fastboot μπαινεις με πατημενο το power k volume - Διαβασε τις οδηγιες στην αρχικη σελιδα κ οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε ” Θα σε στείλω μήνυμα μωλις πάω σπίτι και ξεκινήσω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ακόμα να τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Ξεκινα να κατεβαζεις την ρομ πρωτα... China dev 8.8.31. Αποσυμπιεσε την κ βαλτην κατευθειαν στο c. Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις το mi flash tool κ το κανεις εγκατασταση στο pc Σε fastboot μπαινεις με πατημενο το power k volume - Διαβασε τις οδηγιες στην αρχικη σελιδα κ οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε” Θα σε στείλω μήνυμα μωλις πάω σπίτι και ξεκινήσω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “@Nikos Artopoulos Την πέρασες την κινεζική Ρομ ? Αν ναι, μήπως δείχνει σήμα 4G+ ??? Επίσης παρήγγειλα από το oppomart, θήκη mofi, 9$, μπας και δουλεύει το smart cover.” Δεν έκανα τίποτα ακόμα το σκέφτομαι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Για να βάλεις Κινέζικη θα χρειαστεί ο υπολογιστής , αλλιώς δεν μπαίνει... Fastboot rom , fastboot mode , mi flash , clean all. Με το που ανοίξει σε China rom , fastboot oem lock , να κλειδώσει μέσω cmd και adb. Δεν μπορεί να γίνει καμία στραβή. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να περάσεις στον υπολογιστή driver για Snapdragon by Kaggelaris. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86” Ρε παιδιά συγνώμη όλα αυτά θα τα κάνει κάποιος που δεν ασχ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Πέστε στον φίλο , ότι με την κινεζική Ρομ, έχει επιλογή στα αγγλικά γλώσσα, δηλαδή το κινητό δουλεύει κανονικά,, δηλαδή δεν μπαίνει συρτάρι.” Ωραία ρε παιδιά ξεκινάω να το κάνω αλλά για εσάς μπορεί να είναι εύκολο για εμένα που δεν το έχω ψάξει είναι θέμα θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Για να μην ασχοληθώ με τον υπολογιστή μπορώ τώρα κατευθείαν να βάλω την κινεζική και να το κλειδώσω μετά? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “@Nikos Artopoulos μπες στο official forum κ δες στο νημα του mi8 ποσοι εχουν χαλασει το κινητο τους κ ζητανε βοηθεια αλλα δεν.... Αν θες να ζεις με αυτο κανενα προβλημα. Δικο σου ειναι το σπας το πετας το κανεις οτι θελεις.... Εμεις το δικο σου κινητο προσπαθουμε να προστατεψουμε για οταν κλειδωσει ετσι οπως εισαι θα το βαλεις απεναντι κ απλα θα το κοιτας. Ενω αν κανεις την διαδικασια απλα θα τρεξεις το unlock tool κ ολα θα επανενελθουν” Οπότε λες να το κάνω βάζω κινεζική…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από Octaviastikos: “@Nikos Artopoulos πιο απλά λόγια...εάν κλειδώσει δεν έχεις τηλέφωνο... Και θα σε κάνουν υποκλοπη τα δεδομένα σου ..μ ” Ωραία θα το κάνω τότε και θα ζητήσω και την βοήθεια από το φόρουμ. Αλλά αυτό το εάν κλειδώσει δεν το κατάλαβα ακόμα και εάν δεν κλειδώσει? Δηλαδή κάτι σίγουρο δεν υπάρχει από κάποιον υπεύθυνα η απλά κάνουμε δοκιμές στης ROM Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου υπευθυνότη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Φιλε μου δυο σελιδες τα ιδια πραγματα... Αν αποφασισει η εταιρια στα επομενα update να κλειδωνει τις κινεζικες συσκευες με global rom θα εισαι ο πρωτος που θα κλαιει τα χρηματα που εδωσε.... Οι υπολοιποι απλα θα ξεκλειδωσουμε κ θα περασουμε την china κ θα εχουμε τηλ. Αυτο ομως το ξερει μονο η εταιρια. Οπως δεν μας αφηνει να κλειδωνουμε κ με global rom χωρις καμια ανακοινωση στην αρχη....” Αγαπητέ μου φίλε πάλι υπάρχει το αν. Δηλαδή τόσοι που πήρανε xiaomi μπορεί αύριο ο Κ…