Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Mi4 πρόβλημα
epantis - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΈχω ένα πρόβλημα με το κινητό ενός θείου μου ξεκινάει κανονικά και με το που βάζεις πιν μένει σε μαύρη οθόνη και πετάει συνέχεια end progress...σε διάφορα του Android.Στις ρυθμίσεις μπαίνει κανονικά του έκανα factory reset δούλεψε για μια εβδομάδα περίπου και πάλι τα ίδια.έλεγα να του βάλω καινούρια ΡΟΜ μιας και έχει ακόμα 4.4 θα δείτε και στις φωτο απλά θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί έχει δύο boot, ελληνική ΡΟΜ, και μια μάλλον μαμά recovery .
-
Παιδιά καλησπέρα έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με το ξυπνητήρι; επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ σε redmi pro χειρότερη μπαταρία από την προηγούμενη ΡΟΜ και πρώτο σε κατανάλωση gsm και μετά οθόνη
-
Redmi Pro και Adaway
Μήνυμαφιλος ευχαριστώ αυτό ήταν καμιά φορά κολλάμε σε αυτά που έχουμε κάνει εκατό φορές, πέρα από αυτά το κινητό τα σπάει πολύ πιο ποιοτικό στην αφή από το απλό νοτε 3 που είχα πριν....
-
Redmi Pro και Adaway
Μήνυμαδεν ανοίγει πάει να ξεκινήσει και δεν κανει τίποτα δοκιμασία τρεις εκδόσεις σε όλες το ίδιο.καπου είδα μία στο xda από recovery θα την δοκιμασω μετά.
-
Redmi Pro και Adaway
ΜήνυμαΚαλησπέρα πέρασα εχτές την ελληνική ρομ άπλα έχω ένα θέμα δεν μου ανοίγει το adaway κατέβασα και παλαιότερες εκδόσεις άλλα τίποτα γνωρίζει κανένας κάτι ?
-
HardBrick
ΜήνυμαΈχει φτιάξει κάνεις από εσάς αυτό το καλώδιο λέω να προσπαθήσω σήμερα μετά την δουλειά, από ότι είδα θα γειωσω δύο pin στο καλώδιο θα το βάλω στον υπολογιστή και θα το αφήσω λίγη ώρα θα βγάλω το σύρμα με το usb στον υπολογιστή ακόμα σωστά;
-
HardBrick
ΜήνυμαΠαιδιά το κινητό είναι θείου εγώ το MTK έχω απλά προσπάθησα μετά από global stable να περάσω global dev και πέθανε όποτε μόνο με pin θα το σώσω?
-
HardBrick
ΜήνυμαΚαλησπέρα έκανα πατάτα και το κινητό αναγνωρίζεται από το Device Manager ως Qualcomm 900E δεν ανοίγει καθόλου ούτε σε fastboot μόνο αναβοσβήνει κόκκινο λαμπάκι το MiFlash δεν το βλέπει καθόλου,υπάρχει κάποιος τρόπος πλην του ανοίγματος της συσκευής και το κόλπο με τα pin
-
Και έμενα παιδιά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις σε redmi note 3 MTK
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone καλή επιτυχία σε ολούς μας
-
Καλή μας τύχη Stock in Europe MEIZU MX4 PRO 16GB ROM 3GB RAM Exynos 5430 Octa Core 3GB RAM 5.5 Inch 2K+ Screen LTE 4G Smatphone online - coolicool
-
Παιδιά μια βοήθεια γιατί μπερδεύτηκα έχω την παραπάνω ρομ μου ήρθε ο κωδικός για unlock bootloader προσπαθώ να περάσω την συγκεκριμένη dev (miui_HMNote3_6.2.18_8ac09dfa7f_5.0) από την εφαρμογή update του κινητού ώστε με το πρόγραμμα μετά να το ξεκλειδώσω αλλά μου βγάζει αδυναμία επαλήθευσης του πακέτου ενημέρωσης.
-
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι πέρασα την συγκεκριμένη rom χωρίς προβλήματα ακολουθώντας τον οδηγό,απλά δεν μου δουλεύει καθόλου το titanium backup,όταν πάω να επαναφέρω μένει κολλημένο στην πρώτη εφαρμογή και τίποτα και εαν παω να πάρω backup λέει οτι διακόπηκε δοκίμασα και παλαιότερη έκδοση αλλά τίποτα ,μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα