Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο αυτο αλλα παλι στην ενημερωση του driver μου βγαζει το error 10 και παραμενει το θαυμαστικο..Σε recovery mode μπαινω απο την ενημερωσεις,εκει πανω 3 τελιτσες και κανω επανεκκινηση σε λειτουργια ανακτησης...Οταν δεν ειμαι σε revovery mode το κινητο το βελπει κανονικα ο υπογιστης...εχω το mi recovery,το κινητο ειναι καινουριο..Τι να κανω;
-
Φιλε δες λιγο τι γινετε με τους drivers...Τους διεγραψα ολους ακομα και mi pc suite αγγλικο και miflash και οτι αλλο υπηρχε και κατεβασα εναν απο την σελιδα της adb...Με το αγγλικο mi pc suite παλι δεν ειδα προκοπη και κατεβασα το κινεζικο...Μετα απο ολα αυτα βλεπω αυτο στην φωτο αλλα δεν ξερω απο κινεζικα και φοβαμαι μην κανω κατι λαθος....Ακομα ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι αναγνωριζεται το κινητο
-
Δυστυχως μου βγαζει παλι την ιδια ενδειξη...
-
Εκανα αυτα που μου πες και τωρα υπαρχει το θαυμαστικο και στην ενημερωση μου βγαζει αυτο
-
Φιλε δεν μπορω να εγκαταστησω τους drivers ...Μου δειχνει αυτο
-
Φιλε μου εχω το εξης προβλημα...Ενω οταν λειτουργει το κινητο ο υπολογιστης αναγνωριζει το κινητο ,οταν το βαζω σε recovery mode και ξαναβαζω το usb δεν αναγνωριζει τιποτ με αποτελεσμνα να μην μπορω να συνεχισω τον οδηγο\
-
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας..Μολις σημερα μου ηρθε καινουριο το mi4c με εκδοση 8.0.50.0 Να υποθεσω οτι ειναι unofficial ετσι;Αν βαλω την stable 8.1.3.0 που υπαρχει για το κινητο αυτο,θα μπορεσω να το κανω με αυτη την διαδικασια ή επειδη εχω unofficial θα πρεπει να κανω τιποτα παραπανω;