Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
Παιδια, ενα θεματακι που δεν ειναι προβλημα αλλα μεγαλη διευκολυνση στη χρηση. Ειχα ROM Android 6 με τον contact manager-dialer που υποστηριζε ψαξιμο οχι μονο στο ονομα αλλα σε ολα τα πεδια καποιας επαφης. Ετσι πχ αν ειχα βαλει στα notes τηε επαφης "υδραυλικος", καθως εγραφες στο search "υδραυλ" μου εμφανιζε ολους τους υδραυλικους. Εβαλα πειραματικα μια αλλη ROM (OREO) αλλα ο contact manager-dialer της ψαχνει μονο στο πεδια του ονοματος. Εγκατεστησα διαφορους contact manager-dialers αλλα το μονο…
-
What's up 3GB Σ-Κ-ΚΔ
endeka - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαNasDriver, μπηκα στο link . Αλλαξα το IP protocol σε IPv4 και δουλευει ! Ευχαριστω πολυ !
-
What's up 3GB Σ-Κ-ΚΔ
endeka - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδες, τσιμπησα την προσφορα της Whats Up για 3 GB τριημερο Αποκρεων - ΔΩΡΕΑΝ ! Ενεργοποιω τα Data μεσω της δευτερης καρτας στο 3S μου αφου αυτη ειναι η WHATS UP αλλα τπτ ! Τσεκαρω το APN, για καλο και για κακο το σβηνω και φτιαχνω αυτο (_ : Name: Cosmote GR APN: Internet Proxy, Username, Pasword, Server, MMSC, MMS proxy, MMS port: Not set MCC: 202 MNC: 01 Authentication type: Not set APN type: default,supl APN protocol & APN roaming protocol: IPv4 APN enable/disable : APN enabled (Γκριζαρισμεν…
-
Redmi 3S usb θεμα
ΜήνυμαΕχουμε και λεμε: Σημερα το πρωι και τα 2 καλωδια του PC με το οποια ως χτες φορτιζα το κινητο, και δε φορτιζει (δεν αναβει το λαμπακι στο κινητο και η ενδειξη της μπαταριας ειναι χωρις τον κεραυνο της φορτισης). Ηχος κανενας κατα τη συνδεση Χρησιμοποιησα ενα καλωδιο deep reset (ετσι λεγανε ?) που ειχα αγορασει το παρελθον και το δειχνει να φορτιζει κανονικα (αναβει το λαμπακι στο κινητο και η ενδειξη της μπαταριας ειναι με τον κεραυνο της φορτισης). Φυσιολογικος ηχος συνδεσης κατα τη συνδεση
-
Redmi 3S usb θεμα
Μήνυμαπαιδες SOS. το 3S ξαφνικα οταν το βαζω στο USB για φορτιση δε φορτιζει. Ουτε το βλεπει ο Η/Υ , ουτε απο το charger παιρνει. Οταν το σβηνω και το βαζω να φορτισει αρχιζει τα κυκλικα reboots. Εχει κανεις καμμια συμβουλη ;
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαXTRVbeta11-8.2.3.0 και ολα βαινουν καλως (για την ωρα) Ελπιζω να μη σας ξαναπρηξω ! Ευχαριστω NasDriver !
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΟποια να ναι, τελευταια να ναι ! =============== Μαρ 22nd 2017, 8:49pm =============== και να μην ειναι κινεζικη !
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΒασικα μπαινω με volume + ΚΑΙ - ταυτοχρονα . Παντως μπαινω !
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΠαιδια, δεν το ζω αυτο. Εβαλα TWRP τωρα δεν μπουταρει τπτ ! Ελεος ! Τι να κανω παλι τωρα ; Την ιδια διαδικασια απο την αρχή ή σωζεται αλλιώς ;
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΕχουμε και λεμε: Ειμαι πλεον ο ευτυχης κατοχος ενος λειτουργικου XIAOMI 3S MiUi 8.1.1.0. Μεσα στη μερα θα προσπαθησω να το κανω root (ελπιζω να μην εχω κανα αλλο post αργοτερα !) Ευχαριστω πολυ NasDriver, derveni και George Kaggelaris για την φοβερη υποστηριξη. Αν μη τι αλλο ήταν εντυπωσιακη και η ευστοχια της και η ταχυτητα της! Και παλι ευχαριστω !
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΟχι, κομπλε το κινητο, με την κινεζικη rom. Ξεκλειδωσα και το bootloader, ολα βαινουν καλως ως τωρα. Παω να κατεβασ τη rom να την πεταξω μεσα και να δω αν προχωραει !
-
Bricked 3S [SOLVED]
Μήνυμαμου εβγαλε μετα απο πολλα pswds : to unlock your phone turn it off and then on. δεν το εσβησα. μολις ξαναeδωσα λαθος pswd μου εβγαλε your device will be wiped after 9 more attempts .... συνεχισα του λαθους κωδικους, εγινε factory reset και επανηλθε ! Τωρα εχω μια ωραιοτατη κινεζικη rom. Πρεπει να βαλω μια άλλη φανταζομαι. Ποια θα πρεπει να εγκαταστήσω ; Έχει σημασία που το εχω πάρει απο geekbuying , dual sim ?
-
Bricked 3S [SOLVED]
Μήνυμαμπορει να γινει αυτο χωρις sim και χωρις wifi ?
-
Bricked 3S [SOLVED]
Μήνυμαμου ζητησε να το κανω shut down και να το ξαναναψω, τωρα παλι ζηταει lock screen password ... =============== Μαρ 21st 2017, 10:32pm =============== Ειχα pattern και fingerprint. Το 0000 δεν με βαζει. Εχω και λογαριασμο Mi CLoud .
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΜαλλον πετυχε ! Μου ζηταει lock screen password . Τι να βαλω τωρα ?
-
Bricked 3S [SOLVED]
Μήνυμαπαιζει να ειμαι ο τραγικοτερος ολων ! Με Volume + και - ξεκιναει update (νομιζω - βλεπε εικονα 1) Οσο περιμενω κοιταω τηλεοραση και πεφτει το laptop σε standby. Ξανασυνεχιζω και τωρα ειμαι σε αυτη την εικονα στο λαπτοπ (εικονα 2) ενω στο κινητο εχει βγαλει σημα Mi και εχει γεμισει μια progress bar στο κατω μερος της οθονης. Εχει γεμισει κανα 10λεπτο τωρα. Τι να κανω ; καλα το παω ή το μπετωσα τελειως ;
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΩραια, θα το τσεκαρω και θα επανελθω ! Ευχαριστω πολυ για την ως τωρα βοηθεια ! =============== Μαρ 21st 2017, 7:14pm =============== Το κινητο ανοιγει σε fastboot mode. Εγκατεστησα το κινεζικο MI PC Suite. Mε shift click στο εικονιδιο παιρνω 2 παραθυρα, 4 κουμπια , απο τα οποια το ενα μονο με παει για unlock. Τωρα τη βαψαμε ;
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαDownload mode δεν μπαινει για κανενα λογο, πλεον. Πριν την προσπαθεια για καινουργια rom εμπαινε, τωρα οχι. Μονο σε μια μαυρη οθονη που δειχνει περιγραμμα του κινητου με ενα καλωδιο USB εχω καταφερει να μπω, εκτος απο Fastboot. Τι ακριβως Mode ειναι αυτη η μαυρη οθονη δεν ξερω.
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαΘα σε απογοητευσω αλλα ουτε που θυμαμαι. Το brickαρα πριν απο καμμια 10ρια μερες και απ οτι θυμαμαι ειχα ανοιξει και μπολικους οδηγους. Αποκλειεται να θυμηθω ούτα να το βρω απο το history του browser. Μπαχαλο τα εκανα, ε ;
-
Bricked 3S [SOLVED]
ΜήνυμαBootloader κλειδωμενος. Μονο Fastboot mode. Ειχα ζητησει απο XIAOMI unlock, οταν ηρθε το μνμ πηγα να τον ξεκλειδωσω και μου σταματαγε στο 50% - unable to verify. Γι αυτο πηγα να αλλαξω ROM, καπου διαβασα οτι επρεπε να βαλω official για να το ξεπερασω, αφου και μεσα απο find device δεν προχωρουσε με τπτ.