Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Παράθεση από NasDriver: “Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool Αν δουλέψει, απεγκατάσταση, reboot και εγκατάσταση εκ νέου από το play store ” Με αυτόν τον τρόπο σε εμένα δούλεψε πάντως, μετά ήρθε και το update για τα maps και δεν ξαναδημιουργήθηκε πρόβλημα.

• Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβάθμισης της ρομ, δες από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές > μήπως μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση τυχών ενημέρωσης που έχει γίνει ” Το δοκίμασα, πάλι τα ίδια, υπάρχει εναλλακτική του factory reset?

• Παράθεση από NasDriver: “Αν γυρίσεις σε άλλο region, κάνει τα ίδια ? Μάλλον για πρόβλημα της εφαρμογής δείχνει και όχι της ρομ ” Ελλάδα, Ινδία, έβαλα και Βέλγιο, αλλά παλι τπτ, στην καλύτερη να δουλέψει για 1 διαδρομή, και στο επόμενο κολλάει, συγκεκριμένα βγάζει οτι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται. Υπάρχει δυνατότητα downgrade της ρομ χωρίς μπλέξιμο? το κινητό είναι με κλειδωμένο bootloader. Και original global rom.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από arkoulikosta: “Παιδιά βοήθεια, πέρασα σήμερα την 10.2.1.0 (βάζοντας Ινδία σαν περιοχή ) και τώρα σκάει το Google maps. ” Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής ” Και καθάρισμα έκανα, και την ρομ ξαναπέρασα, και περιοχή ινδία άφησα, τπτ, με το που πατήσω πλοήγηση, μετά από 2 δευτερόλεπτα κολλάει.

• Παιδιά βοήθεια, πέρασα σήμερα την 10.2.1.0 (βάζοντας Ινδία σαν περιοχή ) και τώρα σκάει το Google maps.

• Παράθεση από epkakas: “Παλληκάρια μόλις μου ήρθε νέα stable global rom. Έχει πάρει κάποιος άλλος; ” Μολις το γυρησα σε Ινδια μου ηρθε και εμενα, απο 10.0.2

• Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά έχει βγει η global stable: Update Schedule for MIUI 10 Global Stable ROM The 1st batch : - Devices: Redmi Note 5/Pro, Mi 6, Mi MIX 2, Mi 5, Mi Note 2, Mi MIX, Redmi S2 Date: Released during 18th September to 20th September, 2018 Source: [Updated] MIUI 10 Global Stable ROM Starts Rolling Out: Mi Note 2, Mi 5, Mi MIX - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από vanni: “που το διάβασες; δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το MIUI 10 μάλλον πάει για αρχές Οκτώβρη ” Λάθος μου, τώρα που το ξανακοίταξα όλοι για την beta λένε....

• Έχω να κάνω μια ερώτηση γτ εχω μπλέξει τα μπούτια μου με τις ROM. Αυτή τι στιγμή έχει την 9.6.4.0 global stable, με MIUI 9.5, από οτι διαβάζω είναι η τελευταία stable. Διαβάζω όμως επίσης ότι εδώ και 1 μήνα έχει βγει το MIUI 10 για το κινητό, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχει γίνει αναβάθμιση? Το αναμένουμε στο σύντομο μέλλον? Δεν θέλω να βάλω dev rom.

• from dev rom to stable

arkoulikosta - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον είσαι ξεκλείδωτος ακολούθησε Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και κατόπιν Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Την fastboot rom θα την κατεβάσεις από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum Θα κάνει factory reset, φρόντισε λοιπόν να σώσεις σε υπολογιστή τα αρχεία σου και να κάνεις συγχρονισμό σε google, mi account τα άλλα σου δεδομένα για επαναφορά μόλις περάσεις την dev. ” Ευχαριστώ πάρα π…

• from dev rom to stable

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον είσαι ξεκλείδωτος ακολούθησε Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και κατόπιν Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Την fastboot rom θα την κατεβάσεις από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum Θα κάνει factory reset, φρόντισε λοιπόν να σώσεις σε υπολογιστή τα αρχεία σου και να κάνεις συγχρονισμό σε google, mi account τα άλλα σου δεδομένα για επαναφορά μόλις περάσεις την dev. ” Δεν βρίσκω στις …

• from dev rom to stable

Μήνυμα

Καλησπέρα στην κοινότητα, Εχω ενα redmi note 3 pro, στο οποίο του είχα ξεκλειδώσει τον bootloader με την σωστή μέθοδο, και είχα περάσει την global dev. Θέλω όμως να περάσω την τελευταία global stable, Ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να γίνει? Βρήκα αυτόν τον οδηγό, Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi Είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος? Υπάρχει άλλος? Ευχαριστώ

• Περι Rom

Μήνυμα

καλημέρα, Πρόσφατα πέρασα την τελευταία global dev, έκανα την αίτηση και ξεκλείδωσα τον bootloader. Θέλω να περάσω όμως την τελευταία stable ώστε να μην έχω εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Την stable θα την περάσω με το miflash? θα κλειδώσει και πάλι ο bootloader?

• Παράθεση από makis1024: “Δες Bootloader XTRV the Greek miui definition ” Όπως γράφω και στο αρχικό post εχει ξεκλείδωτο bootloader

• Παράθεση από makis1024: “Unofficial είναι XTRV the Greek miui definition ” Αυτό υποψιάστηκα και εγώ.

• Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε Screenshot about miui version XTRV the Greek miui definition ”

• Παράθεση από lallasgr: “ουμε το κουτάκι που γράφει Always allow from this computer (κ ” καλησπερα, θα χρειαστώ την βοήθεια σας καθώς παρά τους φοβερούς οδηγούς που έχετε φτιάξει είναι τόσοι πολλοί που έχω χάσει την μπάλα. Έχω διαβάσει αρκετούς αλλά θέλω επιβεβαίωση στην διαδικασία που θέλω να ακολουθήσω. Το κινητό: RedMi 3 pro (kenzo) Rom: 7.ΧΧΧ Greek, unofficially unlocked bootloader. Θέλω λοιπών να περάσω την τελευταία stable με miui 8 κλπ. Ακολουθώ τον συγκεκριμένο Οδηγό και στον α) τρόπο μετ…