Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
Καλησπέρα κατάφερα και του πέρασα μια άλλη rom την (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.6.8) μου την πέρασε και άνοιξε μια χαρά , μετά άνοιξα την twrp να κάνω restore το backup που είχα φτιάξει.. Θα ήθελα να ρωτήσω πως θα βγω από TWRP τι θα πατήσω, γιατί δεν μου κλείνει να μπει σε κανονική λειτουργία.
-
όχι kenzo εχω
-
Καλησπέρα τα wipes μου τα κάνει σωστά, έχω δοκιμάσει πολλές rom να περάσω άλλα τίποτα σε όλες μου βγάζει error7.
-
με την 6.10.20 μου βγάζει error7 να πάρω κάποια άλλη;
-
οκ ευχαριστώ =============== Δεκ 14th 2016, 11:01pm =============== δεν έχω κρατήσει κρατήσει nandroid backup, factory reset γίνεται με την επιλογή wipe-format data και yes;
-
Είχα την Gtv 6.8.18 developer
-
Καλησπέρα έβαλα (XTRV/GTV_6.12.8 MIUI V8) και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα στις ρυθμίσεις ξέρει κανείς τι να κάνω;
-
Καλησπέρα όταν βάζω την δεύτερη Sim και πατάω τον κωδικό τις Sim μου κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Η sim δουλεύει σε άλλα κινητά, επίσης έχω δοκιμάσει και με άλλες sim αλλά το ίδιο μου κάνει επανεκκίνηση. Μήπως θέλει καμία ρύθμιση; Παράθεση από Souits: “Για factory reset σε βλέπω φίλε μου . Πια ρομ φοράς;; ” Gtv 6.8.18 developer