Καλησπέρα όταν βάζω την δεύτερη Sim και πατάω τον κωδικό τις Sim μου κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Η sim δουλεύει σε άλλα κινητά, επίσης έχω δοκιμάσει και με άλλες sim αλλά το ίδιο μου κάνει επανεκκίνηση. Μήπως θέλει καμία ρύθμιση;
Καλησπέρα Δεν μου εκανε επανεκκίνηση, απλά μου έκλεισε. Έκανα reboot to recovery και install την rom, την εγκατέστησε μου έγραψε, πρέπει να κάνω κατι άλλο μετα για να ανοίξει;
Όταν έκανα αίτηση μου έστηλαν σε μήνυμα ένα κωδικό You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1654826439). Download Mi Unlock Tool at... να γράψω αυτό?
Καλησπέρα προσπαθώ να περάσω τα ελληνικά στο κινητό μου, έκανα ότι γράφει και πληκτρολογώ την εντολή adb reboot bootloader για να συνεχίσω την διαδικασία, άλλα μου εμφανίζει error: device unauthorized ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω?
Καλησπέρα είμαι στο στάδιο που συνδέω το κινητό μου στο PC μέσω του USB, άλλα όταν βάζω τον κωδικό adb devices δεν μου μου εμφανίζει την συσκευή μου με μορφή κωδικού όλα τα παραπάνω που γράφει τα έχω κάνει.
Καλημέρα προσπαθώ να εγκαταστήσω MiPhone2015731.exe - Google Drive και μου γράφει ότι δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση του εκδότη αυτού του προγράμματος οδήγησης απο τα windows
Ευχαριστώ =============== Δεκ 9th 2016, 5:36pm =============== Καλησπέρα μου έστειλαν μήνυμα με τον κωδικό για το ξεκλείδωμα 1654826439, θα μου στείλετε τη να κάνω μήπως και καταφέρω να το ξεκλειδώσω και περάσω τα ελληνικά.
Καλησπέρα, παρέλαβα ενα Xiaomi note 3 pro και προσπαθώ να περάσω τα ελληνικά καθως και Play store και google, μπορείτε να με βοηθήσετε; Έστειλα αίτηση για να μου ξεκλειδωσουν το κινητό.