Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καθάρματα, καλό ΣΚ
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΑν κάποιος ενδιαφέρεται να αλλάξει θέμα χωρίς root ας ακολουθήσει τον οδηγό αυτό. Αυτός που το ανέβασε έχει βάλει τα λινκ στην περιγραφή. Πιθανόν να χρειαστεί μία επανεκκίνηση για να σας εμφανίσει τα θέματα. Τα σκοτεινά θέματα είναι Blue-dark και Rose-Black, τα υπόλοιπα απλά αλλάζουν τα accent colour. youtube.com/watch?v=vTHv6cRMmPU&feature=youtu.be (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κύριοι και κυρία
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτό θα πει πρόοδος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους. Χριστός ανέστη. Με υγεία και να χαίρεστε τις οικογένειες σας. Και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTο μπουγατσοτρόπαιο πήραμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρρα τρουπαιούχοι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σκουλήκια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα τρουπαίοι και καλό ΣΚ. youtube.com/watch?v=vCminYQy8m8&t
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καθάρματα. Επιτιμε ήρθε η ώρα σου, απεδειξα με αποδεικτικές αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι αποδεικτικά είμαι χειρότερος από εσένα. Ώρα να αναλάβω διακυβέρνηση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦοβού τους σουβλακοφονιάδες και rom φέροντας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπέτυχα σαν prixelophonias πριν καν ξεκινήσω. Θα μείνω για πάντα σουβλακοφονιάς.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από MarkosVL: “Να κυκλοφορώ έτσι δλδ; radiation-protection-suit-ec5rgt.jpg ” Αν το δουλεύεις χωρίς ΙΜΕΙ ίσως δεν κινδυνεύεις!!! ” Ναι αν δε δουλεύει η κεραία δε χρειάζεται
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Έρευνα: Αυτά τα κινητά έχουν την "πρωτιά" στην ακτινοβολία (λίστα) - Aftodioikisi.gr aktinovolia.png ” Να κυκλοφορώ έτσι δλδ; radiation-protection-suit-ec5rgt.jpg
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μην του βάζεις ιδέες Μάρκο γιατί βλέπω να ψάχνει για τα watt εδώ, από τα 2500w να πέφτουμε προς τα κάτω. ” Το πολύ πολύ να αποκτήσει και η σκούπα πυρήνες και να γίνει transformer
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚάντης ένα Pimp my Broom και αναβάθμισε τη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠήγε να της περάσει gcam να τη κάνει πριξέλ και αυτή αλλά δε του έκατσε. Καλημέρα καθάρματα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα έχεις το νου σου μη σε πάρει στο κυνήγι, να του φέρεσαι στοργικά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒλέπω από το Mi5s του Πριξέλ να βγαίνει το Skynet. Δε θα αντέξει την εγκατάλειψη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από MarkosVL: “Θα αφήσεις εσύ το prixel; Είσαι καλά; Να φωνάξω γιατρό; ” Άστον βρε Μάρκο να το πάρει!!! Μόνο με την μητέρα σου θα μιλάω εγώ;;; ” Θα παίζεις διπλό ταμπλό ρε παίκτη; Παράθεση από demakhs: “Μα, Μάρκο, είναι πριξελ με OIS, γιατί απορείς, δεν κατάλαβα!! Γιατί να μην αναβαθμιστω σε...πριξελ? Αλεξ, όντως πολύ κοντά ήμουν να αποκτήσω tn, αλλα μου χάλασε η ηλεκτρική σκούπα... ” Απλά θα γίνεις πιο μεγάλος πριξέλ από ότι ήδη είσαι; Είσαι τόσο μπροστά;