Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆκρα του καρναβαλιού σιωπή στη τρούπα βασιλεύει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στο καρναβάλι της τρούπας
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤώρα που έβαλες Αρκα ανέβασες το επίπεδο Αλεξ, μια χαρά υπό το μηδέν ήταν τόση ώρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μικρά μου τυροπιτάκια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜάλλον Κόκκαλης
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε. βλέπω οι ρομ πάνε πέρα δώθε σα τα φακελάκια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚράτα όσες μου επιτρέπει η μεγαλοψυχία σου Άρχοντα μου. Μέλι θυμαρίσιο μου αρκεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔιορισμένε, όσο με ταίζεις τόσο πωρώνεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ψευτοεπαναστατες. Ζήτω η Δικτατορία του Διορισμένου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε νοείται τρύπα χωρίς τον Διορισμένο. Ξεχάστε τις λαϊκές επανάστασεις, θα πνιγουν στη λάσπη
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα βρεγμένα καθάρματα
-
Magic WormHole
Μήνυμα@ANDREAS54 Εφόσον γνωρίζεις ότι τα επίπεδα ασύλου θα επανέλθουν στα φυσιολογικά για τη τρούπα επίπεδα δε θα πρέπει να ανησυχείς. Ίσα ίσα που σε αυτή τη περίοδο θα φάνει αν ο φίλος @Retro αντέχει τη λάσπη της τρούπας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο Δρομοκαΐτειο έκλεισε γιατί δεν άντεχε τον ανταγωνισμό από τη τρούπα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε όποια τρύπα δεν είναι ο Διορισμένος Καβατζασκώληξ ο Prixeloματος @demakhs
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΚομπλέ τότε, καλορίζικο και καλό δούλευτο. Αν χρειαστείς κάτι άλλο εδώ είμαστε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπόμπα είσαι τότε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπό πια άποψη Διορισμένε; Επειδή παραδέχτηκα ότι είπα λαλακία; ή ότι είπα τη λαλακία; Τι θες; Φώτο από τη κατσαρόλα με τα μακαρόνια για να πειστείς;
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΑν βγάλεις όλα τα κλειδώματα οθόνης και αφήσεις μόνο το δακτυλικό, ξεκλειδώνει κανονικά; EDIT: κουταμάρα είπα Παρόλαυτα βγάλε τελείως τα κλειδώματα οθόνης ώστε να διαγραφούν όλα, μέχρι και τα δακτυλικά. Και φτιάξε τα από την αρχή αλλά βάλε π.χ. pin αντι για μοτίβο και βάλε πάλι δακτυλικό αποτύπωμα. Το mod από ότι βλέπω θέλει root για να δουλέψει για το οποίο δεν έχω άποψη εφόσον το δικό μου είναι ''μαμά'' σε αυτό το θέμα.