Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.

• Εγω περασα την stable εκδοση 8 χθες κανονικα χωρις προβλημα οοθτε με προργκατασταση , στο πεδιο tου ΜΙ λογαριασμού το εκανα σαν νέο κινητο γιατι δεν εβρισκε backup . Ολα τελεια και ενα μεγαλο μπραβο στην κοινοτητα για την δουλεια που κάνουν

• Χαθηκα λιγο , θα ακολουθήσω αυτες τις οδηγιες με την σειρα? ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( clean προτεινόμενη ) Μπαίνουμε σε TWRP Επιλέγουμε , reboot recovery Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset ) Επιλέγουμε , install zip ( διαλέξουμε το ρομ.zip ) Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση .... Επιλέγουμε , wipe cache και dalvik Επιλέγουμε , reboot system Περιμένουμε 5 λεπτά ν'ανοιξει το τηλ.. ENJOY !!!!!!! STABLE CUSTOM ROM για το RedmiNote2 Hermes V8.0.1.0 DOWNLOAD STABLE V8.0.1.0 ( MIUI 8…

• Καλησπέρα , προσφατα εχω προβλημα με το κινητο μου οταν το ανοιγω βγαινει αυτοματα ο browser και βγαζει ads , εκανα ενα factory reset και μετα απο 2 εβδομαδες παλι τα ιδια , τελος παντων αποφασισα να βάλω το συστημα του forum και ας χασω την εγγυηση . Θα ηθελα να με βοηθησεται σχετικα με τη τροπο εγκατστασης πρεπει να κάνω γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα . σας στελνω μια εικόνα απο το συστημα που εχω τώρα , το οποιο δεν κανει αναβαθμισεις . Ευχαριστώ πολύ!

• Xiaomi Red mi note 2 prime

nikleon - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Κατάλαβα , θελω να το συνηθήσω λιγάκι , και μετά θα του βάλω την Ελληνική Rom Ευχαριστώ!

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nikleon: “Μια ερώτηση ακόμα έχω: στα contacts υπάρχει μια επιλογή Qr code προφανώς για να στέλνεις τα στοιχεία , μου βγάζει ένα λευκό τετράγωνο αντιο Qr είναι bug? ” Όχι, δεν είναι bug... Σε μένα λειτουργεί κανονικά. ” Δηλαδή δεν είναι λευκο ? σου βγάζει qr code μεσα στο τετράγωνο ?

Μήνυμα

Μια ερώτηση ακόμα έχω: στα contacts υπάρχει μια επιλογή Qr code προφανώς για να στέλνεις τα στοιχεία , μου βγάζει ένα λευκό τετράγωνο αντιο Qr είναι bug?

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nikleon: “Παράθεση από NasDriver: “Συμπλήρωσε την συσκευή στο προφίλ σου. ” Ευχαριστώ ” @nikleon συμπλήρωσε την συσκευή στο προφίλ σου ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ” Το έκανα , ειμαι άσχετος στα forum υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά αλλοιώς θα κάνω λάθη μεχρι να μάθω

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από nikleon: “.......κατέληξα σε αυτό που μου είπαν από το κατάστημα ότι για να δουλεύει η οθόνη πρέπει η θήκη να έχει μαγνήτη, λογικό γιατί αλλιώς θα έκλεινε με την παραμικρή κάλυψη...... ” Αυτό που σου είπαν στο κατάστημα, είναι μπακαλίστικη δικαιολογία για να έχουν κάτι να πουν.Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ο μαγνήτης με την οθόνη. Ο σενσορας είναι proximity όχι magnetic proximity (δεν υπάρχει κάτι τέτοιο). Ψάξτο κι άλλο με τη θήκη. Κι εγώ είχα θήκη βιβλίο παλι…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, καλορίζικο και καλός ήρθες. Συμπλήρωσε την συσκευή στο προφίλ σου. Ανέβασε ένα screen shot τις πληροφορίες της συσκευής για να βλέπουμε ποια ρομ έχει και από ποιο κατάστημα το πήρες (παίζουν μεγάλο ρόλο) Εν συνεχεία διάβασε το πρώτο ποστ από αυτό εδώ XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone Για το πρώτο, γιατί να μπεις σε fast boot ? Υπάρχει ειδική ρύθμιση στις ρυθμίσεις, μέσα από το τηλέφωνο: Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> "Πρόληψη ατυχών …

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση: “ ” 2. Μικρό το"κακό"... Βρες ένα e-mail client που σε βολεύει να κάνεις την δουλειά σου, εάν ο defult σου φαίνεται άβολος... π.χ. το "TypeApp" που χρησιμοποιώ υποστηρίζει και POP3 και IMAP και συνεργάζεται άψογα με την Miui (ειδοποιήσεις κ.λ.π.) ” Πολυ δυνατό το Type app , μόνο αρνητικό που δεν έχει action για google calendar

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Πάνε στις κλήσεις και πάτα *#*#3646633#*#* ” Αυτο δούλεψε! Ο proximity sensor einai>? Ευχαριστώ!!!

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Άρα τα 2 χρόνια εγγύηση είναι από το ελληνικό κατάστημα, σου είπαν ότι αν αλλάξεις ρομ χάνεις την εγγύηση ? Με το gravity παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις, δουλεύει πολύ καλά...θέλει λίγο να το μάθεις πρώτα. Για να μπεις στις ρυθμίσεις και τα τεστ πας Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το Τηλέφωνο ---> Πατάς 5 φορές στο "Έκδοση Kernel" ” Ναι Ελληνικό κατάστημα , ναι αυτο ειπαν αν την βγάλω δεν με καλύπτουν . Το εχω κάνει και αυτό παταω 5 φορές και μου βγάζει launch cit αλλα δεν βγάζει…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nikleon: “ ” ” Παράθεση από Pantak: “ ”

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, καλορίζικο και καλός ήρθες. Συμπλήρωσε την συσκευή στο προφίλ σου. Ανέβασε ένα screen shot τις πληροφορίες της συσκευής για να βλέπουμε ποια ρομ έχει και από ποιο κατάστημα το πήρες (παίζουν μεγάλο ρόλο) Εν συνεχεία διάβασε το πρώτο ποστ από αυτό εδώ XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone Για το πρώτο, γιατί να μπεις σε fast boot ? Υπάρχει ειδική ρύθμιση στις ρυθμίσεις, μέσα από το τηλέφωνο: Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> "Πρόληψη ατυχών …

Μήνυμα

Γειας σας , μολις πηρα στα χέρια μου το κινητο αυτό και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος , εχω 2 θεματάκια όμως αν μπορείται να με βοηθήσεται. δεν εχω περάσει την Rom απο to forum γιατι θα χάσω την εγγυηση 2 ετών . 1) Οταν πατάω volume down και ανοιγμα μου δείχνει το fastbοot αλλε δεν μπαινει ποτε στα factory settings. τι να κάνω γιατι θελω να ρυθμίσω τον αισθητήρα για την θήκη - πορτοφόλλι που αγόρασα . Δεν ανοιγοκλεινει το κινητό αυτόματα. 2) Οταν απαντάω σε email μου βγάζει reply to all στην γ…