Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Touchpanel Selftest failed, τα κουμπια επισης δεν πατιουνται στο τεστ. Μαλλον παω για αντικατασταση. Επειδη εχω γνωσεις στην αλλαγη οθονης(εχω ξαναλλαξει σε παλαιοτερα κινητα) θα αγορασω το ανταλλακτικο και θα το βαλω μονος. Έχεις να προτείνεις απο που να το αγορασω ετσι ωστε να ειναι καλης ποιοτητας?
-
Καλημερα στο forum, σημερα το πρωι το κινητο ενω μεχρι χτες το βραδυ δουλευε τελεια ειχε προβλημα με την λειτουργια των touch buttons της οθονης. Έγινε wipe data μηπως ηταν στο software το προβλημα αλλα τιποτα. Γνωριζετε μηπως τι πρεπει να αλλαχτει και αν ναι απο που μπορω να αγορασω ποιοτικο ανταλλακτικο?
-
Παράθεση από lallasgr: “Τρέξε ένα CMD παράθυρο και πήγαινε στο φάκελο που έχεις το adb και τρέξε την εντολή Adb devices και λογικά θα σου πετάξει το μήνυμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ενω ενεργοποιησα κανονικα το debugging παλι εχω το ιδιο προβλημα...
-
Κανω την συνδεση ακριβως οπως λεει ο οδηγος αλλα δεν μου εμφανιζει το μυνημα στο κινητο για να δωσω δικαιωματα στον υπολογιστη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Οταν το βαζω στο recovery: α)δεν το αναγνωριζει το pc suite οταν το συνδεσω β)οταν πηγαινω στο device manager μου βγαζει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19880/