Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από geotaf: “Παράθεση από jimxai: “Καλημερα αν μπορείτε να αναφέρετε και ποιες συσκευες ακριβως ειναι ??? ” Ναι συγγνωμη. Το Poco M3 4/64 ” καταρχην το βλεπεις στην διαχειριση συσκευων οχι εκει στις ρυθμισεις, κανεις ενα δεξι κλικ αριστε πανω στο εικονίδιο των windows και επιλεγεις διαχειριση συσκευων!! γενικα με αυτη την συσκευη Poco M3 υπαρχουν σοβαρα θεματα στα τσιπακια power ic & charging ic μετα απο επανεκκινηση αρκετες συσκευες δεν ανοιξαν...!! κολησαν σε edl…
-
Καλημέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα, μετά από επανεκκίνηση δεν ανοίγει. Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς με τα πλήκτρα, το άφησα όλη νύχτα στο ρεύμα και όταν το συνδέω στον υπολογιστή ΚΑΙ προσπαθώ να το ανοίξω κάνει τον κλασικό ήχο σύνδεσης του USB και μετά της αποσύνδεσης χωρίς να μου εμφανίζει κάτι όμως. Κάποια βοήθεια;
-
Παράθεση από Thracia: “Δεν νομίζω γιατι δεν εχει mi account μεσα. Μπορείς να φλασαρεις μια ρομ αλλα αν εχει μέσα mi account θα σας ζητάει το password για να ανοίξει. ” Παίζει να έχει κανει account με το gmail? Μου ειπε οτι εκανε κατι παρόμοιο, εβαλε κ τον αριθμό του και του έστειλαν κ μνμ αμεσως μετα. Πρεπει να γινει κ ενεργοποίηση ακολουθώντας καποιο λινκ στο mail? Γιατι δε νομίζω να το προχωρησε τοσο...
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geotaf: “Ζητάει να κάνω sign in. στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχει ενεργοποιηθεί λογαριασμός miui ” Όταν σεταρισε την συσκευή πρωτη φορα,δεν δημιούργησε mi account στο τηλεφωνο? ” Όχι δυστυχώς, αρκέστηκε στο gmail. Αντίθετα εγώ στο δικό μου έχω κάνει mi account χρησιμοποιώντας τον αριθμό μου. Μπορεί μήπως να γίνει αν αλλάξω τη sim?
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geotaf: “Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά ε…
-
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά εκεί στο εικονιδειο με το φορτιστή μένει στάσι…