Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 100.

• Παιδιά ενώ κάνω τη διαδικασία όπως λέτε όταν κάνω flash και μετά μου βγάζει πάνω πάνω fail zip και φυσικά μετά το reboot η εφαρμογή είναι αφαντη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι όχι Χρίστο με βάφτισαν αλλά γενικά υπήρχε αυτή η τάση εκείνη την περίοδο θυμάμαι και στο σχολειό ακόμα είχα ένα συμμαθητή που ήταν και αυτός με "ι" και η φιλόλογος μας δεν μπορούσε να το χωνέψει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή παιδιά . Χαμός στις δυτικές συνοικίες με Xiaomi!!! Γεια σου συναδελφε εγώ είμαι επί πτυχίο @pechr Υ.Γ Όχι ότι έχω καμιά λοξα ή κανένα κόλλημα αλλά το όνομα μου είναι γραμμένο στο ληξιαρχείο με "ι" σωστό ή λάθος δεν ξερω απλά το αναφέρω έτσι για την ιστορία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σας και από εμένα παιδιά. Με λένε Χρίστο Δημητριαδη είμαι 22 χρόνων και είμαι από τη θεσσαλονικη και πιο συγκεκριμένα από τον Εύοσμο . Σπουδαζω Μηχανολόγος Μηχανικός και έχω επιλέξει ενεργειακό τομέα . Είμαι αρκετά αγχωμενος για το μέλλον αλλά πιστεύω ότι με αρκετή δουλειά και επιμονή θα τα καταφέρω. Πρώτη φορά έχω επιλέξει Xiaomi και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Τέλος παιδεία το forum για εμένα έχει μπει στη καθημερινότητα μου δύσκολα πιστεύω ότι θα αποχωρηστουμε Στάλθηκε από το Redmi Not…

• @pavlidisc Εμένα δεν μου φαίνονται πάντως τόσο τραγικά τα πράγματα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5a05e1248ea922909386bd8ff98b083b.jpg manual με snapdragon camera Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• b40b43fcc2430e6a62a9ac674e172bc9.jpg raftting στον Αχεροντα κλασικά ,Google camera όλα Auto Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• a1cc1d2e20f78c4cced06b7dfafb54ed.jpg Πρεβεζα όλα στο auto και hdr με google camera Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Les Zazous Καλαμαρια Google camera και Hdr 5c14e474774bbaa5745ccd0c1505217b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγώ την κάμερα διάβασα το review στη πρώτη σελίδα . Εψαξα στο gearbest για την κάμερα αλλά δεν μπορώ να δω ποια έκδοση είναι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Google camera όλα στο auto και Hdr 9aedc153a0eca8028211e4f69a42250a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 81ef05522a15e43c4b029dc0292da9ad.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @fanatic θεσσαλονικη συναδελφε ΑΠΘ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• f818aad30aa3008c6ebf1faace8faade.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά με την ελληνική rom καταναλώνονται τα mb πιο γρήγορα μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που δεν έχω προσέξει και κάνει τη ζημιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Bodai Χαριτολογώντας έκανα την αναφορά εννοείται, εξάλλου δεν είμαι φιλόλογος. Αλλά στη γλώσσα της μηχανικής είναι"Ο ΣΩΛΗΝΑΣ" γιατί είναι αρσενικός και έχει και 2 μεγάλα Α@@δια αστειευόμενος πάντα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @mixaliscy χαχαχαχα ούτε εγώ το ήξερα φίλε μου μέχρι που με έκανε ρόμπα ένας καθηγητής μου στο πολυτεχνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 35fcec94624161d61e0714e7fe5b6829.jpg Volos city!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Chridimi1 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Το Focus στην τελευταία φαίνεται να έχει γίνει πάνω στη σωλήνα :D” Ο σωλήνας που λέμε και εμείς οι Μηχ Μηχ συμφορουμιτη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Chridimi1 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@Chridimi1 με βλέπεις στο cchat??” Έστειλα φίλε μου στο chat Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk