Παιδιά ενώ κάνω τη διαδικασία όπως λέτε όταν κάνω flash και μετά μου βγάζει πάνω πάνω fail zip και φυσικά μετά το reboot η εφαρμογή είναι αφαντη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι όχι Χρίστο με βάφτισαν αλλά γενικά υπήρχε αυτή η τάση εκείνη την περίοδο θυμάμαι και στο σχολειό ακόμα είχα ένα συμμαθητή που ήταν και αυτός με "ι" και η φιλόλογος μας δεν μπορούσε να το χωνέψει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή παιδιά . Χαμός στις δυτικές συνοικίες με Xiaomi!!! Γεια σου συναδελφε εγώ είμαι επί πτυχίο @pechr Υ.Γ Όχι ότι έχω καμιά λοξα ή κανένα κόλλημα αλλά το όνομα μου είναι γραμμένο στο ληξιαρχείο με "ι" σωστό ή λάθος δεν ξερω απλά το αναφέρω έτσι για την ιστορία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σας και από εμένα παιδιά. Με λένε Χρίστο Δημητριαδη είμαι 22 χρόνων και είμαι από τη θεσσαλονικη και πιο συγκεκριμένα από τον Εύοσμο . Σπουδαζω Μηχανολόγος Μηχανικός και έχω επιλέξει ενεργειακό τομέα . Είμαι αρκετά αγχωμενος για το μέλλον αλλά πιστεύω ότι με αρκετή δουλειά και επιμονή θα τα καταφέρω. Πρώτη φορά έχω επιλέξει Xiaomi και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Τέλος παιδεία το forum για εμένα έχει μπει στη καθημερινότητα μου δύσκολα πιστεύω ότι θα αποχωρηστουμε Στάλθηκε από το Redmi Not…
Παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγώ την κάμερα διάβασα το review στη πρώτη σελίδα . Εψαξα στο gearbest για την κάμερα αλλά δεν μπορώ να δω ποια έκδοση είναι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά με την ελληνική rom καταναλώνονται τα mb πιο γρήγορα μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που δεν έχω προσέξει και κάνει τη ζημιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Bodai Χαριτολογώντας έκανα την αναφορά εννοείται, εξάλλου δεν είμαι φιλόλογος. Αλλά στη γλώσσα της μηχανικής είναι"Ο ΣΩΛΗΝΑΣ" γιατί είναι αρσενικός και έχει και 2 μεγάλα Α@@δια αστειευόμενος πάντα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@mixaliscy χαχαχαχα ούτε εγώ το ήξερα φίλε μου μέχρι που με έκανε ρόμπα ένας καθηγητής μου στο πολυτεχνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από mixaliscy: “Το Focus στην τελευταία φαίνεται να έχει γίνει πάνω στη σωλήνα :D” Ο σωλήνας που λέμε και εμείς οι Μηχ Μηχ συμφορουμιτη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk