Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Και εμένα έτσι τον δείχνει τον chrome πάντως. Θυμησε μας ποια ρομ φοράς? Την τελευταία Ελληνική? Stable ή dev? Sent from my Redmi Note 3 Pro” Κινεζικη developer φοράω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@Chridimi1 Ετσι μου ηταν απο default o Chrome Τσεκαρες καθολου αυτα τα link ου σου εδωσε ο @lallasgr περι theme? Γιατι κατι τετοιο παιζει μαλλον ;)” Ναι αλλά δεν έβγαλα άκρη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@Chridimi1 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των εικονιδίων οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω. Απλά βρήκα τα άρθρα και τα παρέθεσα ώστε να το ψάξεις περαιτέρω αφού σε ενδιαφέρει. :)” Οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
bbd197f31b53686a317e8f1070ff110c.jpg Παιδιά σε ένα mi4 i ενός φίλου αυτές οι σκιές πίσω από μερικές εφαρμογές δεν υπήρχαν και τα εικονίδια ήταν διαφορετικά πχ ο Chrome ήταν τετραγωνος. Όταν τον ρώτησα πως το έκανε μου είπε ότι δεν θυμάται και φορούσε το defult θέμα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Δεν μπαίνεις ποτέ από υπολογιστή βρε?” Πριν που είχα Windows Phone συνέχεια. Tώρα με το εργαλείο σπάνια , αραιά και που και που για επεξεργασία office και κανένα auto cad Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “@Chridimi1 αν είναι πέρασε και τη συσκευή στο προφίλ σου φίλε μου” Γίνεται αυτό από το Tapatalk? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@DrSaG αυτό με τον θόρυβο δυστυχώς δεν το αποφεύγουμε. Δοκιμάζω πολλές φορές για να πετύχω μια λήψη που μου αρέσει με Hdr ή χωρις αυτό με εστίαση σε διάφορα σημεία. Πολλές φορές δοκιμάζω και τα live θεματακια. Σχεδόν ποτέ όμως δεν έχω πετύχει φωτογραφία να μου γεμίσει το μάτι με μια προσπάθεια Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Εξαιρετικος, όπως πάντα” Ευχαριστώ φίλε μου!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@Chridimi1 το μεγεθος κειμενου απο τις ρυθμισεις ειναι στο S (small) ?” Ναι φίλε μου πρέπει να το αλλάξω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk