Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
Παράθεση από tsine: “Όλα auto με hdr πάλι... Global stable 7.2.4.0 89954b6a06415aa798827e252e2af7c8.jpg Με το Tapatalk μου είναι δύσκολο να ακολουθήσω την αρχική δομή του post που ο ίδιος έθεσα... Ζητώ συγνώμη Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Πολύ όμορφη φίλε μου. Σε ποιο μέρος είναι; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Ωραίες βγήκαν όλες όσες βάλατε. Ειδικά το καρελακι χρυσή κασετινα χαχα @Chridimi1 Αν πας στα infos της φωτογραφίας δείχνει όλες τις ρυθμίσεις. Αν θέλεις γραψτα οπότε έχεις χρόνο για να τα δοκιμάσουμε και εμείς! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Οκ φίλε μου δεν το ήξερα, θα το φροντίσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@Chridimi1 Φιλε οι φωτο που βνγαζεις ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη! Ακριβως ομως επειδη ειναι πολυ ωραιες και θελουμε να σου κλεψουμε την ''μυστικη συνταγη'' βαζε σε καθε photo και τις απαραιτητες πληροφοριες (ιδιαιτερα στις low light) . ROM: 1) Camera App Size: White balance : Χρονος εκθεσης ISO : Μηκος Εστιασης: κτλ” Σε ευχαριστώ φίλε μου δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο με την εστίαση παίζω συνήθως και τραβάω πάντα με miui camera μιας και με καλύπτει αλλά το πρόβλημα μου ε…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chridimi1: “Παράθεση από geokim: “@chridimi format σε fat32. Μέσω PC , γίνεται και από wrpt αν έχεις περασμένο στο κινητό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μετά από λίγο έπαιξε από μόνη της χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα δεν ξέρω πως έγινε αλλά τώρα παίζει σωστά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “@chridimi format σε fat32. Μέσω PC , γίνεται και από wrpt αν έχεις περασμένο στο κινητό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μετά από λίγο έπαιξε από μόνη της χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα δεν ξέρω πως έγινε αλλά τώρα; παίζει σωστά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@Chridimi1 Εδώ.” Έχω κάνει αυτή τη διαδικασία για να βάλω play store αλλά δεν μπήκε το Google now. Και κάτι άλλο φίλε μου πήρα σήμερα μια 64gb sd class 10 Kingston και δεν την διαβάζει το κινητό. Την έχω τοποθετήσει σωστά έχω δει κάτι review στο Internet Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Αν έχεις κινεζική Rom πρέπει να κατεβάσεις το Google Now... Πατάς να κάνεις search... Κλασσικά μιλάς και του λες open Google play services... Θα στο εμφανίσει και το ανοίγεις... Δεν είχα βρει άλλο τρόπο όταν είχα την κινεζική Η δοκίμασε να του πεις open Google Settings Αυτά Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Από που να το κατεβάσω; Στο store υπάρχει μόνο ο Google now launcher Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk