Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.

• Παιδιά που βρίσκεται το location στις ρυθμίσεις; έχω κατεβάσει το here για GPS και δείχνει σωστά την τοποθεσία μου και φαντάζομαι ότι έχω κλειστό το location Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @tsine OK κάνω edit Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @lallas Δουλεύει σωστά φίλε μου ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Chridimi1 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Μισό..Από το κινητό πας να ανοίξεις την σελίδα? Από pc θέλει, ώστε να ανοίξει σωστά και μετά να επιλέξεις να κατεβάσεις το αρχείο μέσω browser..Αφού κατέβει στον υπολογιστή σου το κάνεις extract το αρχείο με το winrar και από εκεί τσιμπάς το .apk αρχείο το πετάς στο κινητό και αυτό τρέχεις μετά!! MEGA” Αααα οκ εγώ πήγα να το κάνω από το κινητό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @lallasgr φίλε μου ανοίγω τον σύνδεσμο που έκανες post και μου ανοίγει μια σελίδα που λέει mega και κάτι περίεργα. Μέσα από εκεί πατάω install αλλά δεν γίνεται τίποτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ROM:Κινεζική 76.4.9 developer App: MIUI camera Settings Exposure :+2 Focus mode :manual mode Όλα τα υπόλοιπα στο Auto 1c44fd9fe68fe18b8c866c923b07268b.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ QUOTE Βάζουμε παπάκι @ και κολλητό πάνω του το όνομα του user και μετά γράφουμε ότι θέλουμε να του πούμε” Συγγνώμη παιδιά είμαι νέος ακόμα συγχωρέστε με δεν θα ξανά γίνει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση: “ ” Με πιο πρόγραμμα τραβάς... Και σίγουρα αυτή η low light είναι με manual iso setting??? e572768fba9a55d65c17c9f4053b9a58.jpg Εμένα γιατί το low light είναι τόσο χάλια?? Daylight τρώγεται.... df745769648374708accd39a25a01f39.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Για σου φίλε μου. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ή με την stock camera ή με την fv 5. Οποια και από τις δύο να είναι έχω παίξει λίγο με το iso αλλά και την έκθεση. Δοκίμασε να μην έχεις πολύ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Chridimi1: “Παιδιά πριν παραλάβω το κινητό με τρομαζαν αυτά που άκουγα για την κάμερα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ” Μύρισε Θεσσαλονικη (πλατεία Ναυαρίνου) ή κάνω λάθος ;;;” Σωστά φίλε μου 2837cbb01d97e995671ce52bbf8e8772.jpg Και μια ακόμα σε λίγο πιο δύσκολες συνθήκες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• 0561f1226fa7923ba03006b06f1df45e.jpg Παιδιά πριν παραλάβω το κινητό με τρομαζαν αυτά που άκουγα για την κάμερα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Chridimi1: “Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα πριν λίγες μέρες. Δίπλα από την έκδοση της MIUI γράφει beta. Να φανταστώ ότι το κινητό μου έχει την developer έκδοση; ” Ναι, Beta = Developer ROM... :D” Σε ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@Chridimi1 πάρε ένα screenshot με την έκδοση για να μπορέσουμε πιο εύκολα να σε κατευθύνουμε. Αφού είσαι στην οθόνη που βλέπεις την έκδοση πάτα ταυτόχρονα το volume- και το power για 1 δεύτερο και άστα. Θα σου πάρει έτσι μια φωτογραφία του τι βλέπεις. Ανέβασε αυτή τη φώτο εδώ και θα σε βοηθήσουμε! :)” 6695b034c1a2c42cda598c225900e4e7.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “@Chridimi1 Κάνω και download άμεσα τα τραγουδάκια που μ'αρεσουν, οπότε είναι "αδύνατο" να φύγει αυτή η εφαρμογή! Επιτρέπεται να κλείνουν οι εφαρμογές; Το messenger το έχω κλειδώσει κιόλας στις πρόσφατες εφαρμογές. Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν το έχεις και για download οκ τότε. Φίλε μου μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το προηγούμενο μου post που αφορά την έκδοση MIUI? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Καλησπέρα, θα επανέλθω με ένα θέμα που είχε αναφερθεί ξανά από μένα πριν λίγες μέρες. Πλέον, βάζω να παίζει στο background ένα τραγούδι από το YouTube (ogyoutube λέγεται η έκδοση) και με το που ανοίξω το fb, σταματάει να παίζει παρότι "καρφιτσωσα" την εφαρμογή. Το ίδιο θέμα συμβαίνει και με το fb messenger που αν ανοίξω άλλο πρόγραμμα, π.χ. facebook, κλείνει η "φούσκα" που ανοίγει με τον συνομιλητη. Είχα πει ότι μπορεί να συμβαίνει επειδή έχω τη συσκευή με τα 2gb αλλά …

• Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα πριν λίγες μέρες. Δίπλα από την έκδοση της MIUI γράφει beta. Να φανταστώ ότι το κινητό μου έχει την developer έκδοση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Chridimi1 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Κατεβάζεις από εδώ: Mi Fit v2.0.1 (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) Θέλει βελτίωση η μετάφραση, αλλά καλή είναι για τώρα.” Πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Μόλις την κατέβασα και δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Chridimi1 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Κατεβάζεις από εδώ: Mi Fit v2.0.1 (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) Θέλει βελτίωση η μετάφραση, αλλά καλή είναι για τώρα.” Σε ευχαριστώ πολύ θα την δοκιμάσω από Δευτέρα γιατί βαρέθηκα install - uninstall συνέχεια σήμερα. Κάτι τελευταίο μπορώ να δουλεύω και τις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα; Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Chridimi1 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Chridimi1: “Μου λέει ότι δεν πρέπει να είναι αλλά band σε λιγότερη απόσταση από 10 μέτρα σε πορτοκαλί φόντο και μου δίνει επιλογή να ξανά προσπαθήσω Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τρέχει τίποτα άλλο με bluetooth κοντά?. Βάλε το mi band δίπλα στο tablet και δοκίμασε με την 2.0.1” Τα έχω ακριβώς δίπλα πως να επιλέξω την έκδοση εγώ πήγα στο forum εκεί που λέει κατέβασε την εφαρμογή μεταφρασμενη Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας…

• mi band 1s

Chridimi1 - - Mi Band

Μήνυμα

Μου λέει ότι δεν πρέπει να είναι αλλά band σε λιγότερη απόσταση από 10 μέτρα σε πορτοκαλί φόντο και μου δίνει επιλογή να ξανά προσπαθήσω Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi band 1s

Chridimi1 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά παιδιά μόλις παρέλαβα και έχω μπερδευτεί. Στην αρχή συνδεσα την εφαρμογή σαν apk ( δεν μπορώ να εγκαταστήσω από το play store γιατι έχω tablet). Δεν μπορώ να κάνω τα notification να παίξουν με τίποτα κατέβασα και μια άλλη εφαρμογή από το store τη notify αλλά μόλις την έκανα instal σταμάτησε να μετράει βήματα η official εφαρμογή. Τέλος τα έκανα uninstall και τα δύο έβαλα την ελληνική μεταφρασμενη αλλά δεν αναγνωρίζει το band με τίποτα καμία βοήθεια παιδιά; Θα σκάσω Στάλθηκε από τ…