Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 124.
-
Όποιος βρει λύση με το συγκεκριμένο πρόβλημα το ανεβάζει...
-
Κάτι παίζει με το Chromecast...δεν συνδέεται... πρέπει να γίνει σύνδεση μόνο μέσω airscreen..ή κάτι αντίστοιχο...
-
@tassosmer πως την βλέπεις γενικά?????
-
Μιλάτε σοβαρά....με την τελευταία αναβάθμιση τοσα πολλά προβλήματα...
-
Τι είναι το HDMI CEC???
-
Καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ κάποιες μέρες με το mi box s. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το sleep mode και τα κολλήματα? Πρέπει να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση για να έρθει στα ίσα του πολύ σπαστικό....
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΣωστά...με Κάιρο έφτιαξε...
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαι σε μένα...+2 αλλά τίποτα...
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μερικές φορές δεν βγάζει την τρέχων θερμοκρασία και μερικές φορές μου τη βγάζει. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό??
-
kpavlatos147 - - Mi Band
Μήνυμα(Hidden Content) Τώρα ολοκληρώθηκα ....
-
Παιδιά μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με το bug της μπαταρίας είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό ενώ φτάνεις στο 16% αρχίζει της αποσυνδέσεις... Κατά την γνώμη είναι το μεγαλύτερο και σοβαρότερο bug γιατί δεν μιλάμε για μια άκυρη μετάφραση του Κινέζου στα ελληνικά αλλά μιλάμε για αποσυνδέσεις που μπορούν να σε βρουν οπουδήποτε και εν τέλει καταλήγει άχρηστο το band. Για αυτό ρωτάω μήπως μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με αυτό το σοβαρό bug και να μας το δώσει σε κάποιο update???
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kpavlatos147: “Παιδιά με τη μπαταρία μπορεί να απαντήσει κάποιος τι γίνεται με το γνωστό bug??? ” Επιτέλους έπεσε η μπαταρία στο 15%...θα το άφηνα μέχρι να μου ζητήσει φόρτιση για να δω και πιο κάτω πριν απαντήσω, αλλά μια που έχεις ρωτήσει αρκετές φορές, μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι δεν υπάρχει κανένα bug με την μπαταρία όπως είμαι αυτή τη στιγμή με Mi Fit 3.5.0 και 1.6.0.16 firmware... Το πρόβλημα δόνησης με 16% μπαταρία και κάτω απλά δεν υφίσταται. ” Τέ…
-
kpavlatos147 - - Mi Band
Μήνυμα"καταιγίδα με Νεφ" "Καταιγίδα με Αιθ" είναι σίγουρα η σωστή μετάφραση? Έχω βάλει την τελευταία έκδοση??
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΩραία το εμφανίζεται...Τι άλλες αλλαγές έχουν γίνει??