Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 124.

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από kpavlatos147: “Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είχα αποτέλεσμα....κάμπια άλλη ιδέα? ” Εδώ είσαι, ξαδερφάκι.... : (Hidden Content) ” Μηπως έχει κάποιος καμία ιδέα για το πρόβλημα μου??? =============== Μαι 19th 2017, 11:39pm =============== Παράθεση από kpavlatos147: “Παιδια πως φτιάχνω το "just a second"κάθε φορά που πατάω το home button όταν είμαι σε μια εφαρμογή; Είναι εκνευριστικο έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!?? ” Τελικα ήταν το don't keep activity on από τα develope…

• Παράθεση από fog: “@kpavlatos147 Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους αλλά μπορείς να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας αλλαγή στη ρύθμιση Memory optimization. Στο en.miui, όταν το έψαχνα, σύστηναν να είναι στο Off για να μην το βγάζει αυτό. Στο δικό μου τηλέφωνο, που δεν είναι παραφορτωμένο και η cache μνήμη καθαρίζεται συχνά, δούλεψε με την επιλογή Middle. Η ρύθμιση αυτή βρίσκεται αρκετά προς τα κάτω στα Developer options. Για να τα εμφανίσεις πας στις ρυθμίσεις και στο σχετικά με …

• Παιδια πως φτιάχνω το "just a second"κάθε φορά που πατάω το home button όταν είμαι σε μια εφαρμογή; Είναι εκνευριστικο έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!??

• Άμα έκανα wipe data and system πως θα εβρισκα το zip αρχείο της ROM μετά? αφού δεν έχω sdcard για να φορτωθεί από εκεί?

• Παιδια έβαλα custom ROM από το xiaomo.eu μέσω twrp. και πήγαν όλα καλά...!!!!!!Το ερώτημα μου είναι ότι πριν τη βάλω έκανα μόνο wipe cashe και dalvik cash και όταν έκανα επανεκκίνηση του συστήματος για να μπω όλα τα προγράμματα που είχα πριν ήταν εκεί ακόμα και οι φωτογραφίες μου χωρίς όμως της κινεζιες παρόλαυτα ήταν καθαρή η εγκατάσταση ή πήγε και εγκαταστάθηκε η custom ROM πάνω στην official; =============== Μαι 17th 2017, 12:09am =============== και το καινούργιο ατομικό ρεκόρ:

• Παιδια θέλω να βάλω μια custom ROM ή την ελληνική ή την Ευρωπαϊκή από την xiaomi.eu το ερώτημα μου είναι το εξής: Μόλις φλασσαρω την TWRP και μπω μέσα θα πρέπει να κάνω κάποιο reset προκειμένου να κάνω install την νέα rom ή δεν χρειάζεται εσείς τι πιστεύετε;

• οταν πάω να κατεβάσω πρόγραμμα από το play store λέει κάτι για WiFi και δεν κάνει download...

• Ευχαριστω παιδιά.... όσον αφορά για το play store είναι γνωστό ότι έχει θέμα με το nougat μάλλον περιμένουμε κανένα update απο Google μάλλον....

• Εγκατεστησα την τελευταία China stable room που περιλαμβάνει και την αναβάθμιση του Android σε nougat και παρατήρησα ότι το κινητό κολλάει αρκετά σε κάποια προγράμματα όπως το Facebook ξέρει κανείς κάτι;

• Factory reset σε MI4C Libra

kpavlatos147 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Για να καταλάβω πρέπει οπωσδήποτε να κάνω factory reset έτσι ώστε να περάσω την developer;

Μήνυμα

Συνέχεια.....

Μήνυμα

Το screenshot.Το factory reset από τα settings θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα;

Μήνυμα

Καλησπέρα έχω το Μι4c με official stable China ROM τελευταία έκδοση και δεν μπορώ να μπω στο recovery mode για να κάνω factory reset προκειμένου να περάσω την developer ετσι ώστε να κάνω unlock τόν bootloader με official τρόπο. μπορώ να κάνω factory reset από τα settings του κινητού; είναι το ίδιο πράγμα; Για να δείτε ότι δεν μπορώ να μπω σε recovery mode μου βγάζει αυτό....

• Παιδια κάποιος?

• Οταν πάω να μπω σε recovery mode και μου βγάζει αυτό τι είναι? Rom έχω την τελευταία stable

• Mi 4c Πυρηνες

Μήνυμα

Λοιπον κατάλαβα τι παίζει με τους πυρήνες είναι θέμα με την θερμοκρασία υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας και κλείνει τους πυρήνες νούμερο 5 και μετά και των 6

• Mi 4c Πυρηνες

Μήνυμα

Ετσι ακριβως μονο ο 5 πυρηνας ποτε σταματει και ποτε δουλευει δεν εχω καταλαβει την συχνοτητα ομως και τον λογω ισως θερμοκρασιας η και ενεργειας!!!!!Παντως δεν ειναι κατι hardware ετσι να σκεφτομαι........

• Mi 4c Πυρηνες

Μήνυμα

Εχω ενα θεματακι με τον πυρηνα Νο:5 ποτε ειναι στο 0 και ποτε δουλευει.Official stabel rom το κινητο.Τι μπορει να σημαινει; (Να σημειωσω οτι εγινε αλλαγη rom απο unofficia σε official με τον τροπο που κανεις system update απο το en.miui.com site πετυχε ετσι φενεται δεν ξερω εσεις θα μου πειτε!!!!)

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kpavlatos147: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kpavlatos147: “Συγνωμη αλλα δεν εχει οδηγο για το mi4c να βαλω official rom!!! ” Το παρακάτω δεν σε βοηθάει;Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” δεν εχει τροπο να περασω official rom απο unofficial!!! ” Ακολουθησε συτον τον οδηγό αλλά με official fastboot rom για το δικό σου.Αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις τα προηγούμενα βήματα σωστά και να έχεις τα αποτελέσματα που λέει ο οδηγός ” δεν μπορω να μπω σε …

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kpavlatos147: “Συγνωμη αλλα δεν εχει οδηγο για το mi4c να βαλω official rom!!! ” Το παρακάτω δεν σε βοηθάει; Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” δεν εχει τροπο να περασω official rom απο unofficial!!!